PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cześć Daga :p PiotrekJ napisał(a):Cześć Dagusia ;) ... Widzę że Wszyscy szaleją z przeróbkami fotek, tylko my z Alą nic nie robimy :roll: ... To weźcie się do roboty :evil_lol: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Daga no poprostu cudowne to jest!! Az musze to sobie na tapetke strzelic:loveu::loveu: Moj oczywiscie z jezorkiem:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Daga no poprostu cudowne to jest!! Az musze to sobie na tapetke strzelic:loveu::loveu: Moj oczywiscie z jezorkiem:evil_lol: mój też z jęzorkiem :loveu: a ten trzeci z jęzorkiem to jest kika?? bo nie poznaję :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Madziu zrobimy duzo zdjec, kilkadziesiad na pewno :cool3: :cool3: Madziu, ten trzeci z jęzorkiem do Czipis od Agaty, a Kikunia jest w lewym górnym rogu :lol: :lol: My juz zmykamy i na spacerek uciekamy :multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Madziu, ten trzeci z jęzorkiem do Czipis od Agaty, a Kikunia jest w lewym górnym rogu :lol: :lol: ups..:oops: takie są podobne :eviltong: Chyba Agata od czipsa i Ola od kikuni mi wybaczą...:oops: ;) Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Dagusia ;) ... Widzę że Wszyscy szaleją z przeróbkami fotek, tylko my z Alą nic nie robimy :roll: ... nie wiem o której Ali myślisz , ale przyłączam się do bezprzeróbkowych :placz: Quote
Cimi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wow fajnie to wyszło ;). Super się ogląda takie zestawienie ;). Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 A my już jesteśmy po spacerku :multi: :multi: Było super tylko teraz jacys tacy zmeczeni jestesmy, Oskar ledwo przyszedl do domu, został wsadzony do wanny, trzeba było łapeczki wymyc i teraz spi jak suseł :loveu: Gajusia sie super zachowywała:multi: , Oskarkiem mało sie interesowała, a raczej to Oskarek był zainteresowany Gajusią, bo w końcu to suczka :lol: :lol: Pieski ze sobą biegałay, a raczej Oskarek cały czas usiłował dogonic latajaca jak pedziwiatr Gajkę :cool3: :cool3: Zaraz zgram zdjecia i poprzegladam to cos wstawie. Mam nadzieje, ze cos bedzie się nadawalo do wstawienia, bo uchwycic 2 psy biegnące to wyzwanie, któremu mój aparat nie zawsze chce sprostac :angryy: No nic ide przeglądac :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ja popieram, dwa biegające psy jest uchwycic cieżko a jak juz to gajka biednego oskarcia zasłaniała dooopką :cool3: ja tez czekam na zdjęcia, bom bez aparata była :placz: juz sie umawiamy na wiosenne spacerki, bo nam sie cos zieleni chce i wogóle:lol: dagula czekamy :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :multi: super, że udał się spacerek - czekam na fotki :klacz: Quote
sota36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Od razu prostuje - to nie moj Gutek, to Gucio z Tysiaclecia!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Już przejrzałam, ale cosik zmniejszanie idzie mi strasznie oporonie, tez sie zmeczyłam tym spacerkiem, sproo energii straciła stad te spowolnienie :cool3: Zdjęcia będę na zmianę wstawiała u Oskarcia i Gajci :loveu: Biegniemy do Was Kochani Dogomaniacy :cool3: Oskarek Gaja Piotrek :p i Madzia :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 sota36 napisał(a):Od razu prostuje - to nie moj Gutek, to Gucio z Tysiaclecia!!!!! Haha Joluś, a już myslałam, że z Twojego Gutka to taki morderca :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 no nie dziwę sie że wolno Ci idzie zmniejszanie jak tyle cudów robisz przy tym :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a):no nie dziwę sie że wolno Ci idzie zmniejszanie jak tyle cudów robisz przy tym :loveu: Qrcze bo zaczęło mnie to wciągać :oops: Oki idę kolejną porcje zdjęc pozmniejszać :lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :placz::placz::placz: ale zazdraszczam spotkanka :placz::placz::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Oskarek :loveu: powiedzmy, że w promieniach sloneczka :cool3: Gajusia :loveu: i jeszcze raz Oskaruś ... Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Biegniemy do Was Kochani Dogomaniacy :cool3: jakie fajowe zdjecie :) 2 rozpedzone kudlacze ;) Gosiek napisał(a)::placz::placz::placz: ale zazdraszczam spotkanka :placz::placz::placz: och, Gosiu, ja tez :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a)::placz::placz::placz: ale zazdraszczam spotkanka :placz::placz::placz: Gosiek to przyjeżdżaj do nas ... :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Teklunia napisał(a): och, Gosiu, ja tez :placz: Kasiu może sie wybierzesz do Katowic na wystawe hymm?? Poznasz Oskarcia wtedy :cool3: :cool3: Oskarek sie ciągle wypytuje o tatusie, kiedy przyjedzie etc :placz: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu może sie wybierzesz do Katowic na wystawe hymm?? Poznasz Oskarcia wtedy :cool3: :cool3: Oskarek sie ciągle wypytuje o tatusie, kiedy przyjedzie etc :placz: nie wybieram sie i z tego powodu tez mi sie plakac chce :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts