Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Daga :p

PiotrekJ napisał(a):
Cześć Dagusia ;) ...

Widzę że Wszyscy szaleją z przeróbkami fotek, tylko my z Alą nic nie robimy :roll: ...

To weźcie się do roboty :evil_lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Daga no poprostu cudowne to jest!! Az musze to sobie na tapetke strzelic:loveu::loveu: Moj oczywiscie z jezorkiem:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Daga no poprostu cudowne to jest!! Az musze to sobie na tapetke strzelic:loveu::loveu: Moj oczywiscie z jezorkiem:evil_lol:

mój też z jęzorkiem :loveu: a ten trzeci z jęzorkiem to jest kika?? bo nie poznaję :oops:

Posted

Madziu zrobimy duzo zdjec, kilkadziesiad na pewno :cool3: :cool3:

Madziu, ten trzeci z jęzorkiem do Czipis od Agaty, a Kikunia jest w lewym górnym rogu :lol: :lol:

My juz zmykamy i na spacerek uciekamy :multi: :multi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Madziu, ten trzeci z jęzorkiem do Czipis od Agaty, a Kikunia jest w lewym górnym rogu :lol: :lol:

ups..:oops: takie są podobne :eviltong: Chyba Agata od czipsa i Ola od kikuni mi wybaczą...:oops: ;)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Cześć Dagusia ;) ...

Widzę że Wszyscy szaleją z przeróbkami fotek, tylko my z Alą nic nie robimy :roll: ...

nie wiem o której Ali myślisz , ale przyłączam się do bezprzeróbkowych :placz:

Posted

A my już jesteśmy po spacerku :multi: :multi:
Było super tylko teraz jacys tacy zmeczeni jestesmy, Oskar ledwo przyszedl do domu, został wsadzony do wanny, trzeba było łapeczki wymyc i teraz spi jak suseł :loveu:

Gajusia sie super zachowywała:multi: , Oskarkiem mało sie interesowała, a raczej to Oskarek był zainteresowany Gajusią, bo w końcu to suczka :lol: :lol:
Pieski ze sobą biegałay, a raczej Oskarek cały czas usiłował dogonic latajaca jak pedziwiatr Gajkę :cool3: :cool3:

Zaraz zgram zdjecia i poprzegladam to cos wstawie. Mam nadzieje, ze cos bedzie się nadawalo do wstawienia, bo uchwycic 2 psy biegnące to wyzwanie, któremu mój aparat nie zawsze chce sprostac :angryy: No nic ide przeglądac :lol: :lol:

Posted

ja popieram, dwa biegające psy jest uchwycic cieżko a jak juz to gajka biednego oskarcia zasłaniała dooopką :cool3:

ja tez czekam na zdjęcia, bom bez aparata była :placz:

juz sie umawiamy na wiosenne spacerki, bo nam sie cos zieleni chce i wogóle:lol:

dagula czekamy :eviltong:

Posted

Już przejrzałam, ale cosik zmniejszanie idzie mi strasznie oporonie, tez sie zmeczyłam tym spacerkiem, sproo energii straciła stad te spowolnienie :cool3:

Zdjęcia będę na zmianę wstawiała u Oskarcia i Gajci :loveu:

Biegniemy do Was Kochani Dogomaniacy :cool3:

Oskarek

Gaja

Piotrek :p

i Madzia :p

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie dziwę sie że wolno Ci idzie zmniejszanie jak tyle cudów robisz przy tym :loveu:

Qrcze bo zaczęło mnie to wciągać :oops: Oki idę kolejną porcje zdjęc pozmniejszać :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Biegniemy do Was Kochani Dogomaniacy :cool3:

jakie fajowe zdjecie :)
2 rozpedzone kudlacze ;)

Gosiek napisał(a):
:placz::placz::placz: ale zazdraszczam spotkanka :placz::placz::placz:

och, Gosiu, ja tez :placz:

Posted

Teklunia napisał(a):

och, Gosiu, ja tez :placz:

Kasiu może sie wybierzesz do Katowic na wystawe hymm??
Poznasz Oskarcia wtedy :cool3: :cool3:
Oskarek sie ciągle wypytuje o tatusie, kiedy przyjedzie etc :placz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Kasiu może sie wybierzesz do Katowic na wystawe hymm??
Poznasz Oskarcia wtedy :cool3: :cool3:
Oskarek sie ciągle wypytuje o tatusie, kiedy przyjedzie etc :placz:

nie wybieram sie i z tego powodu tez mi sie plakac chce :placz::placz::placz::placz::placz::placz: