Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Qrcze coś mi dogo szwankuje :shake: Nie przycisłam nawet na "zwtwierdź odpowiedź" po czym patrze, a tu wysłało 2 te same wiadomości :niewiem: :niewiem: :niewiem: wstawiam Oskarcia ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Jeszcze kilka Oskarcia :cool3: Pozdrawiamy i idziemy trochę fotek w PhotoExpresie poprzerabiać :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jaka Gwiazdka!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cudowny Oskarek :multi: Daga ja Impacta lubie, ale tylko do........ efektow specjalnych, bo ogólnie mi nie lezy :oops: Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daguś,sliczne te przeróbeczki:loveu::loveu::loveu:,a Oskarek niesamowicie fotogeniczny :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Dziewczyny ogormnie sie ciesze, ze zdjęcia się podobaja :multi: PIKA, ja Impacta to mozna powiedziec, w ogóle nie znam, tylko takie podstawowe korki, dotychczas bawilam sie w PhotoExpresie, ale on ma zdecydowanie mniej bajerów ... Własnie przed chwilka przerobiłam taka fotke ;) Nie ma to jak być u boku mamy i taty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): o kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaaaaaaaaaaaaaaaaakie pięęęęękneeeeeeee:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Madziu a ile czasu zdjęć szukałam :lol: :lol: Cała praca zajęła mi 5 min a szukanie zdjęc 25 :lol: Cieszkam sie jednak, ze sie podoba :multi: :multi: Teraz ide sie wykąpsiac i jeszcze wpadne potem :p Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): nie moge!!! Daga, piekne, sliczne, cudowne!!! az sie wzruszylam, ze zamiescilas tu mojego siersciucha :oops: moge sobie skopiowac?:oops: [SIZE=2] normalnie mnie rozbroilo :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 I na Dobranoc jeszcze dorzucam Yorkową rodzinkę razem. Mam nadzieję, że nie pominęłam jakiegoś Yoreczka z galerii, a jak tak to wybaczcie :oops: To nie mozliwe, że niby ta sama rasa, a każdy York jest inny :loveu: D*O*B*R*A*N*O*C Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a):nie moge!!! Daga, piekne, sliczne, cudowne!!! az sie wzruszylam, ze zamiescilas tu mojego siersciucha :oops: moge sobie skopiowac?:oops: [SIZE=2] normalnie mnie rozbroilo :loveu::loveu::loveu: NO PEWNIE, ŻE MOZESZ JESZCZE SIE PYTASZ :multi: :multi: A TENUSIA MUSIAŁAM PRZECIEŻ UMIEŚCIC, JAKBY TO BYŁO JAKBYM NIE PODAŁA TATUSIA OSKARKA? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:BLIŹNIAKI :lol::lol::lol: Niby podobni, a całkiem inni - prawda? Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Niby podobni, a całkiem inni - prawda?ale extra zrobione :razz: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): super!!!! Daga, szalejesz na calego :lol: na miejcu Yorkofiolow, to bym to sobie na scianie powiesila :) Daga_i_Oskar napisał(a):NO PEWNIE, ŻE MOZESZ JESZCZE SIE PYTASZ :multi: :multi: A TENUSIA MUSIAŁAM PRZECIEŻ UMIEŚCIC, JAKBY TO BYŁO JAKBYM NIE PODAŁA TATUSIA OSKARKA? :buzi: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga ale przyszalalas :lol: Napisał(a) Daga_i_Oskar To jest super :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ale Oksarek ma cudnych rodzicow :loveu: A ta rodzinka Yorkow :multi: Daga wymiata :klacz: :cool3: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):I na Dobranoc jeszcze dorzucam Yorkową rodzinkę razem. Mam nadzieję, że nie pominęłam jakiegoś Yoreczka z galerii, a jak tak to wybaczcie :oops: To nie mozliwe, że niby ta sama rasa, a każdy York jest inny :loveu: D*O*B*R*A*N*O*C Dagusia witaj! Śliczne to!:loveu: Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): To nie mozliwe, że niby ta sama rasa, a każdy York jest inny :loveu: i bez problemyu każdy swojego futrzaka poznaje :loveu::loveu::loveu: Daga, rewelacja !!! :klacz::cool2::iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Cześc I czołem :multi: Ale dzisiaj piekne słoneczko świeci u nas, ale mimo wsyztsko jest zimno. Dzisiaj wybieramy się z Madzią&Gaja do parku, mam nadzieje, ze nie bedzie tam zbyt duzo wody, bo jeszcze mi się Oskar potopi :lol: Ciesze sie ogromnie, ze zarówno rodzinka Ten&Gaja&Oskar sie spodobała jak i sama Yorkowa rodzinka :multi: :multi: Dzisiaj jak znajde zas to moze cosik jeszcze poprzerabiam z innymi piesiami :cool3: :cool3: życzymy wszystkim miłej niedzieli :p Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cześć Dagusia ;) ... Widzę że Wszyscy szaleją z przeróbkami fotek, tylko my z Alą nic nie robimy :roll: ... Efekty cudowniaste :p ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 hej dagusia ładuj baterie w aparacie:cool3: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):I na Dobranoc jeszcze dorzucam Yorkową rodzinkę razem. Mam nadzieję, że nie pominęłam jakiegoś Yoreczka z galerii, a jak tak to wybaczcie :oops: To nie mozliwe, że niby ta sama rasa, a każdy York jest inny :loveu: D*O*B*R*A*N*O*C superaśne :loveu: a moje słoneczko od razu poznałam :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Witamy ponownie :multi: Piotrus, nie martw sie zrobie tez jakies przeróbki Oskarutka i Lockersika :loveu: tylko nie obiecuje, ze dzisiaj. Kiedys w takich przerobkach siedziałam i Yorkofiołom pieski ozdabiałam :loveu: Madziu baterie i aparacik juz czekaja, mam nadzieje, ze fajne zdjecia wyjda :loveu: Madziu, starałam sie takie zdjęcia wybrac, zeby kazdy swoje słoneczko poznał :loveu: Pozdrawiamy :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Madziu baterie i aparacik juz czekaja, mam nadzieje, ze fajne zdjecia wyjda :loveu: daga mam dla ciebie przykrą wiadomość, otóż bedzie trzeba zrobić dwa razy wiecej zdjęc niż zwykle zeby pokazac jak cudownie było no i niestety bedziesz musiała mi pare zdjęc podesłać bom bezapartowa dziś :placz: do zobaczyska :buzi: Quote
Recommended Posts