Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):No to ja napisze 3000 poscika!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Huraa!!!!! a my pogratulujemy :multi: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 A dla mnie za 3002 jaka nagrodka? :evil_lol: :lol::lol::lol: ;););) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a):A dla mnie za 3002 jaka nagrodka? :evil_lol: :lol::lol::lol: ;););) pomyslimy, pomyślimy :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 spoznilam sie :oops: ale moze jeszcze ktos tu swietuje? za Wasza galeryjke!!! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Daga_i_Oskar napisał(a): widze ze Oskar upolowal jakiego duego zwierza i teraz na nim lezy :lol: Daga_i_Oskar napisał(a): Daga, genialne! Chyle czola :modla::modla::modla: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Cześć Kasiu :multi: :multi: Ciesze sie, ze dotarłas na dogo i razem z nami się napisałaś za galeryjke Oskarcia. Ale nie ma głównego przedstawiciela czyli [SIZE=4]Alicji R to i imprezka kiepsko się rozkręca :eviltong: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 hej dagusia i my dotarłysmy z gajkiem :buzi: wkoncu...ja podobnie jak ty mam zawał ksiazek i wogóle wszystkiego...:oops: :eviltong: zdróweczko wypijemy za tyle stronek przegadanych i przefoconych :drinking: :drinking: :drinking: a oskarcio jaki wyczesany do sesjiii :loveu: mizianki dla słodziaka:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Elegancik!! :angel: nie tyle elegancji, ale i jaki pilny :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hej dagusia i my dotarłysmy z gajkiem :buzi: wkoncu...ja podobnie jak ty mam zawał ksiazek i wogóle wszystkiego...:oops: :eviltong: zdróweczko wypijemy za tyle stronek przegadanych i przefoconych :drinking: :drinking: :drinking: a oskarcio jaki wyczesany do sesjiii :loveu: mizianki dla słodziaka:loveu: Cześć Madziu :buzi: Juz sie obawiałam, że do nas nie dotrzecie, ale cieszkam sie, że jesteście :multi: :multi: Oskarcio rzadko czesany jest do sesji, on po prostu wygląda tak na co dzień :lol: co najwyżej troche go jedynie przyczesze przed zdjeciem i to tyle :eviltong: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kasiu :multi: :multi: Ciesze sie, ze dotarłas na dogo i razem z nami się napisałaś za galeryjke Oskarcia. Ale nie ma głównego przedstawiciela czyli [SIZE=4]Alicji R to i imprezka kiepsko się rozkręca :eviltong: :eviltong:Jestem , :p, ale w kiepskiej formie :cool1:.No ale cóż ...do tańca moje panie a potem do bufetu ;):cunao::cunao::cunao::drinka::drinka::drinka: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Jestem , :p, ale w kiepskiej formie :cool1:.No ale cóż ...do tańca moje panie a potem do bufetu ;):cunao::cunao::cunao::drinka::drinka::drinka: Hurra Ala sie pojawiła :multi: :multi: Zdrowiej nam Kochana, bo za tydzien wystawa :loveu: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Hurra Ala sie pojawiła :multi: :multi: Zdrowiej nam Kochana, bo za tydzien wystawa :loveu: ;)ja się nie dam , na wystawę muszę wydobrzeć ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 My już się żegnamy bo dzisiaj fatalnie się czuję. Idę jeszcze na szybkie siku z Oskarciem i do wyrka :sleep2: Uśmiechnięty pysio na dobranoc *D*O*B*R*A*N*O*C* Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kasiu :multi: :multi: Ciesze sie, ze dotarłas na dogo i razem z nami się napisałaś za galeryjke Oskarcia. Ale nie ma głównego przedstawiciela czyli [SIZE=4]Alicji R to i imprezka kiepsko się rozkręca :eviltong: :eviltong:I widzisz Daga, Ala mimo ze chora, to sobie imprezki nie odpuscila. Na nia zawsze mozna liczyc ;) Daga_i_Oskar napisał(a):nie tyle elegancji, ale i jaki pilny :cool3: :cool3: to on tez w tym roku ma maturke? :lol: Quote
Koma Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): :loveu: strasznie mi się podobają te kokardki :lol: Quote
dbsst Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 hihihihihiihihihihi widze ez modelowanie to drugie imie Oskara :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 To ja jeszcze chlapne i idę spac :drink1::drink1: Quote
an3czka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Witaj Daga Oskar to prawdziwy pies myśliwski. Tu jakiegoś ocelota upolował:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Czseść Moje Kofane Robaczki :multi: :multi: Zaraz wychodzę do szkólki i od razu na pierwszej lekcji spr z matematyki, więc 3majcie mocno kciuki, żebym na 5 napisała :evil_lol: :evil_lol: Wstawiam kilka fot na Dzień Dobry Oskarcia :p Zmykam, buziaki papap Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Trzymam kciuki za spr. z matematyki:multi: Ja w niedziele mam egzamin z geografii- właśnie sie ucze :lol: Daga, jaki temat opracowujesz na ustny polski? :lol: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 hej Daguś !:multi: Sprawdzian pewnie napisany na 5 .Trzymalismy kciuki od rana.:lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Czesc Dagus :) Obawiam sie ze przespalam Twoja matematyke :oops: Ale jestem pewna ze dobrze Ci poszlo :) Quote
Magda Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a my pogratulujemy :multi: Ojej, ale wyroznienie. Mam nadzieje, ze mi wszyscy zazdroscicie:bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tez przespalam twoj sprawdzian z matmy (zreszta moj tesh:lol:). 5 bedzie na 100%;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Cześć Dziewczyny :) Juz wróciłam ze szkoły i z uśmiechem na twarzy stwierdzam, że weekend sie zaczął :Cool!::Cool!: Qrcze, ale śpiochy na tej DGM, sprawdzian miałam od 9:25 więc może w śnie trzymałyscie kciuki co :lol: :lol: sprawdzian jak poszedł to mam nadzieję, że się dowiem po weekendzie, ale nie było tak źle :eviltong: Moniś mój temat pracy który opracowuje brzmi nastepująco :cool3: MOTYW DOMU W LITERATURZE RÓŻNYCH EPOK. PRZEDSTAW NA WYBRANYCH PRZYKŁADACH. Ogólnie z tematu jestem zadowolona tylko qrcze nie ma kto za mnie tego napisać :cool3: :cool3: A Twój temat jak brzmi ?? Idę teraz przeskanować zdjęcia od mojego dziadka ze ślubu :lol: :lol: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ojej, ale wyroznienie. Mam nadzieje, ze mi wszyscy zazdroscicie:bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos Ty Madzia, ja tam wogole nie zazdroszczę :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts