Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc Dziewczynki :multi:

Już jestem i jeszcze tylko wieczorny spacerek z piesiem muszę zaliczyc, a później to chyba padnem do łózia bo jakas taka zmeczona dzis jestem.
Zabiegana ... oj strasznie zabiegana. Wróciłam ze szkołyto musialam isc na zakupy i zaprzyjaźnionego Yoreczka w sklepie odwiedzic :cool3: :cool3: a potem to pisałam CV i musialam sobie notatki na spr z histy przepisac, bo o prowadzeniu zeszytu to ... nie mam do tego głowy hehe. Jeszcze gdzies moj piornik z 3 rzeczami na krzyz podzialam i nie moge go znalezc, a niby porzadek w pokoju mam :lol: :lol: Teraz niedawno wrocilam z Silesia City bo byłam dac zdjecia do wywołania, a tam jest tak fajnie, ze po godzinie sa do odbioru ... oczywiscie poszlam na dział aparatów i ... sie znowu zakochałam w moim juz dawno upatrzonym :loveu: Póki co pomarzyc sobie mozna hihi

Qrcze dziewczyny, a myslałam, ze sie nie wyda, ze pieski tak na prawde przygotowywaly sie do swojej najwazniejszej walki w konkurencji do 7 kg (bo cos koło tego wazy Nafi) no i musisaly troche potrenowac :oops: :eviltong: :eviltong:

Madziu - jak widzisz nawet na skoki dzisiaj nie patrzałam, bo czasu nie mialam, ale teraz sie dowiedzialam, ze malysz dopiero 11 bo zacięta walka była :razz: :razz:

Kasiu - no wpadlam i wypadłam, ale za to wstawie jakies fotki Oskarutka :cool3:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Wstawiam jeszcze na dobranoc reszte fot piesków razem :multi:

Nafi cały czas podgryzał Oskarka, wiec trzeba sie było bronic :eviltong:

uśmiechy :)

chwila odetchnięcia :cool3: :cool3:

DOBRANOC :BUZI:

jaaaaaaaakie ANIŁECZKI :cooldevi: :evil: :happy1:

Posted

Gosiek napisał(a):
hmmm szał na przeróbki wszędzie zapanował :diabloti:

Nafi jest śliczny... oj mojemu Axelkowi by sie przydał taki koleżka do zabaw :cool1:

O tak Gosiu jak na shih-tzu jest baaardzo slicznym pieskiem :loveu:

zmykam się kąpsiać :p

Dobranoc Madziu :buzi:

Posted

Gosiek napisał(a):
hmmm szał na przeróbki wszędzie zapanował :diabloti:

Nafi jest śliczny... oj mojemu Axelkowi by sie przydał taki koleżka do zabaw :cool1:

przywiez go do Tena :lol:
bedzie mial kolege... tez kudlaty, wiec chyba pasyje? ;)

Posted

Ja już jestem wykapsiana, łózeczko zrobione, wiec moge teraz sobietroche na dogo posiedziec i tak z grubsza zaleglosci ponadrabiac, a nazbierało sie ich ostatnio tyle, ze głowa boli :cool3:

Mój skoczny Oskarcio :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
O tak Debe ... aniołeczki :evil_lol: :evil_lol:

Wstawiam Oskarutka w trzeciej i juz przedotatniej new kokardce :cool3: :cool3:

Przystojniak jak sie patrzy :lol: :lol:

Biegne do was ...

qrcze jaki czad jak Ty robisz takie cuuuuuuuuudeńka :shake: :multi: :multi: :multi:

Posted

Daguś ,nie tylko Ty masz zaległości na dogo.:cool3:...własnie nadrobiłam u Ciebie:multi:

świetne foteczki z zabaw Oskarka z Nafim :loveu:,Nafi ma śliczną fryzurkę :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Daguś ,nie tylko Ty masz zaległości na dogo.:cool3:...własnie nadrobiłam u Ciebie:multi:

świetne foteczki z zabaw Oskarka z Nafim :loveu:,Nafi ma śliczną fryzurkę :loveu:

Cześc Aluś,
no ostatnio Cie tu nie bylo, ale super ze wpadłas :multi: :multi:
Nafi przed urodzinkami był u fryzjera :loveu:
A my sie wybieramy na poczatku kwietnia, juz sie doczekac nie moge :loveu:

Posted

Czesc Dagula :)
no zdradz tajemnice - gdzie sie robi takie cudne gwiazdki? :cool3:

a w ogole to gdzie Ty sie podziewasz, co?
dzis sobota, szkoly nie ma! trzeb asiedziec na Dogo!!! ;)

Posted

Witamy Kochani :multi:

Już jestem, ale dzisiaj to z Wami dłużej posiedze dopiero wieczorkiem, bo musze prace pisac - qrcze juz nie moge jej tak odkladac, bo do 4go kwietnia musze ja oddac,a czasu juz coraz mniej.
Robiłam dzisiaj generalne porzadeczki w pokoju i znalazłam co nieco, czego wczesniej szukalam :lol: :lol:

Ciesze sie, ze gwiazdeczki sie tak spodobały :multi: :multi:
Ja niestety PS'a nie mam, ale bawie sie w Photo Impct'ie. W tym programie tez można duzo fajnych rzeczy zrobic, ale ja nigdy nie miałam czasu zeby posprawdzac te wszytskie funkcje hihi

Zaraz pozmniejszam kolejne foteczki tym razem w ostatniej, juz czwartej kokardce i damy troche gwiazdeczek :lol: