Snoopy7 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cześć Dagusiu, ale wspaniałe spotkanko, :multi: a my już też za niedługo się spotkamy :multi: ale się cieszę :multi: . Przepraszam że wstawiam u ciebie fotkę ale oto Cassunia: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Snoopy7 napisał(a):Cześć Dagusiu, ale wspaniałe spotkanko, :multi: a my już też za niedługo się spotkamy :multi: ale się cieszę :multi: . Przepraszam że wstawiam u ciebie fotkę ale oto Cassunia: Ależ ona słodziutka Agusiu :loveu: :loveu: Tzn, że bedziecie w Katowicach?? :multi: Przyjedziesz z piesiami ?? Quote
martavantos Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 No własnie a co do wystawy a ty dagus wybierasz sie do Szczczecina na miedzynarodówke bo bedzie kilka osób min. ja:cool3: Quote
Snoopy7 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dagusiu nie bez piesiów , Cassunia jeszcze za malutka, :placz: mogę wstawić jeszcze zdjęcie - nie gniewaj się??? :roll: tutaj jak śpią razem a tutaj czekają na smakołyk Całuje mocno :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 martavantos napisał(a):No własnie a co do wystawy a ty dagus wybierasz sie do Szczczecina na miedzynarodówke bo bedzie kilka osób min. ja:cool3: z checią bym się wybrała, tylko, że do Szczecina mam trochę daleko :cool3: Za to zapraszamy do Kaowic już wkrótce :razz: :razz: I c.d fotek ze spotkanka Gaja! Ty nie biegniesz na mnie?! Nie, nie Oskarku To ja Ci bedę uciekał, a Ty mnie goń :evil_lol: Gaja zmeczona po gonieniu Oskarka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Snoopy7 napisał(a):Dagusiu nie bez piesiów , Cassunia jeszcze za malutka, :placz: mogę wstawić jeszcze zdjęcie - nie gniewaj się??? :roll: tutaj jak śpią razem a tutaj czekają na smakołyk Całuje mocno :buzi: ale sie ciesze, ze choc Ty bedziesz, a Cassunie mam nadzieje, ze poznam w Krakowie na wystawie :loveu: A za zdjecia bardzo, bardzo dziekuje. Słodziutko ze sobą wygladaja, tylko drugiej fotki nie ma ;) Mozesz je wstawiac oczywiscie :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Teraz Ty mnie goń Oskarku ... Chyba zartujesz ! Ide sie odlac :evil_lol: Uciekam na Taniec z gwiazdami :) Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze bo zaczęło mnie to wciągać :oops: nie tylko Ciebie :evil_lol: Super te fotki z przeróbkami :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Wpadam tak na chwilke, bo jest przerwa w prohgramie :cool3: Ja przyszłam pokazac jak wyglądał Oskar po spacerze - był kaput co na zdjęciu widac Reszte fot pokażę już jutro ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dagula ja normalnie nie wiem które jest najładniejsze tak mi sie wszystkie podobają :loveu: a oba psiaki przepiękneeeee:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Wstawiam jeszcze kilka zdjęc ze spacerku,a reszta już naprawdę jutro bo jestem tak jak Oskarek kaput :cool3: :cool3: Gaja w świetle gwiazd :loveu: :loveu: To by było tyle na dzisiaj. My już mówimy wszytskim D O B R A N O C Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dobranoc dagula :buzi: jeszcze raz ślicznie dziękujemy za spotkanko i mam nadzieje ze juz niedługo znów sie zobaczymy, pogadamy i wogóle :buzi: papatki i mizianki dla oskarcia :buzi: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): hihihi faktycznie zdechlaczek :lol: Daga_i_Oskar napisał(a): swietna jest ta fotka :) Gajka wyglada niesamowicie dzieki tym gwiazdkom :loveu: Dobranoc, Dagusiu :bye: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): To ja Ci bedę uciekał, a Ty mnie goń :evil_lol: hahahha ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawasiu jest z czego, tak wyglądała cała droga :cool3: gajka wypruła jak nienormalna, oskarek ja gonił a potem psiaki wołalismy i tak to mniej wiecej wyglądało :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 czesć Daga :p ale rozgwieżdżone fotaski powstawiałaś :cool3: szkoda ze tak daleko mam do parczku :shake: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): powiedzmy, że w promieniach sloneczka :cool3: Witaj Dagusia!! Zdjęcia super, ale to szczególnie mi się spodobało:multi: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 O w końcu tu zawitałam dzien dobry Daguś :cool3: Pozdrawiamy małego Bąbla i zyczymy udanego dnia Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 hej dagusia :buzi: jak tam oskarcio?:cool3: my dzisiaj mamy jeden dzien wolnego, tak zeby sie nie przemeczac na poczatku tygodnia:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jej jak slicznie ja nie umie robic takich ramek :( Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Cześć wszytskim :multi: Wpadłam dosłownie na sekund,e bo nauka czeka, a tak mi się nie chce. Madzia-hista :placz: :placz: Nugatowa dziękujemy za odwiedziny :buzi: Kasiu,Waszuniu,Patko,Gosiu,Aneczko,Basiu cieszymy sie, ze zdjęcia sie pdoobaja :multi: A tutaj wstawiam jeszcze z wczoraj kilka fot Oskarek polubił Madzie :loveu: Pozdrawiamy i wieczorkiem zajrzymy na dłużej :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): haha daga nie da sie ukryc on mnie po prostu kocha :loveu: hahaha a tak na poważnie, to on kocha tylko swoją pancie dagusie i bardzo jej pilnuje, to jej taki niepozorny bodygard :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps.widze ze i nawet doopcia gajka sie zmiesciła na fotce :eviltong: Quote
Recommended Posts