bigos Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No, no, no - mieszkano wygląda ślicznie :p:p:p <zazdrosna> Życze powodzenia i szybkiego zamieszkania:p Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jaaaaka ciemna plama na podłodze :megagrin: Mi tam bardziej chodziło o te wzorki, a nie kran, chociaż one też fajne ;) Quote
Justa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Marysiu ! Urzekło mnie Twoje nowe gniazdko ! Przepiękne drzwi, podłogi, ściany i listwy ozdobne w łazience ! :multi: Ale najbardziej podobają mi się KALORYFERY. Zawsze chciałam takie mieć, ale niestety u mnie jeszcze stare budownictwo i okropne, wielkie kaloryfery :placz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A ja uwielbiam takie świeże nowe mieszkania :loveu: Quote
APSA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Una w nowym mieszkaniu zajmowała się bieganiem, położyłam ją na komendę, na chwilę i oczywiście bez sensu jeśli idzie o światło :diabloti: [url]http://img215.imageshack.us/img215/7883/imgp8259xy1.jpg[/url][/quote]Wygląda to na bardzo dynamiczne waruj :lol: Quote
Mi. Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [B]no no... zaszalalas;) fajne to twoje mieszkanko:cool1:a jakie jasne:loveu:[/B] Quote
taura1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Marysiu: piękne mieszkanie! :) Mili sąsiedzi? Zawsze mnie ciekawiło jak to jest z sasiadami w takim domku mieszkalnym. :) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='anetta']Na 4 mieszkania? tzn. że co? jeszcze tam ktos będzie? Obcy?:diabloti:[/quote] W naszym mieszkaniu nie będzie nikogo obcego :eviltong: [quote name='bigos']No, no, no - mieszkano wygląda ślicznie :p:p:p <zazdrosna> Życze powodzenia i szybkiego zamieszkania:p[/quote] Dziękuję :oops::loveu::oops: Wygląda na to, że zamieszkamy już za tydzień :eek2: [quote name='Anza&Hacker']Jaaaaka ciemna plama na podłodze :megagrin: [/quote] Una się obraziła za ciemną plamę :eviltong: [quote name='Anza&Hacker']Mi tam bardziej chodziło o te wzorki, a nie kran, chociaż one też fajne ;)[/quote] Wzorki też są ekstra :multi: [quote name='Justa']Marysiu ! Urzekło mnie Twoje nowe gniazdko ! Przepiękne drzwi, podłogi, ściany i listwy ozdobne w łazience ! :multi: Ale najbardziej podobają mi się KALORYFERY. Zawsze chciałam takie mieć, ale niestety u mnie jeszcze stare budownictwo i okropne, wielkie kaloryfery :placz:[/quote] [B]Justa[/B] dziękuję :multi: Na pociechę Ci powiem, że kaloryfery są za nisko ;) będzie się pod nimi źle sprzątać ;) [quote name='Paskuda_Bandzior']A ja uwielbiam takie świeże nowe mieszkania :loveu:[/quote] Mają swój urok. Który już minął, teraz walają się tam tony kartonów :evil_lol: [quote name='APSA']Wygląda to na bardzo dynamiczne waruj :lol:[/quote] Una innego nie ma w repertuarze :eviltong: [quote name='*luthien*'][B]no no... zaszalalas;) fajne to twoje mieszkanko:cool1:a jakie jasne:loveu:[/B][/quote] Dziękuję :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='taura1']Marysiu: piękne mieszkanie! :) Mili sąsiedzi? Zawsze mnie ciekawiło jak to jest z sasiadami w takim domku mieszkalnym. :)[/quote] Poznaliśmy w przelocie tylko jednych sąsiadów i byli raczej mili :lol: Zobaczymy jak będzie dalej :lol: W najnowszym "Moim Psie" znajdziecie takie zdjęcie: [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/893/imgp7384dl0.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
shangri_la Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] W najnowszym "Moim Psie" znajdziecie takie zdjęcie: [/quote] a nieprawda bo jeste jeszcze jedno z kijkiem :diabloti: swoja droga to na co Una tak łypie bialkami ? :evil_lol: pozdrawiam Quote
goldenka245 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witam po długiej przerwie!:multi: Mieszkanko masz cudowne :mdleje: Zazdroszczę:eviltong::oops: Ja jeszcze nie mam nowego MP polece jutro kupić :D :) Pozdrawiam! Quote
Marta i Wika Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='shangri_la']swoja droga to na co Una tak łypie bialkami ? :evil_lol:[/quote] Łypanie przecudne... ciekawa jestem bardzo okoliczności robienia tego zdjęcia :evil_lol: Quote
taura1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Una KRADZIEJKA, Una KRADZIEJKA! haha ]:-> :) Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witamy :multi: Cudne mieszakanko! I cudniasta ta fotka :evil_lol: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Una często występuje w "moim psie"??? Bo właśnie tak kojarzę;) A zdjęcie rewelacja:cool2::cool2: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Uniakowy złodziej:-):-)[/quote] Wcale nie :obrazic: [quote name='shangri_la']a nieprawda bo jeste jeszcze jedno z kijkiem :diabloti:[/quote] A no jest :lol: [quote name='shangri_la']swoja droga to na co Una tak łypie bialkami ? :evil_lol:[/quote] Na trudność postawionego jej zadania? :evil_lol: [quote name='goldenka245']Witam po długiej przerwie!:multi: Mieszkanko masz cudowne :mdleje: Zazdroszczę:eviltong::oops: Ja jeszcze nie mam nowego MP polece jutro kupić :D :) Pozdrawiam![/quote] Witaj goldenko! :multi::multi::multi: Dziękuję :buzi: [quote name='Marta i Wika']Łypanie przecudne... ciekawa jestem bardzo okoliczności robienia tego zdjęcia :evil_lol:[/quote] Normalne: kiełbasa na stół, komenda "przynieś", nagroda za przyniesienie i znów, kiełbasa na stół itd. To był 10 raz pod rząd i ona miała dość :lol: [quote name='Klaudia :-)']Marysiu śliczne mieszkanko:-)[/quote] Dziękuję, dziękuję :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='taura1']Una KRADZIEJKA, Una KRADZIEJKA! haha ]:-> :)[/quote] :obrazic: :obrazic: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='ß@$!@']Witamy :multi: Cudne mieszakanko! I cudniasta ta fotka :evil_lol: :loveu:[/quote] Witaj! Dawno Cię u nas nie było! :mad: ;) Dzięki! :multi: [quote name='madzia i medor']Una często występuje w "moim psie"??? Bo właśnie tak kojarzę;)[/quote] W zasadzie to tak, często się tam pojawia :) [quote name='madzia i medor']A zdjęcie rewelacja:cool2::cool2:[/quote] :oops::oops: :loveu::loveu: :oops::oops: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Poznaliśmy w przelocie tylko jednych sąsiadów i byli raczej mili :lol: Zobaczymy jak będzie dalej :lol: W najnowszym "Moim Psie" znajdziecie takie zdjęcie: [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/893/imgp7384dl0.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No pieknie. Koniecznie udaję się dziś w takim razie do kiosku Quote
goldenka245 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No i znów zapomniałam kupić MP:mad: Jutro pójdę musze sobie tlyko gdzieś zapisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziaki, dobrej nocki! :buzi: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No i co dziewczyny? Gazeta kupiona? :evil_lol: Quote
Justa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ah widziałam Uniastą w Moim Psie !! :multi: Quote
Recommended Posts