Rul Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ,,Champion Polski UUNA Hulaj Dusza" jak to brzmi, mmm ;) świetna stronka, zielony kolor bardzo pasuje :) Quote
AgaiPhara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Gratulujemy :loveu: Zdjęcie Unki w lewym górnym rogu strony świetne :thumbs: I strona! Miałam nosa ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Marysiu, trzymaj za nas kciuki :razz: Jutro Bandziora czeka operacja :roll: A co tam u Was, że tak cicho ? :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='gonek']Ooo dzięki serdeczne :multi::shiny:[/quote] Ależ proszę :gent: [quote name='gonek']To mam motywację żeby nauczyć wyżłowatego slalomu :D Może zanim go nauczę kółeczkami zastąpić - chyba działają podobnie?[/quote] Wydaje mi się (na chłopski rozum), że kółeczka mogą, ale nie muszą działać podobnie - to zależy jak pies je robi: czy się przy tym ładnie wygina, czy robi takie skoki bez wyginania kręgosłupa. [quote name='gonek']Wiesz co jeśli chodzi o długość treningu to mój w taką pogodę jak teraz chcę biegać za talerzem dopóki mu rzucam :crazyeye: Chowam talerz jak widzę że zmęczony - tzn zaczyna wracać z frisbee wolniej. Latem zupełnie inaczej, oczywiście rzucam wieczorem lub rano, ale kilka rzutów i pies ma dość.[/quote] To postaraj się kończyć [I]zanim[/I] zacznie wracać z frisbee wolniej :cool1: [quote name='Rul'],,Champion Polski UUNA Hulaj Dusza" jak to brzmi, mmm ;) świetna stronka, zielony kolor bardzo pasuje :)[/quote] A co! Trzeba się reklamować :jumpie: [quote name='nathaniel']a u mnie się przycina , bo net muli ....[/quote] :puppydog: [quote name='AgaiPhara']Gratulujemy :loveu: Zdjęcie Unki w lewym górnym rogu strony świetne :thumbs: I strona! Miałam nosa ;)[/quote] Dziękujemy :loveu: No, nosa miałaś niezłego :biggrina: miałaś jakieś przecieki? :lmaa: Zdjęcie stare, na pewno tu było :cool3: [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu, trzymaj za nas kciuki :razz: Jutro Bandziora czeka operacja :roll: A co tam u Was, że tak cicho ? :razz:[/quote] Będę trzymać mocno!! :thumbs: Koniecznie daj jak tylko będziecie po!! :thumbs: A cicho, bo mam mnóstwo roboty, a mało czasu :cry: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [CENTER]Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW. Zapraszamy wkrótce. :placz: No jak to? :placz: [/CENTER] Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='olcha'][CENTER]Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW. Zapraszamy wkrótce.[/CENTER] [CENTER]:placz: No jak to? :placz: [/CENTER] [/quote] U mnie to samo :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='olcha'][CENTER]Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW. Zapraszamy wkrótce.[/CENTER] [CENTER]:placz: No jak to? :placz: [/CENTER] [/quote] Chyba jakiś błąd serwera :diabloti: Quote
AgaiPhara Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] No, nosa miałaś niezłego :biggrina: miałaś jakieś przecieki? :lmaa: [/quote] czyste przeczucie. Tak czasami mam :lol: (czyli zostało mi jeszcze z czasów liceum..) [quote name='Marysia_i_gończy'] Zdjęcie stare, na pewno tu było :cool3: [/quote] co nie zmienia faktu, że ładne ;) Quote
odJuki Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Marysiu, super strona, przejrzałam CAŁĄ i jestem pod wrażeniem:happy1:! Brakuje Ci strony gości (aby oczywiście TAM oddawać pokłony Unie i jej fantastycznej Właścicielce)!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [B]olcho, jo-jo[/B] - wróciłyśmy już "na wizję"! Strona chodzi! :multi: Okazało się, że to ja napsociłam :oops: [quote name='AgaiPhara']czyste przeczucie. Tak czasami mam :lol: (czyli zostało mi jeszcze z czasów liceum..)[/quote] Strach się bać :evil_lol: [quote name='AgaiPhara']co nie zmienia faktu, że ładne ;)[/quote] W całej krasie jest chyba w galerii :p ale pasuje tam, gdzie jest :lol: [quote name='odJuki']Marysiu, super strona, przejrzałam CAŁĄ i jestem pod wrażeniem:happy1:! Brakuje Ci strony gości (aby oczywiście TAM oddawać pokłony Unie i jej fantastycznej Właścicielce)!!![/quote] [B]odJuki[/B] cieszę się, że zajrzałaś w każdy kąt! :multi: :loveu: [SIZE=1]Nie spotkałaś żadnych błędów do poprawki?[/SIZE] Myślałam nad księgą gości, ale tak jakoś... nie pasowała mi... jak ktoś chce - jest e-mail :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Marysia strona jest rewelacyjna widać,ze profesjonalnie robiona:razz: Bardzo mi sie podoba Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'][B]olcho, jo-jo[/B] - wróciłyśmy już "na wizję"! Strona chodzi! :multi: Okazało się, że to ja napsociłam :oops: [/quote] Już jestem po przejrzeniu całej jakoś w południe przeglądałam :oops: ale się nie odezwałam. Bardzo mi się strona podoba, nie znajduję błędów. I takie mnie naszło pytanie...Pytanie agilitowego laika :oops: Czy właściciel musi zapamiętać kolejność wykonywanych partii placu? Quote
nathaniel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja też mimo mulącego internetu przebrnęłam przez waszystko-prawie. Świetnie się Ciebie Marysiu czyta. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='KaRa_TC']Marysia strona jest rewelacyjna widać,ze profesjonalnie robiona:razz: Bardzo mi sie podoba[/quote] Dziękuję :loveu: Noo, miałam specjalistę od projektu graficznego :loveu: i eksperta od tworzenia www :loveu: [quote name='olcha']Już jestem po przejrzeniu całej jakoś w południe przeglądałam :oops: ale się nie odezwałam. Bardzo mi się strona podoba, nie znajduję błędów. [/quote] Cieszę się, że przejrzałaś :multi: [SIZE=1]A ja dziś znalazłam literówkę :evil_lol:[/SIZE] [quote name='olcha']I takie mnie naszło pytanie...Pytanie agilitowego laika :oops: Czy właściciel musi zapamiętać kolejność wykonywanych partii placu?[/quote] Partii placu? Chodzi Ci o tor? Tak! Właściciel musi pamiętać tor i to bardzo dokładnie, bo inaczej będzie się wysyłać psu niejasne sygnały :lol: Na zawodach przewodnik ma kilka minut na zapoznanie się z torem i potem już trzeba go pamiętać! :cool3: Fakt, przy przeszkodach stoją numery, ale wierz mi, w biegu nie ma czasu na nie patrzeć - trzeba mieć trasę wbitą do głowy na pamięć :cool1: [quote name='nathaniel']Ja też mimo mulącego internetu przebrnęłam przez waszystko-prawie. Świetnie się Ciebie Marysiu czyta.[/quote] :oops: :oops: :oops: Pozdrawiam Was wszystkich ciepło! Marysia i Una [URL="http://www.una.net.pl"]www.una.net.pl[/URL] Quote
odJuki Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O rany! Pytasz o błędy, już zwątpiłam! Na szczęście bardziej chodziło Ci o np. literówki, a nie - "prawdziwe" błędy. Przepraszam, ale jak się zaczytam, to jestem "ślepa" na takie drobiazgi :lol: ! Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Marysiu z opowieści jak tam u Bandziora zrobiła mi się cała historyjka :lol: Żeby tu nie śmiecic prześlę Ci na pw:razz: Pozdrawiam, Paula i pocięty Bandzik:placz: Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Cieszę się, że przejrzałaś :multi: [SIZE=1]A ja dziś znalazłam literówkę :evil_lol:[/SIZE] Partii placu? Chodzi Ci o tor? Tak! Właściciel musi pamiętać tor i to bardzo dokładnie, bo inaczej będzie się wysyłać psu niejasne sygnały :lol: Na zawodach przewodnik ma kilka minut na zapoznanie się z torem i potem już trzeba go pamiętać! :cool3: Fakt, przy przeszkodach stoją numery, ale wierz mi, w biegu nie ma czasu na nie patrzeć - trzeba mieć trasę wbitą do głowy na pamięć :cool1: [/quote] To już chyba nie dla mnie bo ja notorycznie mylę prawą z lewą :oops: [quote name='odJuki']O rany! Pytasz o błędy, już zwątpiłam! Na szczęście bardziej chodziło Ci o np. literówki, a nie - "prawdziwe" błędy. Przepraszam, ale jak się zaczytam, to jestem "ślepa" na takie drobiazgi :lol: ![/quote] A to dziwne, że nie znalazłam tej literówki bo zawsze jak czytam książki to mnie to aż kole w oczy :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='odJuki']O rany! Pytasz o błędy, już zwątpiłam! Na szczęście bardziej chodziło Ci o np. literówki, a nie - "prawdziwe" błędy. Przepraszam, ale jak się zaczytam, to jestem "ślepa" na takie drobiazgi :lol: ![/quote] Chodziło mi o wszelkiego rodzaju błędy :lol: Literówki, błędy skryptu itp. itd. :lol: [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu z opowieści jak tam u Bandziora zrobiła mi się cała historyjka :lol: Żeby tu nie śmiecic prześlę Ci na pw:razz: [/quote] Dziękuję za PW :calus: Jak czuje się Bandzik? Ściskam Was mocno! :calus: :calus: :calus: [quote name='olcha']To już chyba nie dla mnie bo ja notorycznie mylę prawą z lewą :oops: [/quote] Wystarczy, że pamiętasz, gdzie masz biec, nie musisz umieć tego nazwać :razz: [quote name='olcha']A to dziwne, że nie znalazłam tej literówki bo zawsze jak czytam książki to mnie to aż kole w oczy :eviltong:[/quote] To już wiem, czego nie czytałaś :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una [URL="http://www.una.net.pl"]www.una.net.pl[/URL] Quote
Jureja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] [CENTER]Uwaga! Wyciągam asa z rękawa![/CENTER] [CENTER]As ma adres: [URL="http://www.una.net.pl"][SIZE=5][COLOR=darkred]www.una.net.pl[/COLOR][/SIZE][/URL] :p [/CENTER] [CENTER]ZAPRASZAM!! :loveu: [/CENTER] [/quote] Stronka świetna,jaka profesjonalna!Czytam ją z przyjemnością:p . Una będzie miała szczenięta:multi: . Quote
Anza&Hacker Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zgłaszam, że nadrobiłam wszelkie zaległości Unine :lol: ...i na początek pragne pogratulowac wspaniałej strony i takiego dobrego dla Ciebie programisty - szata graficzna cuuuudo! :loveu: No i zdjęcia moim zdaniem w tekście jak najbardziej pasują takiej wielkości, jakiej są :p ...a teraz - uwaga, uwaga: znalazłam błąd! :cool3: W podstronie "frisbee", tekście o rozgrzewce - masz takie coś: "[COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Potem wyci[B]a[/B]gam talerze i [I]zawsze[/I] zaczynam od dość długiego..." Czyli brak ogonka w literce "ą" - miłej poprawki :evil_lol: Edit: W dziale agility, też masz literówke: "[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Więc biegłam, biegłam i my[B]s[/B]lałam szybko...[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]" - tym razem ogonek w "ś" :) Dział sztuczki "[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]najwyżej [U]nikomu się przyznam[/U]..." - nie powino być nikomu sie nie przyznam? ...i jeszcze na samym końcu możesz dodać odnośnik do galerii filmów :) [/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Marysia_i_gończy Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Jureja']Stronka świetna,jaka profesjonalna!Czytam ją z przyjemnością:p . Una będzie miała szczenięta:multi: .[/quote] Witaj [B]Jurejo[/B]!! Kopę lat! :loveu: [SIZE=1][COLOR=silver]A szczenięta? Taka jest oficjalna wersja :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [quote name='Anza&Hacker']Zgłaszam, że nadrobiłam wszelkie zaległości Unine :lol: ...i na początek pragne pogratulowac wspaniałej strony i takiego dobrego dla Ciebie programisty - szata graficzna cuuuudo! :loveu: No i zdjęcia moim zdaniem w tekście jak najbardziej pasują takiej wielkości, jakiej są :p[/quote] Dziękuję :loveu: Tylko szata graficzna to jedna osoba, a to, że ta szata graficzna działa, to druga osoba. Obie są super :multi: [quote name='Anza&Hacker']...a teraz - uwaga, uwaga: znalazłam błąd! :cool3:[/quote] Oooo, ktoś czyta!! :multi: :multi: :multi: I że to właśnie TY wypatrzyłaś te literówki :crazyeye: :evil_lol: ;) Dziękuję za ich listę, już poprawione :lol: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una [url]www.una.net.pl[/url] Quote
Anza&Hacker Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Oooo, ktoś czyta!! :multi: :multi: :multi: I że to właśnie TY wypatrzyłaś te literówki :crazyeye: :evil_lol: ;) Dziękuję za ich listę, już poprawione :lol: [/quote]No pewnie, że czytamy - do przeczytania został mi tylko dział najciekawszy - czyli dziedziczenie kolorów :loveu: ...a co w tym dziwnego, że to JA wypatrzyłam literówki?! :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Anza&Hacker']No pewnie, że czytamy - do przeczytania został mi tylko dział najciekawszy - czyli dziedziczenie kolorów :loveu:[/quote] Właśnie ostatnio to przeczytałam i doszłam do wniosku, że zdecydowanie wymaga doszlifowania :oops: [quote name='Anza&Hacker']...a co w tym dziwnego, że to JA wypatrzyłam literówki?! :diabloti:[/quote] Co? Hmm... zastanówmy się :hmmmm: A w ogóle, to zapomniałam się tutaj pochwalić!! :cool3: Una [B]jest[/B] już [B]championem OFICJALNIE!![/B] Dyplom przyszedł w tym tygodniu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: (skan można oczywiście zobaczyć na Uny stronie w dziale [URL="http://www.una.net.pl/page.php/0/2/3"]papiery[/URL]) - szkoda tylko, że z błędem :mdleje: Poza tym chciałabym nieśmiało też zauważyć, że dodaję różne rzeczy do bloga, krótkie opowiastki, a także info o niusach na stronce :) Pozdrawiam Marysia i Una [URL="http://www.una.net.pl"]www.una.net.pl[/URL] Quote
Recommended Posts