Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonek']Ooo dzięki serdeczne :multi::shiny:[/quote]

Ależ proszę :gent:

[quote name='gonek']To mam motywację żeby nauczyć wyżłowatego slalomu :D Może zanim go nauczę kółeczkami zastąpić - chyba działają podobnie?[/quote]

Wydaje mi się (na chłopski rozum), że kółeczka mogą, ale nie muszą działać podobnie - to zależy jak pies je robi: czy się przy tym ładnie wygina, czy robi takie skoki bez wyginania kręgosłupa.

[quote name='gonek']Wiesz co jeśli chodzi o długość treningu to mój w taką pogodę jak teraz chcę biegać za talerzem dopóki mu rzucam :crazyeye: Chowam talerz jak widzę że zmęczony - tzn zaczyna wracać z frisbee wolniej. Latem zupełnie inaczej, oczywiście rzucam wieczorem lub rano, ale kilka rzutów i pies ma dość.[/quote]

To postaraj się kończyć [I]zanim[/I] zacznie wracać z frisbee wolniej :cool1:

[quote name='Rul'],,Champion Polski UUNA Hulaj Dusza"
jak to brzmi, mmm ;)
świetna stronka, zielony kolor bardzo pasuje :)[/quote]

A co! Trzeba się reklamować :jumpie:

[quote name='nathaniel']a u mnie się przycina , bo net muli ....[/quote]

:puppydog:

[quote name='AgaiPhara']Gratulujemy :loveu:
Zdjęcie Unki w lewym górnym rogu strony świetne :thumbs:
I strona! Miałam nosa ;)[/quote]

Dziękujemy :loveu:
No, nosa miałaś niezłego :biggrina: miałaś jakieś przecieki? :lmaa:

Zdjęcie stare, na pewno tu było :cool3:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu, trzymaj za nas kciuki :razz: Jutro Bandziora czeka operacja :roll:
A co tam u Was, że tak cicho ? :razz:[/quote]

Będę trzymać mocno!! :thumbs: Koniecznie daj jak tylko będziecie po!! :thumbs:

A cicho, bo mam mnóstwo roboty, a mało czasu :cry:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='olcha'][CENTER]Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW.

Zapraszamy wkrótce.[/CENTER]

[CENTER]:placz: No jak to? :placz: [/CENTER]
[/quote]

U mnie to samo :shake:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
No, nosa miałaś niezłego :biggrina: miałaś jakieś przecieki? :lmaa:
[/quote]
czyste przeczucie. Tak czasami mam :lol: (czyli zostało mi jeszcze z czasów liceum..)

Zdjęcie stare, na pewno tu było :cool3:
[/quote]
co nie zmienia faktu, że ładne ;)

Posted

Marysiu, super strona, przejrzałam CAŁĄ i jestem pod wrażeniem:happy1:!
Brakuje Ci strony gości (aby oczywiście TAM oddawać pokłony Unie i jej fantastycznej Właścicielce)!!!

Posted

[B]olcho, jo-jo[/B] - wróciłyśmy już "na wizję"! Strona chodzi! :multi: Okazało się, że to ja napsociłam :oops:

[quote name='AgaiPhara']czyste przeczucie. Tak czasami mam :lol: (czyli zostało mi jeszcze z czasów liceum..)[/quote]

Strach się bać :evil_lol:

[quote name='AgaiPhara']co nie zmienia faktu, że ładne ;)[/quote]

W całej krasie jest chyba w galerii :p ale pasuje tam, gdzie jest :lol:

[quote name='odJuki']Marysiu, super strona, przejrzałam CAŁĄ i jestem pod wrażeniem:happy1:!
Brakuje Ci strony gości (aby oczywiście TAM oddawać pokłony Unie i jej fantastycznej Właścicielce)!!![/quote]

[B]odJuki[/B] cieszę się, że zajrzałaś w każdy kąt! :multi: :loveu: [SIZE=1]Nie spotkałaś żadnych błędów do poprawki?[/SIZE]
Myślałam nad księgą gości, ale tak jakoś... nie pasowała mi... jak ktoś chce - jest e-mail :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy'][B]olcho, jo-jo[/B] - wróciłyśmy już "na wizję"! Strona chodzi! :multi: Okazało się, że to ja napsociłam :oops: [/quote]

Już jestem po przejrzeniu całej jakoś w południe przeglądałam :oops: ale się nie odezwałam. Bardzo mi się strona podoba, nie znajduję błędów.

I takie mnie naszło pytanie...Pytanie agilitowego laika :oops: Czy właściciel musi zapamiętać kolejność wykonywanych partii placu?

Posted

[quote name='KaRa_TC']Marysia strona jest rewelacyjna widać,ze profesjonalnie robiona:razz: Bardzo mi sie podoba[/quote]

Dziękuję :loveu:
Noo, miałam specjalistę od projektu graficznego :loveu: i eksperta od tworzenia www :loveu:

[quote name='olcha']Już jestem po przejrzeniu całej jakoś w południe przeglądałam :oops: ale się nie odezwałam. Bardzo mi się strona podoba, nie znajduję błędów. [/quote]

Cieszę się, że przejrzałaś :multi:
[SIZE=1]A ja dziś znalazłam literówkę :evil_lol:[/SIZE]

[quote name='olcha']I takie mnie naszło pytanie...Pytanie agilitowego laika :oops: Czy właściciel musi zapamiętać kolejność wykonywanych partii placu?[/quote]

Partii placu? Chodzi Ci o tor? Tak! Właściciel musi pamiętać tor i to bardzo dokładnie, bo inaczej będzie się wysyłać psu niejasne sygnały :lol:
Na zawodach przewodnik ma kilka minut na zapoznanie się z torem i potem już trzeba go pamiętać! :cool3: Fakt, przy przeszkodach stoją numery, ale wierz mi, w biegu nie ma czasu na nie patrzeć - trzeba mieć trasę wbitą do głowy na pamięć :cool1:

[quote name='nathaniel']Ja też mimo mulącego internetu przebrnęłam przez waszystko-prawie.

Świetnie się Ciebie Marysiu czyta.[/quote]

:oops: :oops: :oops:

Pozdrawiam Was wszystkich ciepło!
Marysia i Una
[URL="http://www.una.net.pl"]www.una.net.pl[/URL]

Posted

O rany! Pytasz o błędy, już zwątpiłam! Na szczęście bardziej chodziło Ci o np. literówki, a nie - "prawdziwe" błędy. Przepraszam, ale jak się zaczytam, to jestem "ślepa" na takie drobiazgi :lol: !

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Cieszę się, że przejrzałaś :multi:
[SIZE=1]A ja dziś znalazłam literówkę :evil_lol:[/SIZE]

Partii placu? Chodzi Ci o tor? Tak! Właściciel musi pamiętać tor i to bardzo dokładnie, bo inaczej będzie się wysyłać psu niejasne sygnały :lol:
Na zawodach przewodnik ma kilka minut na zapoznanie się z torem i potem już trzeba go pamiętać! :cool3: Fakt, przy przeszkodach stoją numery, ale wierz mi, w biegu nie ma czasu na nie patrzeć - trzeba mieć trasę wbitą do głowy na pamięć :cool1:
[/quote]

To już chyba nie dla mnie bo ja notorycznie mylę prawą z lewą :oops:

[quote name='odJuki']O rany! Pytasz o błędy, już zwątpiłam! Na szczęście bardziej chodziło Ci o np. literówki, a nie - "prawdziwe" błędy. Przepraszam, ale jak się zaczytam, to jestem "ślepa" na takie drobiazgi :lol: ![/quote]

A to dziwne, że nie znalazłam tej literówki bo zawsze jak czytam książki to mnie to aż kole w oczy :eviltong:

Posted

[quote name='odJuki']O rany! Pytasz o błędy, już zwątpiłam! Na szczęście bardziej chodziło Ci o np. literówki, a nie - "prawdziwe" błędy. Przepraszam, ale jak się zaczytam, to jestem "ślepa" na takie drobiazgi :lol: ![/quote]

Chodziło mi o wszelkiego rodzaju błędy :lol: Literówki, błędy skryptu itp. itd. :lol:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu z opowieści jak tam u Bandziora zrobiła mi się cała historyjka :lol: Żeby tu nie śmiecic prześlę Ci na pw:razz: [/quote]

Dziękuję za PW :calus: Jak czuje się Bandzik?
Ściskam Was mocno! :calus: :calus: :calus:

[quote name='olcha']To już chyba nie dla mnie bo ja notorycznie mylę prawą z lewą :oops: [/quote]

Wystarczy, że pamiętasz, gdzie masz biec, nie musisz umieć tego nazwać :razz:

[quote name='olcha']A to dziwne, że nie znalazłam tej literówki bo zawsze jak czytam książki to mnie to aż kole w oczy :eviltong:[/quote]

To już wiem, czego nie czytałaś :eviltong:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[CENTER]Uwaga! Wyciągam asa z rękawa![/CENTER]

[CENTER]As ma adres: [URL="http://www.una.net.pl"][SIZE=5][COLOR=darkred]www.una.net.pl[/COLOR][/SIZE][/URL] :p [/CENTER]

[CENTER]ZAPRASZAM!! :loveu: [/CENTER]
[/quote]
Stronka świetna,jaka profesjonalna!Czytam ją z przyjemnością:p .
Una będzie miała szczenięta:multi: .

Posted

Zgłaszam, że nadrobiłam wszelkie zaległości Unine :lol:

...i na początek pragne pogratulowac wspaniałej strony i takiego dobrego dla Ciebie programisty - szata graficzna cuuuudo! :loveu: No i zdjęcia moim zdaniem w tekście jak najbardziej pasują takiej wielkości, jakiej są :p

...a teraz - uwaga, uwaga: znalazłam błąd! :cool3:
W podstronie "frisbee", tekście o rozgrzewce - masz takie coś:
"[COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Potem wyci[B]a[/B]gam talerze i [I]zawsze[/I] zaczynam od dość długiego..."
Czyli brak ogonka w literce "ą" - miłej poprawki :evil_lol:

Edit: W dziale agility, też masz literówke: "[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Więc biegłam, biegłam i my[B]s[/B]lałam szybko...[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]" - tym razem ogonek w "ś" :)

Dział sztuczki "[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]najwyżej [U]nikomu się przyznam[/U]..." - nie powino być nikomu sie nie przyznam? ...i jeszcze na samym końcu możesz dodać odnośnik do galerii filmów :)
[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Jureja']Stronka świetna,jaka profesjonalna!Czytam ją z przyjemnością:p .
Una będzie miała szczenięta:multi: .[/quote]

Witaj [B]Jurejo[/B]!! Kopę lat! :loveu:
[SIZE=1][COLOR=silver]A szczenięta? Taka jest oficjalna wersja :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

[quote name='Anza&Hacker']Zgłaszam, że nadrobiłam wszelkie zaległości Unine :lol:

...i na początek pragne pogratulowac wspaniałej strony i takiego dobrego dla Ciebie programisty - szata graficzna cuuuudo! :loveu: No i zdjęcia moim zdaniem w tekście jak najbardziej pasują takiej wielkości, jakiej są :p[/quote]

Dziękuję :loveu:
Tylko szata graficzna to jedna osoba, a to, że ta szata graficzna działa, to druga osoba. Obie są super :multi:

[quote name='Anza&Hacker']...a teraz - uwaga, uwaga: znalazłam błąd! :cool3:[/quote]

Oooo, ktoś czyta!! :multi: :multi: :multi:
I że to właśnie TY wypatrzyłaś te literówki :crazyeye: :evil_lol: ;)
Dziękuję za ich listę, już poprawione :lol:

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una
[url]www.una.net.pl[/url]

Posted

Oooo, ktoś czyta!! :multi: :multi: :multi:
I że to właśnie TY wypatrzyłaś te literówki :crazyeye: :evil_lol: ;)
Dziękuję za ich listę, już poprawione :lol:
[/quote]No pewnie, że czytamy - do przeczytania został mi tylko dział najciekawszy - czyli dziedziczenie kolorów :loveu:

...a co w tym dziwnego, że to JA wypatrzyłam literówki?! :diabloti:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']No pewnie, że czytamy - do przeczytania został mi tylko dział najciekawszy - czyli dziedziczenie kolorów :loveu:[/quote]

Właśnie ostatnio to przeczytałam i doszłam do wniosku, że zdecydowanie wymaga doszlifowania :oops:

[quote name='Anza&Hacker']...a co w tym dziwnego, że to JA wypatrzyłam literówki?! :diabloti:[/quote]

Co? Hmm... zastanówmy się :hmmmm:

A w ogóle, to zapomniałam się tutaj pochwalić!! :cool3: Una [B]jest[/B] już [B]championem OFICJALNIE!![/B]
Dyplom przyszedł w tym tygodniu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: (skan można oczywiście zobaczyć na Uny stronie w dziale [URL="http://www.una.net.pl/page.php/0/2/3"]papiery[/URL]) - szkoda tylko, że z błędem :mdleje:

Poza tym chciałabym nieśmiało też zauważyć, że dodaję różne rzeczy do bloga, krótkie opowiastki, a także info o niusach na stronce :)

Pozdrawiam
Marysia i Una