bea100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Tomo 2']Witam w ten piękny słoneczny poranek. BEA 1-00 nie martw się Żanetką jakoś damy sobie radę dziś powinno wyjść od biglusi 50 zł Sandrownia/Basia za licytację pięknej orginalnej akwarelki , ja dołorze 50 zł/wplacę w poniedziałek Pozdrowionka :lol:[/quote] [COLOR=blue]Tomo2: :multi: cudnie, to mamy 320 :loveu: Podziękuj ślicznie (no i dla Ciebie wielkie dzięki- tak wiele robisz dla Żaneci!!!)[/COLOR] [COLOR=blue]Naprawdę -poprawiłeś mi nastrój- w ten piekny słoneczny poranek (dzięki Ci za to :loveu: ).[/COLOR] [COLOR=blue]Rozmawiałam wczoraj z Krysią-Emir. Nie wiem co się dzieje takiego, bo inna pieski jakoś znajdują domy a o Żanetę (ani o jej dzieci- Żelki) nikt nie zapytał nawet. Idą ogłoszenia wszędzie (cały czas na też Allegro-najbardziej chodliwym portalu- wystawia je Ulka18). Został podany mój telefon do ogłoszeń. Nikt nie dzwoni :shake: A nasza sunia? Żanecia jest bardzo spokojną i niekłopotliwą zupełnie sunią- często wręcz udaje, że jej nie widać;) Odnajduje się z trudem w zamieszaniu/w dużym stadzie Krysi- czas najwyższy by znalazła swój kącik w czyimś sercu- bardzo tego potrzebuje. Potrzebuje czyjejś wyłącznej uwagi i własnego domu. Żelki są fajne i wesołe podrostki ( i ładne- mimo, że ,,czarne"). Też powinny szybko znależć domy- a tu-NIC :-( [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] Quote
Tomo 2 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie martw się ona też i jej dzieci znajdą odpowiedni dom .Jestem pewien. Bądźmy cierpliwi .:roll:Choć szkoda że czas ucieka. Quote
bea100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Tomo 2']Jeszce jedno widziałem tego drugiego ogarka niestety nie moglem pogadać z właścicielami jechałem samochodem i nie miałem gdzie stanąć . Różni się od tego pierwszego /suni / jest ciemniejszy na karku ale po zatym widać dobrze mu się wiedzie fajnie płynął po chodniku i pięknie świeciła mu się sierść.Zmartwiony jestem że właściciele sunie nie dali znaku życia a miały być zdjęcia itp.Ale co się odwlecze to nie uciecze. Pozdrowionka :lol:[/quote] [COLOR=blue]Jasne- czekamy na wszelkie ogarkowe wieści[/COLOR] :lol: Quote
bea100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Żanetka z poniedziałku [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5088/380aneta1bp5.jpg[/IMG] [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6462/380aneta2qt0.jpg[/IMG] [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/3446/380anetkaul6.jpg[/IMG] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9950/380261neta3ca4.jpg[/IMG] __________________ [COLOR=blue]Oto fotki jakie zrobiła u Emir w poniedziałek AniaW[/COLOR]:multi: Quote
Tomo 2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Piękna ta Nasza Żanetka Bea 100 dzięk za zdjęcia Pozdrowionka :lol: Quote
bea100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [COLOR=blue]Witaski, zaganiana bo ciasto piekę od porannej nocy- takiego orzechowego przekładańca- nie jestem mistrzem pieczenia i dlatego podpieram się gotowcami z torebki (kupiłam dwa różne kremy i wymysliłam sobie ciasto typu snikers :cool3: )- chyba nie bardzo się uda bo jak się chce to wtedy właśnie nie bardzo się udaje- będzie jakie będzie i trudno :razz: - no to stawiam mocną kawkę w dużych ilościach :kaffee_2: - lecę potem do roboty- wczoraj Tomo a dzisiaj ja stawiam wieczorkiem szampana:p [/COLOR] [SIZE=1][COLOR=#0000ff]Tomo2 to pewnie z miłą chęcią zaklinuje po wczorajszej balandze;) [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]Ciepło dzisiaj i ogród mi sie podsuszył z błota- to mnie cieszy (moje suczki-też :lol: ).[/COLOR] [COLOR=blue]Czy ktos wie co się dzieje z Dogają? Tutaj się szykuje prywatka a jej ani widu ani słychu...:shake: [/COLOR] Quote
samograj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 BEA, Żanetka wyglada cudnie:loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz dzięki za nominację zdjęcia ŻMIŁKI i pozdrawiam świątecznie - kobieco!!! Quote
Tomo 2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Będzie dobre ciasto.na samą myśl ślinka leci . Życzenia na stronce sanatorium .Ale tu i tak całuski :buzi: z okazji imienin jeżeli mnie wzrok nie myli . Pozdrowionka :lol: Quote
samograj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Tomo 2']Będzie dobre ciasto.na samą myśl ślinka leci . Życzenia na stronce sanatorium .Ale tu i tak całuski :buzi: z okazji imienin jeżeli mnie wzrok nie myli . Pozdrowionka :lol:[/quote] BEATKO , ja Cie pozdrowiłam ÓSMOMARCOWO, ale nie załapałam, że dziś TWOJE IMIENINY. Beciu, badź dziś uśmiechnięta!!! Przyjmij uściski od ANI,:calus: która czasem nie pamięta kogo, kiedy , jakie święta!!! Życzę byś szczęśliwa była, długo, długo sobie żyła w zdrowiu!!! Psiaki ratowała bez problemów. Kasę miała!!! [CENTER]TO DLA CIEBIE GOŹDZIKI: (pierwszy w wersji drinkowej- ze świeżych goździków) [IMG]http://krakownightlife.com/photos/thumbs/845t.jpg[/IMG] I CZERWONY GOŹDZIK, nie byle jaki: [IMG]http://www.kwiaciarnialesna.pl/assets/images/buk13_maly.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Ania W Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkim kobitkom wszystkiego naj. Solenizantkom podwójnie ;-) Wklejam wierszyk J. L. Kerna. Moim zdaniem jest fantastyczny i chyba hodowcy od razu zrozumieją jego przesłanie ;-) Ja wprawdzie nie hodowca, ale też łapię ;-). Zwłaszcza po tym , jak przez mój dom przeszła 5 szczeniaków (teraz już wszystkie szczęśliwe w domach :-)). Długo nie były ale i tak rozumiem co poeta miał na myśli ;-) Z resztą wiersz ten przesłała mi nowa pani jednej z suniek ... [B]Mieliśmy młode. Mieliśmy młode. Cztery. Coś dla Sztamma, Same boksery. Po tacie i po mamie Przejęły całą urodę – Daję słowo, nie kłamię, Mieliśmy młode ... Mieliśmy dywan. Perski. I to był ten ring Bokserski. Dziś moja żona święta Swą rudą głową kiwa: - Mieliśmy dywan, pamiętasz? Mieliśmy dywan ... Mieliśmy fotel. Ze skóry. W sam raz, by próbować Pazury. Teraz jego wspomnienie Powoduje tęsknotę. - Kiedyś – mówimy z drżeniem – Mieliśmy fotel ... Mieliśmy parkiet. Gładki. Zasiusiały go nam Gagatki. Dziś żona, patrząc na plamy, Klnie całkiem jak jaka markiet* - A potem oboje łkamy: - Mieliśmy parkiet ... No nic, było nie było, Nie wolno rąk opuszczać. Fotel się wyrzuciło, Parkiet się czymś tam natłuszcza, Psiaki poszły do innych, Im teraz robią szkodę – A my ze smutkiem mruczymy: - Mieliśmy, mieliśmy młode ... __________________[/B] Quote
samograj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Ania W']Wszystkim kobitkom wszystkiego naj. Solenizantkom podwójnie ;-) Wklejam wierszyk J. L. Kerna. Moim zdaniem jest fantastyczny i chyba hodowcy od razu zrozumieją jego przesłanie ;-) Ja wprawdzie nie hodowca, ale też łapię ;-). Zwłaszcza po tym , jak przez mój dom przeszła 5 szczeniaków (teraz już wszystkie szczęśliwe w domach :-)). Długo nie były ale i tak rozumiem co poeta miał na myśli ;-) Z resztą wiersz ten przesłała mi nowa pani jednej z suniek ... [B]Mieliśmy młode.[/B] [B]Mieliśmy młode.[/B] [B]Cztery.[/B] [B]Coś dla Sztamma,[/B] [B]Same boksery.[/B] [B]Po tacie i po mamie[/B] [B]Przejęły całą urodę –[/B] [B]Daję słowo, nie kłamię,[/B] [B]Mieliśmy młode ...[/B] [B]Mieliśmy dywan.[/B] [B]Perski.[/B] [B]I to był ten ring[/B] [B]Bokserski.[/B] [B]Dziś moja żona święta[/B] [B]Swą rudą głową kiwa:[/B] [B]- Mieliśmy dywan, pamiętasz?[/B] [B]Mieliśmy dywan ...[/B] [B]Mieliśmy fotel.[/B] [B]Ze skóry.[/B] [B]W sam raz, by próbować[/B] [B]Pazury.[/B] [B]Teraz jego wspomnienie[/B] [B]Powoduje tęsknotę.[/B] [B]- Kiedyś – mówimy z drżeniem – [/B] [B]Mieliśmy fotel ...[/B] [B]Mieliśmy parkiet.[/B] [B]Gładki.[/B] [B]Zasiusiały go nam[/B] [B]Gagatki.[/B] [B]Dziś żona, patrząc na plamy,[/B] [B]Klnie całkiem jak jaka markiet* -[/B] [B]A potem oboje łkamy:[/B] [B]- Mieliśmy parkiet ...[/B] [B]No nic, było nie było,[/B] [B]Nie wolno rąk opuszczać.[/B] [B]Fotel się wyrzuciło,[/B] [B]Parkiet się czymś tam natłuszcza,[/B] [B]Psiaki poszły do innych,[/B] [B]Im teraz robią szkodę –[/B] [B]A my ze smutkiem mruczymy:[/B] [B]- Mieliśmy, mieliśmy młode ...[/B] [B]__________________[/B][/quote] ALE ŚWIETNY WIERSZ .... mieliśmy młode i będziemy mieć młode i kiedyś (włąściewie już) wspominać nasz kanapy , szuflady, wykładziny, piloty do telewizora, czajniki, poduszki, ubrania.... i duzo innych rzeczy - cudowne wspomnienia:loveu: :loveu: Quote
bea100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Ania W']...Wklejam wierszyk J. L. Kerna. Moim zdaniem jest fantastyczny i chyba hodowcy od razu zrozumieją jego przesłanie ;-) [B]Mieliśmy młode.[/B] [B]Mieliśmy młode.[/B] [B]Cztery.[/B] [B]Coś dla Sztamma,[/B] [B]Same boksery.[/B] [B]Po tacie i po mamie[/B] [B]Przejęły całą urodę –[/B] [B]Daję słowo, nie kłamię,[/B] [B]Mieliśmy młode ...[/B] [B]Mieliśmy dywan.[/B] [B]Perski.[/B] [B]I to był ten ring[/B] [B]Bokserski.[/B] [B]Dziś moja żona święta[/B] [B]Swą rudą głową kiwa:[/B] [B]- Mieliśmy dywan, pamiętasz?[/B] [B]Mieliśmy dywan ...[/B] [B]Mieliśmy fotel.[/B] [B]Ze skóry.[/B] [B]W sam raz, by próbować[/B] [B]Pazury.[/B] [B]Teraz jego wspomnienie[/B] [B]Powoduje tęsknotę.[/B] [B]- Kiedyś – mówimy z drżeniem – [/B] [B]Mieliśmy fotel ...[/B] [B]Mieliśmy parkiet.[/B] [B]Gładki.[/B] [B]Zasiusiały go nam[/B] [B]Gagatki.[/B] [B]Dziś żona, patrząc na plamy,[/B] [B]Klnie całkiem jak jaka markiet* -[/B] [B]A potem oboje łkamy:[/B] [B]- Mieliśmy parkiet ...[/B] [B]No nic, było nie było,[/B] [B]Nie wolno rąk opuszczać.[/B] [B]Fotel się wyrzuciło,[/B] [B]Parkiet się czymś tam natłuszcza,[/B] [B]Psiaki poszły do innych,[/B] [B]Im teraz robią szkodę –[/B] [B]A my ze smutkiem mruczymy:[/B] [B]- Mieliśmy, mieliśmy młode ...[/B] [B]__________________[/B][/quote] [COLOR=blue]Furda parkiet,[/COLOR] [COLOR=blue]Furda fotel,[/COLOR] [COLOR=blue]...[/COLOR] [COLOR=blue]Chcę mieć młode.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Dziękuję kochani za życzenia imieninowe :loveu: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Posprzatałam po gościach (niezapowiedzianych). Stawiam wszystkim Darz Bór i padam na ( za przeproszeniem) pysk :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] Quote
bea100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [COLOR=blue]Kochani, na forum Beagielków Ariska prowadzi od wczoraj aukcję srebrnego Beagielka (przywieszki) na opłacenie (reszty) za marzec za naszą Żanecię i mamy już na teraz wylicytowane 55 zł :multi:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Nasz Tomo2 tez tam się zamieszał i licytuje :lol: [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]BRAWO FORUM BEAGLI, BRAWO BEAGLOMANIACY- popatrzcie jak się zaangażowali i jak nam pomagają- DZIĘKUJEMY, są wspaniali :loveu: [/COLOR] Quote
samograj Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Beatko pozwolisz, że wkleje u Ciebie dla TOMO, zaprosznie, może wklei na forum bigielków: [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/4458/zaproszeniedlabiglusiyo8.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Tomo 2 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wyślę tą informacje na PW do kilku osób u nas .Serdeczne dzieki Co ja bym bez Ciebie zrobił :lol: Dzięki .:lol: Quote
bea100 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [COLOR=blue]O, jesteś Tomo2, to dobrze. Ja już kombinowałam jak to ogłoszenie Samograjki wrzucić na beaglowe forum ;) [/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Ciekawa jestem, czy doczekamy się kiedyś takiego ogarkowego spotkania z okazji wydania ( wznowienia) książki Anny Miłek :loveu: [/COLOR] Quote
Tomo 2 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Myślę że prędzej niż później .Niech tylko pokona swoje dolegliwości oraz zabawi się na weselu . Chyba jest jeszcze jeden ogarek w Poznaniu trochę chyba starszy i z moich informacji /nie widziałem go niestety/ jest zapasiony i nie zabardzo widać że to on , nawet wet.nie rozpoznał go .Niestety nic więcej nie wiem ale się postaram coś wywiedzieć.Może to pomyłka i facetowi /właścicielowi/ ktoś przy sprzedaży namieszam i sprzedał psa w rasie a nie ogara . Przepraszam że tak od poniedziałku. Quote
bea100 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [COLOR=blue]Tomo2: a za co przepraszasz? :p Od poniedziałku słyszymy o nowym Ogarze w Poznaniu...to bardzo ciekawe...hmmm...macie pomysły jaki to mógłby byc pies?[/COLOR] Quote
bea100 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [B][COLOR=blue]WIELKA PROŚBA:[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]prosze o dopisanie wpłat (kwot i od kogo poszło- nick) które zostały fizycznie już wysłane do azylu Emir na Żanetkę-za marzec[/B] (musimy to podsumować a sama nie potrafię), Tomo2, Puz- dopisujcie kwoty o których wiecie plizzzzzzzz (pogubiłam się już:shake: ).[/COLOR] [SIZE=1][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=blue]Cały czas trwa aukcja przywieszki srebrnej na Beaglach- Żaneta za marzec- mamy 55 zł na dzisiaj- tego nie dopisuję bo nie znam docelowej kwoty tej licytacji a kończy się za tydzień.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]WPŁACONO:[/COLOR] [COLOR=blue]1. 135 zł za aukcje moich płyt (poszło z AFN)[/COLOR] Quote
Tomo 2 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ok. jutro to zrobię i podam co według mnie powinno wpaść i od kogo i jeszcze jakie są perspektywy chodzi o 1%. Pozdrowionka :lol: Quote
bea100 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [COLOR=blue]Dzięki Tomo2- policz to co wiesz, że po aukcjach zostało wpłacone i wiem, że sam wpłacałeś i Twoja córcia, wogóle- musimy policzyć marzec a bez Was kochani nie dam rady. Proszę tylko o WPŁATY (dokonane a nie te spodziewane). To czekam...[/COLOR] [COLOR=blue]Puz-?[/COLOR] Quote
JogaGalicyjskaSfora Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='bea100'][COLOR=blue]Dzięki Tomo2- policz to co wiesz, że po aukcjach zostało wpłacone i wiem, że sam wpłacałeś i Twoja córcia, wogóle- musimy policzyć marzec a bez Was kochani nie dam rady. Proszę tylko o WPŁATY (dokonane a nie te spodziewane). To czekam...[/COLOR] [COLOR=blue]Puz-?[/COLOR][/quote] W ubiegłym tygodniu, chyba w piątek przelalismy 100 zł na konto fundacji Emir z dopiskiem "dla Żanety", pozdrawiamy Korzystając z wejscia na "wizję" pozdrowienia dla naszych szczeniaczków -dzieciaczków; Galena, Homera, Amiga,Flory, Fugi i Fridy - wiem że spora część z ich "rodziców" tutaj zagląda, może spotkamy się w Legionowie ?:multi: , chociaz towarzysko, to miła propozycja ze strony Galena, do zobaczenia!:loveu: Aha, Ogary będą 31.03, czy 01.04.2007? Quote
Rożek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='JogaGalicyjskaSfora']W ubiegłym tygodniu, chyba w piątek przelalismy 100 zł na konto fundacji Emir z dopiskiem "dla Żanety", pozdrawiamy Korzystając z wejscia na "wizję" pozdrowienia dla naszych szczeniaczków -dzieciaczków; Galena, Homera, Amiga,Flory, Fugi i Fridy - wiem że spora część z ich "rodziców" tutaj zagląda, może spotkamy się w Legionowie ?:multi: , chociaz towarzysko, to miła propozycja ze strony Galena, do zobaczenia!:loveu: Aha, Ogary będą 31.03, czy 01.04.2007?[/quote] Witam, bardzo się cieszymy na rodzinne spotkanie na wystawie W Nowym Dworze (czyli legionowskiej):multi: Ogary będą w sobotę 31 III Pozdrawiamy i do zobaczenia Paulina, Paweł i Rożek Quote
Ania W Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A wiecie co? Wiosna przyszła!!!! Sama widziałam - bea ogarki już wietrzy na balkonie ;-) Ja się zamelduję sama w NDM :-) Quote
Recommended Posts