Helga&Ares Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 śliczny Pepik prosi o najlepszy dom! No i kochającego Pana! Quote
lupe Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ........... Przepraszam za zanik banerków. Problem z serwerem...Jeżeli nadal mogą się przydać ......plus dwa mniejsze.... Quote
ewatr Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='lupe'] Przepraszam za zanik banerków. Problem z serwerem...Jeżeli nadal mogą się przydać ......plus dwa mniejsze.... dzieki Lupe za bannerki bo faktycznie mam zniknęły :lol: Quote
Rottie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='lupe'] ........... Przepraszam za zanik banerków. Problem z serwerem...Jeżeli nadal mogą się przydać ......plus dwa mniejsze.... Dobra robota! Biorę przedostatni :loveu: :multi: Quote
Sabina02 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Rottie napisał(a):Wszyscy już chyba zapomnieli o Pepe.. :( ...bo to jest beznadziejna sytuacja... :shake: Bylo kilku zainteresowanych, ale nic z tego nie wyszlo. Nie wiem co ta kierowniczka schroniska tym ludziom opowiada... Dla mnie to jest jakies podejrzane... :shake: Quote
psiulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pepe jest jaki jest. Oby w końcu trafił na kogoś, kto móglby dać mu domek. Quote
Rottie Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 psiulka napisał(a):Pepe jest jaki jest. Oby w końcu trafił na kogoś, kto móglby dać mu domek. Podpisuję się pod tym rękami i nogami :loveu: :lol: Pepe na pierwszą! Quote
Recommended Posts