Kaya93 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Halo! Pepuś potrzebuje domku:roll: no przecież powinny tu stać kolejki chętnych na Pepka, a ja nic nie widze:shake: hop po domek:multi: Quote
DogMaster Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Kiedyś będzie tyle chętnych że będą bić sie o Pepusia i co wtedy :loveu: Quote
erka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Myślę,że na darmo jest Wasze hopanie:cool3:. Bo zobaczcie ,że Pepik ma założony wątek w 2005 , czyli hopa juz tak trzy lata:diabloti:. A w chwili założenia wątku siedział juz w schronie 4 lata! Chyba po prostu w schronisku nikomu nie zależy na jego adopcji. POdobno chętny na adopcje Pepika musi przyjechać po niego osobiście. Czyli juz mu się,odbiera szansę, bo cięzko będzie znaleźc kogoś, kto będzie chciał jechać aż do Rzeszowa . A na miejscu jakos chętnych na Pepika nie widać, bo siedzi biedak juz w schronisku 7 lat!!! Quote
DogMaster Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 On jest dopiero w kwiecie wieku ma jeszcze czas warto próbować może w końcu znajdzie domek:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wlasnie nadzieji nie wolno tracic chociaz trudno jest ja nieraz miec. Podnosze:multi: Quote
Moniek193 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I jeszce raz hop.Na jakis czas ostatni ale w czwartek juz wracam;) Quote
Kaya93 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nikt do Pepusia nie zagladal:-( słońce hop:oops: Quote
Recommended Posts