erka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pepiczek juz tak sie pokazuje na dogo kilka lat i jakoś z tego nic nie wynika:cool1:. Nie wiem, czy to ma jakikolwiek sens:shake:. Bo i tak wiadomo,że Pepika ktos musi odebrać osobiście,inaczej go nie wydadzą, więc pewnie nie ma co liczyć, że ktos przyjedzie z daleka. Trzeba chyba szukać domu w niezbyt dużej odlgłości od schroniska, czyli ogłaszać w lokalnej prasie, wydrukowac plakaty ze zdjęciami. Nie moge uwierzyć,żeby nikt nie chciał adoptować tak pieknego psiaka. Trzeba szukać innych możliwości , skoro kilkuletnie hopanie na dogo nic nie daje. Quote
Moniek193 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 erka napisał(a):Pepiczek juz tak sie pokazuje na dogo kilka lat i jakoś z tego nic nie wynika:cool1:. Nie wiem, czy to ma jakikolwiek sens:shake:. Bo i tak wiadomo,że Pepika ktos musi odebrać osobiście,inaczej go nie wydadzą, więc pewnie nie ma co liczyć, że ktos przyjedzie z daleka. Trzeba chyba szukać domu w niezbyt dużej odlgłości od schroniska, czyli ogłaszać w lokalnej prasie, wydrukowac plakaty ze zdjęciami. Nie moge uwierzyć,żeby nikt nie chciał adoptować tak pieknego psiaka. Trzeba szukać innych możliwości , skoro kilkuletnie hopanie na dogo nic nie daje. Z tymi gazetami i plaktami to genialny pomysl wg mnie.Słyszałam o osobach które wlsanie zobaczyly zdjecie psa w codziennej gazecie i zaadoptowaly go :multi: Moze wlasnie tak Pepe ma znalezc dom moze to jego szansa??:roll:Zawsze warto sprobowac!! Quote
DogMaster Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nie martwcie sie tak więcej optymizmu :lol: na pewno znajdzie domek:loveu::loveu: on uroczy jest :loveu: Quote
Kaya93 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 DogMaster napisał(a):Nie martwcie sie tak więcej optymizmu :lol: na pewno znajdzie domek:loveu::loveu: on uroczy jest :loveu: Dokładnie, nie można tracić nadziei ;) a więc podnosimy, hoop:loveu: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mi sie wydaje ze to ten optymizm trzyma Pepe na dogo i przy nadzieji tyle lat:-(A to za dlugo on juz dawno powinien miec domek z tego co czytalam zachwyca wszystkich ale na tym poprzestaje wiec jak tu byc optymista skoro nikt nie pokochal go jeszce tak zeby dac mu nowy domek:shake:Brzmi to bardziej pesymistycznie ale nie znaczy to ze nie trzymam za niego kciukow i nadal nie podnosze:oops: Quote
ida47 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Malutki, kremowy piesek prosto z bajki - MA SWÓJ DOM !!! ,ciotki zobaczcie ten watek mojego GROSZKA TO BLIZNIACZY BRAT PEPE.., GROSZE TO NAJWIEKSZE MIZIADLO ,.cudowny psiak Quote
ida47 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='ida47']Malutki, kremowy piesek prosto z bajki - MA SWÓJ DOM !!! ,ciotki zobaczcie ten watek mojego GROSZKA TO BLIZNIACZY BRAT PEPE.., GROSZE TO NAJWIEKSZE MIZIADLO ,.cudowny psiak.nie rozumiem dlaczego nie znalazl dotad domku , :-(,GROSZEK , WYGLADA IDENTYCZNIE I JEST CUDOWNY , I WIELKI PIESZCZOCH Quote
DogMaster Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 I na niego przyjdzie pora on też znajdzie domek:loveu: Quote
ida47 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 DogMaster napisał(a):I na niego przyjdzie pora on też znajdzie domek:loveu:.W jakim wieku jest Pepe Quote
Moniek193 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Podnosimy bo Pepe zasluguje na domek jak kazdy;) Quote
DogMaster Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nie wiem ile ma latek ale ładny jest:loveu: Quote
ida47 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 DogMaster napisał(a):Nie wiem ile ma latek ale ładny jest:loveu:nie rozumiem wszyscy sie nad Pepikiem zachwycaja , a on taki cudowny jest sam , bez domku , a ja nigdy nie zalowalam ze adoptowalam Groszka , mam teraz w domu 5 psiakow wtym 3 bidy schroniskowe Quote
Moniek193 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jakbym mogla tez bym miala tyle psow:loveu:Ale nie moge:placz: I mam tylko 2 wiec moge ofiarowac pomoc wirtualna jedynie:oops: Quote
Recommended Posts