Moniek193 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pepe na 1:loveu: Dog Master zawsze mozesz sie dołaczac:evil_lol: Quote
DogMaster Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Moniek193 napisał(a):Pepe na 1:loveu: Dog Master zawsze mozesz sie dołaczac:evil_lol: Jeżeli mogę to dołącze sie także teraz :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Pierwszy hopek dzisiaj :loveu: I to mój hopek ahhhh :oops: Quote
Sabina02 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 To jest jakies chore... Na Allegro Pepe zawsze ma duze zainteresowanie i zazwyczaj najwiecej obserwatorow z wszystkich moich aukcji, a niestety oficjalnie moge powiedziec ze jego aukcja jest najstrasza moja aukcja... :shake: Quote
DogMaster Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wszędzie jedzonko leży czy to raj w którym jest Pepe:eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 DogMaster napisał(a):Wszędzie jedzonko leży czy to raj w którym jest Pepe:eviltong: Nie nazwałabym tego rajem:shake: To raczej ,,walka" o odrobine chrupek, codzienne dzielenie sie, nic na wyłaczność NIC. Quote
DogMaster Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Moniek193 napisał(a):Nie nazwałabym tego rajem:shake: To raczej ,,walka" o odrobine chrupek, codzienne dzielenie sie, nic na wyłaczność NIC. Aha nie wiedziałem:shake: Pepe gdzie jest twój wymarzony domek??:eviltong: Quote
Sabina02 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Na tych fotkach widac ze Pepik sie niestety "posunął"... :-( Quote
ewatr Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Powiem tak zdjecia zdjeciami ale werwy Pepuch to ma jeszcze dużo :eviltong: starośc to jeszcze mu nie grozi :shake: Co do allegro to faktycznie nie rozumiem bo telefony sie mimo wszystko nigdy o niego nie urywały w schronisku....... przynajmniej jak sie o to pytam to nigdy nie słysze ze ktos sie o Pepe dopytuje ....... były pojedyncze telefony ale na tym koniec .......... to samo jest w schronie jak przychodza ludzie no przeciez adopcje nam tu ida ..raz jak krew z nosa raz troche szybciej ale idą ....... a o Pepunia cisza :-( Quote
DogMaster Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Sabina02 napisał(a):Na tych fotkach widac ze Pepik sie niestety "posunął"... :-( Gdzie sie posunął ?? Hopsa Pepe:loveu: Quote
Kasieńka86 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witaj Pepe. Pepe się dobrze trzyma. Jak go ostatnio widziałam ślicznie się uśmiechał i merdał ogonkiem. Taki słodziak z niego. Quote
Recommended Posts