Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto nastepny e-mail od tej Pani:

"Dzień dobry.
Odpisuje na pytanie: Pepik byłby w budzie tylko gdy jestem poza domem i jest ciepło (zima absolutnie nie wchodzi w grę). Moja sunia Kola jest tzw. psem domowym i śpi ze mną :-) w łóżku. Te same zasady dotyczyłyby Piepika.Wspomniałam o budzie ponieważ wychodzę do pracy a gdy wracam z pracy robię sobie drzemkę więc przez wiele godzin pies sie nudzi.
Mieszkam w domku z ogrodem więc buda przy mało ruchliwej ulicy jest bardziej ciekawa niż domowe pielesza.
Pozdrawiam."

Ja jej tylko odpislalam ze czekam na jej decyzje.... wiec zobaczymy czy sie jeszcze odezwie....

Posted

Nie przesadzajcie, jeżeli rzeczywiście miało by tak być , to wcale nie wygląda najgorzej. Chyba nie uważacie ,że pobyt w schronisku przez nastepne kilka lat byłby lepszy. A jak widać jakoś chetni na Pepika nie pchają się drzwiami i oknami.
Z tego , co piszecie o Pepiku nie jest on typem pieszczocha, który by najchetniej przesiedział na kolanach swojej pani, więc to że trochę czasu spędzałby w ogrodzie nie jest chyba tragedią.

Posted

[SIZE="3"]napiszcie proszę w pierwszym poście, że Pepe jest wykastrowany
w ogłoszeniach też (jeśli nie jest napisane)

ja też uważam, że Pepe mógłby w lecie biegać po ogródku, i tak pewnie nie leżałby w budzie, tylko pod gruszą

najważniejsza jest wizyta przedadopcyjna

Posted

Oj Pepe ... Pepe taki śliczny taki fajny no i ... prawdziwy facet nie da się babie na smyczy zapiąć;) ....... widocznie nie spotkał jeszcze tej właściwej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pepiś Ciotki w realu cie odwiedzaja

/tylko na dogo jakos zadziej bo ono cos chodzi jak chce
i czlowieka to zniechęca :oops: /

Pepis macha swoja kita bardzo intensywnie do wszystkich odwiedzajacych i domaga sie głaskania i chrupek .......... wszystko jest w porządku poza tym ,ze domku jak nie było tak nie ma :shake: