cockermanka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Heh...to teraz ja tez pomarudzę... :wink: i pięknie poproszę :buzi: ..czy jest szansa sprawdzić ile jest zgłoszonych cocker spanieli angielskich - czarne suki klasa otwarta? plizzz.... :roll: Quote
aniaDark Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Przyłączam się do prosby cockermanki z tym, że poprosze o ilość zgłoszonych piesków rasy owczarek szetlandzki w klasie otwartej :wink: Btw. Jak zamierzacie rozwiązać to, jak ktoś wpłaci pieniążki przed wystawą, czyli do 8. października (II termin - od 01.08.2005 do 08.10.2005), bo o ile mnie oczy nie mylą do tego czasu można płacić normalnie (a w dniu wystawy to wiadomo)? Trzeba będzie stać w kolejce do sekretariatu? :roll: Quote
mausa Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [b]aniaDark[/b] z opłatą będzie tak jak jest napisane II termin (do 8.10) 70 zł, w dniu wystawy 120zł. Quote
aniaDark Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Aaaa, teraz zauważyłam, że nie dopisałam, że chodzi mi o numerki startowe - jak to rozwiążecie :wink: Bo ja jestem w odmiennym stanie i jakoś nie bardzo mnie cieszy fakt, że jeśli zapłacę np. 6. października a będę musiała stać w kolejce do sekretariatu po numerek :roll: :wink: Quote
Shanny.. Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ja też ładnie proszę o sprawdzenie, czy zgłoszony jest mój pies : seter irl. psy kl. pośrednia (dokładniej to ST'PETERSBURG z Arislandu). Można powiedzieć, że zgłoszenie wysłałam w terminie, do tego napisałam maila ze zdjęciami rodowodu, ale mi odpisali, żeby przysłac kopie rodowódu. Teraz jest po terminie, ale jeszcze raz wysłałam te fotki (nie wiem czy fotki przyjmują). Pozdrawiam Quote
NigdyNigdy Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='PSYLLA'][quote name='NNikka']Czy termin został przedłużony?[/quote] Teoretycznie nie, ale wszystkie zgłoszenia które będą do środy (21.09) w Oddziale będą przyjęte.[/quote] Tyle dobrego tu czytam o tej wystawie i taka bryndza wystawowa w okolicach Warszawy w październiku, że też się chyba skuszę.... :lol: No, to jutro przefaksuję zgłoszenia swoich pedraków :angel: Quote
NNikka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wysałam wczoraj zgłoszenie faksem. Sabinka Z łęczyckiego Grodu. Yorkshire terrier. Mam nadzieje, ze doszło :) Quote
NNikka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nie doszło...... Muszę jutro jeszcze raz faksować zgłoszenie ... :( Quote
mausa Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Kochani ja wam ładnie odpowiadam że nie jesteśmy w stanie sprawdzać czy wasze psy doszły ( jest urwanie głowy przy samej d... :wink: , będzie katalog przedwystawowy na stronie oddziału. Quote
Cavisia Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 A kiedy można się spodziewać katalogu ( np.koniec tego tygodnia, przyszły tydzień)? Quote
TESSI Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 do konca tygodnia napewno nie a NNikka to ze mna rozmawialas dzisiaj przez telefon. :lol: Quote
NNikka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Miło było :lol: szkoda, ze zgłoszenie nie doszło... Dzisiaj faxowałam drugi raz. Sabinka Z Łęczyckiego Grodu - yorkshire terrier. Mam nadzieje, ze tym razem skutecznie :D Quote
Godelaine Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A ja próbuje od kilku dni przefaksować ksero rodowodu i nie da się. Babka na poczcie, jak mnie widzi, to już się blada robi :-? :lol: Quote
NNikka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Hihihi... Uczulenie na dogomaniaków! Quote
Noelani Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='Shanny..'] Można powiedzieć, że zgłoszenie wysłałam w terminie, do tego napisałam maila ze zdjęciami rodowodu, ale mi odpisali, żeby przysłac kopie rodowódu. Teraz jest po terminie, ale jeszcze raz wysłałam te fotki (nie wiem czy fotki przyjmują). [/quote] Ja mialam identyczna sytuacje, bo dostalam maila od oddzialu zeby przyslac kopie rodowodu, mimo ze wyslalam skan w dniu zgloszenia. Wyslalam drugi raz i mam nadzieje ze wszystko doszlo. Quote
TESSI Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Przeszlo NNika i to nawet dwa razy :lol: Quote
musia Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Pytanie do Zabrzan. Z Dworca ZabrzePKP - głównego ewn. na trasie K-ce - Zabrze jak dojechać do Makoszowy. Pamiętam dojeżdżało się tramwajem. Quote
Cząsteczka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 z dworca PKP czyli dokładnie z placu Wolnosci dojedziesz tramwajem nr 3 i wysiadasz na 5 albo 6 przystanku z obu spokojnie dojdziesz Quote
PSYLLA Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 UWAGA - zmiana sędziego w gr. I zamiast p. Joanny Pożarowszczyk będzie p. Jadwiga Niciewicz. Niestety p. Pożarowszczyk nie będzie mogła przyjechać. Quote
brazowooka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 czy wczesniej sa podane godziny o ktorej trzeba byc czy wszyscy maja byc o o jendnej jak bylo wczesniej napiszcie Quote
brazowooka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 aha a tak przewaznie ile moze zajac dojazd tranwajem moze ktos wie bo zastanawiam sie ktorym pociagiem bedziemy jechac Quote
Cząsteczka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 góra do 20 minut tramwajem, drugie tyle piechotką z przystanku raźnym kroczkiem Quote
aniaDark Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='PSYLLA']UWAGA - zmiana sędziego w gr. I zamiast p. Joanny Pożarowszczyk będzie p. Jadwiga Niciewicz. Niestety p. Pożarowszczyk nie będzie mogła przyjechać.[/quote] O w mordkę jeża :roll: Quote
warg2003warg Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aniu jest 2 sędziów dla I grupy: szetlandy sędziuje p.Pyrchała. Quote
Shanny.. Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 A ja mam pytanko. Czy obsada sędziowska dla grupy VII się nie zmieniła? Bo ilekroć ma być zagraniczny sędzia, to i tak w końcu nie przyjeżdza... No i właśnie. Kiedy będzie stawka na stronce? Pozdrawiam J.S. Quote
Recommended Posts