Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Kto jedzie z Warszawy do Białegostoku w niedzielę?
GW - ja jadę, ale jadę samochodem osobowym (niezbyt dużym), w którym na dodatek nie można rozłożyć klatki. Tak więc moje 4 baski będą jechać luzem na kanapie z tyłu. Jeżeli mogę coś wziąć - jakieś manele - to wezmę. Ale Ciebie z psiakiem - raczej nie zmieścimy się. Sorki.
Podaj mi Twój mail, to wyślę 2 zdjęcia ze Lwowa. Wstawisz je na DGM w temacie "Lwów".
pzdr.

Posted

mam takie pytanie, czy mialby ktos pozyczyc pieska na mlodego prezentera? A tak wogole to nie bede wystawiac zadnego psa, ide tylko na mlodego prezentera (o ile znajde psa), wiec mogę pomoc w wystawieniu psiakow :) moja suk niestety dostala cieczke i nie mam z czym isc na MP :(
pozdr. Zosia

Posted

Co do MP- od i do której godz. będzie można się zgłaszać? W B-stoku za darmo? Z tego co wiem mam iść do jakiegoś sekretariatu i powiedzieć, że chcem sie zapisać, tak?

Posted

no tak, wszystko bedzie pewnie w katalogu, wiem tyle co i ty :P ale z zasady w bialymstoku JH sie od 10 nie zaczynalo :lol: a z jakim psem idziesz i w ktorej grupie wiekowej? Znasz kogos kto by psa pozyczyl? Ja na razie bardzo dziekuje Kamili z Ponem zapropozycje, bardzo wdzieczna jetsem. Mam nadzieje ze namowie kolezanke z seterem na ta wystawe i nie bede robila klopotu...

Posted

To już będzie mój 4 debiut (ciekawe czy wypali, czy będzie tak jak z poprzednimi 3 = 2 nie dojechałam, 1 nie miałam psa). A to ostatnia szansa w tym roku, bo już nigdziej nie pojadę :cry:
Mam 14 lat, więc to chyba będzie gr. starsza. Mam zamiar iść z panienką Elzy- borzojką Maszą :D

Posted

taigan napisał(a):
To już będzie mój 4 debiut (ciekawe czy wypali, czy będzie tak jak z poprzednimi 3 = 2 nie dojechałam, 1 nie miałam psa). A to ostatnia szansa w tym roku, bo już nigdziej nie pojadę :cry:
Mam 14 lat, więc to chyba będzie gr. starsza. Mam zamiar iść z panienką Elzy- borzojką Maszą :D

To nie był debiut; to były próby debiutu, bo do niczego nie doszło.
Oby tym razem wszystko wypaliło!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Czy ktoś może jakieś fajne domki/pensjonat polecić w Białymstoku?
Skontaktuj się z Matagi. Chociaż Ona jest ostatnio b.zajęta i ja nadal czekam na odp. z Jej strony.
Pzdr.

Posted

To nie był debiut; to były próby debiutu, bo do niczego nie doszło.

Cudzysłowia nie postawiłam :wink: :lol:

Oby tym razem wszystko wypaliło!!!

Tfu, tfu nie zapeszać :wink:

Posted

postaramy sie.. jak na razie dziś chwilke pokropiło.. ale mokrym po tym co z nieba spadło raczej za bardzo nie można było być :)

no to cisze się, że sie spotkamy :))) mam nadzieje, że jeszcze masz mój tel gdzoes zapisany :)