Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska'] owocowy ludek :lol: [img]http://img363.imageshack.us/img363/6228/ludzik8kc.jpg[/img] :wink:[/quote] owocowy??? może :roll: ale ja siem dopatrzyłam wkładki mięsnej... takiej co sama pełza :lol:[/quote] wow ale ty masz sokole oko :wink: Quote
agabass Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 to chyba ufoowoludek hihihi super fotki Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Alu, ja abstrahuję od treści :lol: - nawiążę natomiast do formy : otóż, czy ktoś mógłby wyjaśnić mi, skąd wzięło się powiedzenie NAWALONY JAK STODOŁA ?[/quote] no jak skąd A po co jest stodoła? :lol: Zeby do niej zwalać żyto na przykład .. a dalekj se dopowiedz :lol: Quote
Maga100 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='PIKA'] no jak skąd A po co jest stodoła? :lol: Zeby do niej zwalać żyto na przykład .. a dalekj se dopowiedz :lol:[/quote] oo, dzięki! :lol: W stodole jest [b]nawalone[/b] żyta :wink: Ala, dzieki za miniaturowe zdjęcie, moje ulubione :evilbat: Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 mini foteczki spacerowo-przyr. :wink: [img]http://img351.imageshack.us/img351/2284/drzewo3vn.jpg[/img] [img]http://img351.imageshack.us/img351/806/drzewo27xg.jpg[/img] [img]http://img351.imageshack.us/img351/2222/zambony3kt.jpg[/img] [img]http://img351.imageshack.us/img351/645/zachdslonka9ic.jpg[/img] i fotelowe [img]http://img351.imageshack.us/img351/1236/fotel69vx.jpg[/img] [img]http://img351.imageshack.us/img351/6262/fotel91xd.jpg[/img] :wink: Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ten groźny astman to nie robi nic tylko śpi? :o Na co on tak siły zbiera? :o [b]Maga[/b] (nie wiem gdzie zapytać, to pytam tutaj :roll: ) Jak język Leona ? :lol: Quote
Olcia Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 o Wy baby jedne nalesnikow Wam sie zachcialo , a mi topic zamkneli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja wam dam nalesniki :evil: Ala natychmiast zmieniaj temat topicu na ozzy i czarnuchy :D Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Olcia'] o Wy baby jedne nalesnikow Wam sie zachcialo , a mi topic zamkneli [/quote] O rzesz :oops: Mówiłam że się wkurzy :-? I nas teraz ruskimi pogoni :scared: [quote name='Olcia'] ja wam dam nalesniki [/quote] Usmażysz nam nalesniki? :o :lol: Olcia wyślij priva do Eveliny, ze zdjęcia masz to Ci otworzy :lol: Jam tylko ciekawa, czemu zamknęła akurat tylko Twój topik jak jeszcze kilka innych przegadanych widziałam :roll: Quote
daga10011 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Olcia-witaj w klubie :evilbat: .mi tez kiedys topic zamkneli-a nie ja gadalam :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 hi hi fajny topik , psy prawie z listy :evilbat: Quote
Camara Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [img]http://img351.imageshack.us/img351/6262/fotel91xd.jpg[/img] :wink:[/quote] no, ale tu wyraźnie grożnie :wink: łypie okiem... jak na astamana przystało :lol!: Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 hi hi groźnie łypie i jakby umiał mówić to powie ....Kuba spadaj , bo cię użrę :evilbat: .... Quote
daga10011 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 no bardzo groznie-juz sie bojam :scared: :lol: Quote
Olcia Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='daga10011']Olcia-witaj w klubie :evilbat: .mi tez kiedys topic zamkneli-a nie ja gadalam :evilbat: :lol:[/quote] haha no ja tez nie ale zaraz bede wstawiac fotki wiec zapraszam i BEZ GADANIA MI :evilbat: Quote
asher Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Hahaha, Olcia ciekawam była twojej reakcji :cunao: Ale rozczarowałaś mnie, myślałam, że bardziej się wkurzysz :roll: 8) Quote
Olcia Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='asher']Hahaha, Olcia ciekawam była twojej reakcji :cunao: Ale rozczarowałaś mnie, myślałam, że bardziej się wkurzysz :roll: 8)[/quote] hahah Asher nie moge sie za bardzo wsciekac, bo jak do ybnika niedlugo pojade to co poniektorzy beda mi kazali na wycieraczce spac :lol: Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Olcia'] haha no ja tez nie ale zaraz bede wstawiac fotki wiec zapraszam [b]i BEZ GADANIA MI[/b] :evilbat:[/quote] :o poważnie? :o Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia'] haha no ja tez nie ale zaraz bede wstawiac fotki wiec zapraszam [b]i BEZ GADANIA MI[/b] :evilbat:[/quote] :o poważnie? :o[/quote]PIKA poważnie Olcia wstawiła fotki :angel: możemy u niej trochę pogadać :wink: / ja już dzisiaj nie mam foteczek :-? / Quote
Maga100 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='PIKA'] [b]Maga[/b] (nie wiem gdzie zapytać, to pytam tutaj :roll: ) Jak język Leona ? :lol:[/quote] Język w porządku, ale wiesz jednak zachaczyła go zębem, maupa :lol: Ma małe zadraśnięcie na mordzie, nie zauważyłabym nawet, ale z lekka napuchło :wink: Ale nie martw się, Leon się nie przejmuje :lol: [quote name='Olcia']o Wy baby jedne nalesnikow Wam sie zachcialo , a mi topic zamkneli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja wam dam nalesniki :evil: Ala natychmiast zmieniaj temat topicu na ozzy i czarnuchy :D[/quote] o Olcia :oops: No bo tak to jest, gdy się wyjeżdża i topic porzuca własny :P A naleśniki przecież pyszne były.... I na serio więcej bez gadania? :o Przecież to niemożliwe :o Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'] [b]Maga[/b] (nie wiem gdzie zapytać, to pytam tutaj :roll: ) Jak język Leona ? :lol:[/quote] Język w porządku, ale wiesz jednak zachaczyła go zębem, maupa :lol: Ma małe zadraśnięcie na mordzie, nie zauważyłabym nawet, ale z lekka napuchło :wink: Ale nie martw się, Leon się nie przejmuje :lol: [quote name='Olcia']o Wy baby jedne nalesnikow Wam sie zachcialo , a mi topic zamkneli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja wam dam nalesniki :evil: Ala natychmiast zmieniaj temat topicu na ozzy i czarnuchy :D[/quote] o Olcia :oops: No bo tak to jest, gdy się wyjeżdża i topic porzuca własny :P A naleśniki przecież pyszne były.... I na serio więcej bez gadania? :o Przecież to niemożliwe :o[/quote] a z czym dzisiaj były :wink: :eating: Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Maga100'] Język w porządku, ale wiesz jednak zachaczyła go zębem, maupa :lol: Ma małe zadraśnięcie na mordzie, nie zauważyłabym nawet, ale z lekka napuchło :wink: Ale nie martw się, Leon się nie przejmuje :lol: [/quote] :oops: :oops: :oops: no ładnie :oops: :oops: :oops: Mam nadzieję, ze to niechcący zrobiła przez przypadek a nie specjalnie :roll: To ile za weta zwracam? :lol: Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] a z czym dzisiaj były :wink: :eating:[/quote] z tym samym co wczoraj :lol: Maga z czekoladą i bitą śmietaną a ja z owocami mieszanymi, bitą smietaną, posypane orzechami i polane adwokatem :eating: Quote
Maga100 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Pika, jak to ile, oczywiście, że 150,00 8) Alu, naleśniczki były jeszcze lepsze niż wczoraj, chociaż przygotowywał niemrawy pan :-? [b]Żałuj[/b] I kolejki prawie nie było :o (czytaj: czekałyśmy tylko 15 minut) Quote
Alicja Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 [quote name='Maga100']Pika, jak to ile, oczywiście, że 150,00 8) Alu, naleśniczki były jeszcze lepsze niż wczoraj, chociaż przygotowywał niemrawy pan :-? [b]Żałuj[/b] I kolejki prawie nie było :o (czytaj: czekałyśmy tylko 15 minut)[/quote] Żałuje , żałuję :( chyba sama sobie zrobię z warzywkami na ostro bo mi smaczka narobiłyscie :P PIKA pogryzłaś w walce o nalesniki Leona :o :o :o :lol: Quote
PIKA Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Maga100']Pika, jak to ile, oczywiście, że 150,00 8) [/quote] a do czego Ci tyle brakuje? :o :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] PIKA pogryzłaś w walce o nalesniki Leona :o :o :o :lol:[/quote] Nie ja, a Saba :roll: a o co to nie wiem :niewiem: I pogryzła to za duzo powiedziane :lol: Manto mu spuściła za upierdliwość chyba :lol: Jakby go naprawdę pogryzła to by się do szycia nadawał :-? Quote
Recommended Posts