Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
no i musiałam doczytać bo się zgubiłam :lol:

hihihi, a ja jestem szybki bill i zawsze na bieżąco :P

a ja szukałam psich tabletek i sie wystraszyłam,że pozarłam jego bo były na stoliku tylko moje :evilbat: , ale znalazłam :wink: :lol: :lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Nie chce byc uperdliwa czy cóś ale ja bym jakies fotki chciala... :roll:

o tej godzinie fotki? :o w sobotę? :o Przecież Alicja już nawalona jak stodoła leży pod biurkiem i nie jest w stanie obsługiwać żadnych urządzeń fotografujacych :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!

Nie chce byc uperdliwa czy cóś ale ja bym jakies fotki chciala... :roll:

o tej godzinie fotki? :o w sobotę? :o Przecież Alicja już nawalona jak stodoła leży pod biurkiem i nie jest w stanie obsługiwać żadnych urządzeń fotografujacych :evilbat:
Maga ,pod biurkiem leży Ozzy a fotek niet :evilbat: chyba że z archiwum wytaszczę :wink:

Posted

[Maga pod biurkiem leży Ozzy a fotek niet :evilbat: chyba że z archiwum wytaszczę :wink:

Maga nie ma biurka :P I Maga idzie z Leonem, bo się domaga, bezczelny

Posted

Maga100 napisał(a):
[Maga pod biurkiem leży Ozzy a fotek niet :evilbat: chyba że z archiwum wytaszczę :wink:

Maga nie ma biurka :P I Maga idzie z Leonem, bo się domaga, bezczelny

:evilbat: już poprawiłam :evilbat:
załóż Leonowi pampersa i niech śpi :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
właśnie, bo co ja bedę ci tu pisać o znakach przestankowych :roll:
A Leon dobrze wychowany, siknął na najbliższy trwanik i galopem do domu :lol:
no ma się rozumieć jak się ma taką panią to ma się i klasę :wink:

Posted

[quote name='PIKA']
i jeszcze mnie obudzić :lol:

kuźwa, nie słyszałam jak budzik dzwoni! Piję kawę, biegnę z Leonem i leccę!

[quote name='Alicjarydzewska']

no nie mogę! Astman Słodki Wielki :angel:

Posted

[quote name='asiunia'][quote name='Alicjarydzewska']

:wink:
Hej!!

Jakiez straszne uzebienie! :ono asiunia straszne :evil: tylko że wczoraj biszkopcik 2 razy wypadł z pysia bo był za twardy :oops: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']
i jeszcze mnie obudzić :lol:

kuźwa, nie słyszałam jak budzik dzwoni! Piję kawę, biegnę z Leonem i leccę!

[quote name='Alicjarydzewska']

no nie mogę! Astman Słodki Wielki :angel:
to Leon cię nie obudził :o Ozzy jak chce zebym wstała to wali mi sie na plecy i już po spaniu / dziś 7.45 :lol: /

Posted

haha super pobudka Ala :lol:
mnie pies zamiast obudzić to sie kładzie obok mnie i śpi do czasu aż sama wstane :D ale to było dobre w wakacje.... :roll: :lol:
a Ozzyy jest kochaniutki tylko wycałować normalnie :D

Posted

dbsst napisał(a):
buuuuuuuhahahahaha jaki owocowy ludek a moze to jesienny balwan :roll: :lol:

jakby nie patrzeć to mógłby być , bo kto powiedział że bałwany występują tylko zimą :roll: / hmm bo żubr występuje w puszczy :wink: /

Posted

Maga100 napisał(a):

Alu, ja abstrahuję od treści :lol: - nawiążę natomiast do formy : otóż, czy ktoś mógłby wyjaśnić mi, skąd wzięło się powiedzenie NAWALONY JAK STODOŁA ?

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Maga100 napisał(a):

Alu, ja abstrahuję od treści :lol: - nawiążę natomiast do formy : otóż, czy ktoś mógłby wyjaśnić mi, skąd wzięło się powiedzenie NAWALONY JAK STODOŁA ?

otóż Haneczko musisz szukać wyjaśnień u Magi :wink: ona to napisała wiec powinna cię uświadomić :wink:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Maga100 napisał(a):

otóż Haneczko musisz szukać wyjaśnień u Magi :wink: ona to napisała wiec powinna cię uświadomić :wink:

Otóż Alusiu, będę z niecierpliwościa czekać na Magę - chociaż muszę przyznać, że LICZYŁAM NA CIEBIE !!!!