Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Pika, jak to ile, oczywiście, że 150,00 8)

a do czego Ci tyle brakuje? :o :lol:

Alicjarydzewska napisał(a):

PIKA pogryzłaś w walce o nalesniki Leona :o :o :o :lol:

Nie ja, a Saba :roll: a o co to nie wiem :niewiem:
I pogryzła to za duzo powiedziane :lol: Manto mu spuściła za upierdliwość chyba :lol:
Jakby go naprawdę pogryzła to by się do szycia nadawał :-?

to teraz Maga będzie z obandarzowanym psem pod kościołem stać :o :o :o :wink:

Posted

no właśnie, że nie będzie, bo Saba mimo wszystko dama i upierdliwych góówniarzy nie zjada :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

no właśnie, że nie będzie, bo Saba mimo wszystko dama i upierdliwych góówniarzy nie zjada :lol:

a goowniarz to Leon :o :o :o nie pogniewa sie :x
Maga ja się chciałam upewnić czy jak w Wawce spotkam kogoś pod kościołem z obandażowanym psem to czy to któraś z was :-? :wink:
/ale na fotkach widziałam wiec poznam , byle bez bandażu 8) :wink: /

Posted

Spacery bedziemy uskuteczniać, więc jak się Saba któregoś pieknego dnia zdenewruje, to na pewno znajdziesz nas po kościołem :lol: Leon goowniarz bezczelny chciał gwałcić :o

Posted

Maga100 napisał(a):
Spacery bedziemy uskuteczniać, więc jak się Saba któregoś pieknego dnia zdenewruje, to na pewno znajdziesz nas po kościołem :lol: Leon goowniarz bezczelny chciał gwałcić :o

:o :o :o no no to już nie goowniarz :-? :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

no bo jakby zjadła to nie byłoby z kim pod tym kościołem stac :lol:

Maga100 napisał(a):
Spacery bedziemy uskuteczniać, więc jak się Saba któregoś pieknego dnia zdenewruje, to na pewno znajdziesz nas po kościołem :lol:

Bedziesz Leonowi pogrzeb w kościele wyprawiac ? :o

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):

no bo jakby zjadła to nie byłoby z kim pod tym kościołem stac :lol:

Maga100 napisał(a):
Spacery bedziemy uskuteczniać, więc jak się Saba któregoś pieknego dnia zdenewruje, to na pewno znajdziesz nas po kościołem :lol:

Bedziesz Leonowi pogrzeb w kościele wyprawiac ? :o

no tak ,, jak trwoga to do boga '' :-?

Posted

eeee, nie wierzę, że mogłaby go na serio pożreć :wink: Była wyjatkowo pobłażliwa, choć Leon starał sie ja mógł chwilami, co by ją wnerwić :lol: (aż mnie tym wnerwiał :-? )

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
:o to może Ty go po tym pyszczu pogryzłaś :o

nie mam takiego cienkiego zęba :P Poza tym nie używam przemocy 8)
na mnie gadały że cały czas o naleśnikach gadam , a one nadal się ,, gryzą '' :wink: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
one nadal się ,, gryzą '' :wink: :lol:

Nie gryzą a podgryzają :lol:

raczej wygryzają... Ciebie Alicjo z ozzikowej galerii :roll: bo zaraz tu wpadnie pewien sympatyczny mod (a co? dzień bez wazeliny to dzień stracony :wink: ) z torebeczką z kluczykiem :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pika, jak to ile, oczywiście, że 150,00 8)
Alu, naleśniczki były jeszcze lepsze niż wczoraj, chociaż przygotowywał niemrawy pan :-? Żałuj I kolejki prawie nie było :o (czytaj: czekałyśmy tylko 15 minut)

Żałuje , żałuję :( chyba sama sobie zrobię z warzywkami na ostro bo mi smaczka narobiłyscie :P
PIKA pogryzłaś w walce o nalesniki Leona :o :o :o :lol:

Alus to wstrzymaj sie jeszcze troche z tymi nalesnkami, bo ja tez bardzo lubie, ale jakos mi ani mamie nie wychodza wiec zadko mam mozliwosc jedzenia dobrych nalesniorow :(

Posted

Nie wiem czy mogę :oops: Ale jak byscie w dwóch zdaniach napisały o co z tym kościołem chodzi ? Ale w archiwaliach - bo cos mi dzwoni - ale nie wiem w którym kościele :lol: . To Pika była proszalna ???

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Nie wiem czy mogę :oops: Ale jak byscie w dwóch zdaniach napisały o co z tym kościołem chodzi ? Ale w archiwaliach - bo cos mi dzwoni - ale nie wiem w którym kościele :lol: . To Pika była proszalna ???

Hanka ja gdzies czytalam ze Pika pod kosciolem co niedziela z Saba zebra, ale zupelnie nie pamietam gdzie :lol:

Posted

:lol: :lol:
Bo jak pierwszy raz w życiu zobaczyłam Pikę, to stała pod kościołem i żebrała na psa :lol: Nawet łeb Saby zabandażowała :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

:lol: :lol:
Bo jak pierwszy raz w życiu zobaczyłam Pikę, to stała pod kościołem i żebrała na psa :lol: Nawet łeb Saby zabandażowała :lol:

a to juz wiem skad Pika ma na fajki :evilbat:

Posted

Ja was chyba pomorduję :evilbat: nie dość ze nie mam dziś fotek :evil: to jeszcze jak tu Evelina z torebką wpadnie to nie będe sie miała czym wykupić :wink: to na dodatek dostałam ataku śmiechu w temacie PIKA pod kościołem :lol: :lol: :lol:
Camara posłodź jeszcze trochę to może Evelina da sie przebłagać 8)
Olcia masz mieć poczekam z naleśniorami :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

coś ty mu zrobiła? :o
nic opowiadałam jak Saba biegała po Leonie i się poturlał ze śmiechu 8) :lol: :lol:
/a wogóle ja mu robię krzywdę bo go kocham :wink: /