Olcia Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 a tylko zrobcie z ozurca plaszcz to napewno rece wam poobgryza :lol: Quote
asiunia Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Hej!! Olcia jak przyjma pozycje zolwia nic im sie nie stanie :evilbat: Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Chwilowo mamy braki fotek Ozzyego , ale gościnie występuje w roli Modelinki :wink: MINI , koleżanka Ozzyego /wspólniczka od przestawiania aut na podwórku 8) / Mini została zapięta do linki ,poniewaz na jej teren wkroczył agresor/ :lol: /Tuffi , no i ze względów bezpieczeństwa jedno musiało mieć ograniczoną przestrzeń , wiec padło na :wink: gospodynię :wink: Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Chwilowo mamy braki fotek Ozzyego , ale gościnie występuje w roli Modelinki :wink: MINI , koleżanka Ozzyego /wspólniczka od przestawiania aut na podwórku 8) / Mini została zapięta do linki ,poniewaz na jej teren wkroczył agresor/ :lol: /Tuffi , no i ze względów bezpieczeństwa jedno musiało mieć ograniczoną przestrzeń , wiec padło na :wink: gospodynię :wink: No faktycznie, widać, jak chce go zjeść :-? Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Chwilowo mamy braki fotek Ozzyego , ale gościnie występuje w roli Modelinki :wink: MINI , koleżanka Ozzyego /wspólniczka od przestawiania aut na podwórku 8) / Mini została zapięta do linki ,poniewaz na jej teren wkroczył agresor/ :lol: /Tuffi , no i ze względów bezpieczeństwa jedno musiało mieć ograniczoną przestrzeń , wiec padło na :wink: gospodynię :wink: No faktycznie, widać, jak chce go zjeść :-? Pika to ten mały ja zaczepia a potem robi raban i wieje 8) :lol: Quote
aga1215 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alarydzewska napisał(a): ładna sunia ta Mini :P ale ona takie mini wcale nie jest :wink: a gdzie ona ma budę od tego :wink: :lol: dachu? Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 aga1215 napisał(a):Alarydzewska napisał(a): ładna sunia ta Mini :P ale ona takie mini wcale nie jest :wink: a gdzie ona ma budę od tego :wink: :lol: dachu? to letnia rezydencja :lol: Mini mieszka w domu a to ma camping przed słońcem 8) Mini jest mniejsza od Ozzambra wiec mini :wink: Quote
aga1215 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alarydzewska napisał(a): ładna sunia ta Mini :P ale ona takie mini wcale nie jest :wink: a gdzie ona ma budę od tego :wink: :lol: dachu? to letnia rezydencja :lol: Mini mieszka w domu a to ma camping przed słońcem 8) Mini jest mniejsza od Ozzambra wiec mini :wink: znaczy, Mini na wywczasach jest :lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alarydzewska napisał(a): ładna sunia ta Mini :P ale ona takie mini wcale nie jest :wink: a gdzie ona ma budę od tego :wink: :lol: dachu? to letnia rezydencja :lol: Mini mieszka w domu a to ma camping przed słońcem 8) Mini jest mniejsza od Ozzambra wiec mini :wink: znaczy, Mini na wywczasach jest :lol: ta szczwaniara ma wywczasy cały rok :lol: / nawet ulica się nazywa Wypoczynkowa :wink: / Quote
agabass Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 fajna Mini I robić fotki Ozzemu ale już Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Chwilowo mamy braki fotek Ozzyego , no a mini zdjecia komórkowe? Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Chwilowo mamy braki fotek Ozzyego , no a mini zdjecia komórkowe? :oops: jutro :wink: Quote
Hanna R. Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 asher napisał(a):Hania, chcesz sobie zrobic płaszcz z Ozzyego :o :evil: Nooo ... Pewnie .... Tylko nie podobałoby mi sie, gdyby na mnie patrzył. Ten płaszcz :wink: Quote
Patka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Mini jest slodziutka, a buda boska :lol: Oj Alu trza Ci na urodziny aparta sprawić :) Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Nooo ... Pewnie .... Tylko nie podobałoby mi sie, gdyby na nie patrzył. Ten płaszcz :wink: nic nie zrouzmiałam z tej wypowiedzi :-? Kto ma się patrzeć na jakie nie. I co ten płaszcz? :-? :-? :-? 8) Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Patka napisał(a):Mini jest slodziutka, a buda boska :lol: Oj Alu trza Ci na urodziny aparta sprawić :) 8) Patka , aparat a się pojawić w okolicach urodzin / no może troszeńkę po /ale to jeszcze ok4-5 miesiecy :-? Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Nooo ... Pewnie .... Tylko nie podobałoby mi sie, gdyby na nie patrzył. Ten płaszcz :wink: nic nie zrouzmiałam z tej wypowiedzi :-? Kto ma się patrzeć na jakie nie. I co ten płaszcz? :-? :-? :-? 8) ja juz wogóle nic nie rozumię :roll: Kurcze Hania to z Mini zrobisz pasek , kołnierz i mankiety 8) Quote
PIKA Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Nooo ... Pewnie .... Tylko nie podobałoby mi sie, gdyby na nie. patrzył. Ten płaszcz :wink: nic nie zrouzmiałam z tej wypowiedzi :-? Kto ma się patrzeć na jakie nie. I co ten płaszcz? :-? :-? :-? 8) ja juz wogóle nic nie rozumię :roll: Kurcze Hania to z Mini zrobisz pasek , kołnierz i mankiety 8) Może Hance chodzi o to, ze nie lubi jak się ktoś (w domysle facet ) patrzy na inne kobity ( na nie ) :hmmmm: Tylko nie wiem, czy one mają być w płaszczu, czy nie :o Quote
Hanna R. Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Maga100 napisał(a): nic nie zrouzmiałam z tej wypowiedzi :-? Kto ma się patrzeć na jakie nie. I co ten płaszcz? :-? :-? :-? 8) A taaam, Maga - zastosowałam skrót myslowy - no i wkradła się do tego skrótu literówka... Zreszta - niewazne :roll: Lubię taki ozziowy kolor... Quote
Hanna R. Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Nooo ... Pewnie .... Tylko nie podobałoby mi sie, gdyby na nie. patrzył. Ten płaszcz :wink: nic nie zrouzmiałam z tej wypowiedzi :-? Kto ma się patrzeć na jakie nie. I co ten płaszcz? :-? :-? :-? 8) ja juz wogóle nic nie rozumię :roll: Kurcze Hania to z Mini zrobisz pasek , kołnierz i mankiety 8) Może Hance chodzi o to, ze nie lubi jak się ktoś (w domysle facet ) patrzy na inne kobity ( na nie ) :hmmmm: Tylko nie wiem, czy one mają być w płaszczu, czy nie :o No nie - ONE ( te kobiety z postu PIKI ) powinny być dla tych facetów oczywiscie BEZ PŁASZCZA :lol: :lol: A ja wolę, jak faceci patrza na moja córkę :lol: ( Córkę oczywiscie w płaszczu 8) ) I jeszcze na moje psy :wink: Alu - nie mam złych zamiarów w stosunku do RR-a i Mini oczywiscie też nie widzę jako paseczka i mankietów :lol: . A tak generalnie - to wydaje mi się, że jakies popierdółki wypisuję .... Chyda zmęczona jestem :roll: Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Nooo ... Pewnie .... Tylko nie podobałoby mi sie, gdyby na nie. patrzył. Ten płaszcz :wink: nic nie zrouzmiałam z tej wypowiedzi :-? Kto ma się patrzeć na jakie nie. I co ten płaszcz? :-? :-? :-? 8) ja juz wogóle nic nie rozumię :roll: Kurcze Hania to z Mini zrobisz pasek , kołnierz i mankiety 8) Może Hance chodzi o to, ze nie lubi jak się ktoś (w domysle facet ) patrzy na inne kobity ( na nie ) :hmmmm: Tylko nie wiem, czy one mają być w płaszczu, czy nie :o No nie - ONE ( te kobiety z postu PIKI ) powinny być dla tych facetów oczywiscie BEZ PŁASZCZA :lol: :lol: A ja wolę, jak faceci patrza na moja córkę :lol: ( Córkę oczywiscie w płaszczu 8) ) I jeszcze na moje psy :wink: Alu - nie mam złych zamiarów w stosunku do RR-a i Mini oczywiscie też nie widzę jako paseczka i mankietów :lol: . A tak generalnie - to wydaje mi się, że jakies popierdółki wypisuję .... Chyda zmęczona jestem :roll: Haniu , dziś piatek 8) wiec chyba wszyscy juz zmęczeni to i pierdółki się wybacza :wink: Co do Ozzinkowego kolorku to i mnie się podoba :wink: / ale przy Ozzinku nie bardzo uchodzi taki płaszcz :-? / Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Maga specjalnie dla Ciebie :wink: :wink: a teraz dzisiejsza zabawa pt ,, Łapać Jurandzika'' Gargamel ze Smurfem :wink: wychodzę na dzisiaj dosyć 8) :wink: Quote
Agga Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ozzy co to za wypinanie sie dupskiem :o :evilbat: tak cie pancia uczy? Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): :wink: no nie, ładnie to tak? :-? A poza tym Alicja, jak się postarasz, na pewno uda ci się zrobić jeszcze mniejsze zdjęcia :evilbat: Quote
Recommended Posts