Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sayma']ihihih i to nie byłoby takie złe jedzonko na miejscu, łóżeczko i cały dzień na DgM mozna siedziec i nie trzeba potem tyle nadrabiać :evilbat: :D
jak gadułki tyle nagadaja :wink: :D

byłam byłam ale tylko na praktykach

a kiedy wy na te spacerki chodzicie??[/quote]

teraz to moje stwory sa na dzialce caly czas na wczasach, w tygodniu teraz nie ma mnie w warszawie, ale jak jestem i mam wolne to zabieram stwory na brodno i jestesmy do dyspozycji a na spacery chodzimy na byle pola pegier-u czy jak to tam sie pisze :lol:[/quote]

a to bliziutko ode mnie jakies 15 minutek :D :D więc możemy kiedys wyruszyć na spacerek :wink: :D

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sota36']- bedzie kierunek zwany dogohomopsychiatria[/quote]

to ja sie zapisuje zajmuje lozko przy oknie :D[/quote]
a ja przy stoliku komputerowym :evilbat:

Posted

[quote name='sayma']a to bliziutko ode mnie jakies 15 minutek :D :D więc możemy kiedys wyruszyć na spacerek :wink: :D[/quote]

no ja tez bardzo chetnie tylko no no wiesz uwazaj bo moje misie tez chca wciaganac na nowa potencjalna liste agresorow :lol:

Posted

[quote name='daga10011'][quote name='Olcia'][quote name='sota36']- bedzie kierunek zwany dogohomopsychiatria[/quote]

to ja sie zapisuje zajmuje lozko przy oknie :D[/quote]
a ja przy stoliku komputerowym :evilbat:[/quote]

eeee ja to se laptopa wezme coby wygodniej mi bylo :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sayma']a to bliziutko ode mnie jakies 15 minutek :D :D więc możemy kiedys wyruszyć na spacerek :wink: :D[/quote]

no ja tez bardzo chetnie tylko no no wiesz uwazaj bo moje misie tez chca wciaganac na nowa potencjalna liste agresorow :lol:[/quote]

ihihih spoko spoko pozycja żółwia opanowana a chwyt za jądra przećwicze na moim TZ :evilbat: :D

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Olcia'][quote name='sayma']a to bliziutko ode mnie jakies 15 minutek :D :D więc możemy kiedys wyruszyć na spacerek :wink: :D[/quote]

no ja tez bardzo chetnie tylko no no wiesz uwazaj bo moje misie tez chca wciaganac na nowa potencjalna liste agresorow :lol:[/quote]

ihihih spoko spoko pozycja żółwia opanowana a chwyt za jądra przećwicze na moim TZ :evilbat: :D[/quote]
dobra tylko mi grety z nadirem nie pomyl i u grety jader nie szukaj :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sayma'][quote name='Olcia'][quote name='sayma']a to bliziutko ode mnie jakies 15 minutek :D :D więc możemy kiedys wyruszyć na spacerek :wink: :D[/quote]

ihihih spoko spoko pozycja żółwia opanowana a chwyt za jądra przećwicze na moim TZ :evilbat: :D[/quote]
dobra tylko mi grety z nadirem nie pomyl i u grety jader nie szukaj :lol:[/quote]

oo tu już może byc większy problem, ale przecież zawsze wiaderko z wodą noszę ze soba :wink: :D

Ala czy Kuba juz w domku?? :evilbat: :D

Posted

[quote name='sayma']
oo tu już może byc większy problem, ale przecież zawsze wiaderko z wodą noszę ze soba :wink: :D[/quote]

dobra to ustalmy tak Ty w pozycji zolwia moje misie Cie atakuja a ja bede stala z boku i krzyczla " o teraz za jadra go to nadir, a teraz z prawej lej woda to greta, uwaza z tylu leci nadir, o poczekaj wycofal sie bo go jadra juz bola", a i wezme go wystrzyge co by jaderka lepiej bylo widac :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sayma']
oo tu już może byc większy problem, ale przecież zawsze wiaderko z wodą noszę ze soba :wink: :D[/quote]

dobra to ustalmy tak Ty w pozycji zolwia moje misie Cie atakuja a ja bede stala z boku i krzyczla " o teraz za jadra go to nadir, a teraz z prawej lej woda to greta, uwaza z tylu leci nadir, o poczekaj wycofal sie bo go jadra juz bola", a i wezme go wystrzyge co by jaderka lepiej bylo widac :lol:[/quote]

:cunao: :cunao: :evilbat: dobra tylko nie wiem czy TZ nie bedzie zazdrosny jak będe takiego przystojniaka za jaderka trzymała ( nawet w celach samoobrony przed przyszłymi "psami mordercami") :wink: :D

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Olcia'][quote name='sayma']

dobra to ustalmy tak Ty w pozycji zolwia moje misie Cie atakuja a ja bede stala z boku i krzyczla " o teraz za jadra go to nadir, a teraz z prawej lej woda to greta, uwaza z tylu leci nadir, o poczekaj wycofal sie bo go jadra juz bola", a i wezme go wystrzyge co by jaderka lepiej bylo widac :lol:[/quote]

:cunao: :cunao: :evilbat: dobra tylko nie wiem czy TZ nie bedzie zazdrosny jak będe takiego przystojniaka za jaderka trzymała ( nawet w celach samoobrony przed przyszłymi "psami mordercami") :wink: :D[/quote]

mozesz zapewnic TZ-ta ze nadus to dziecko i nie ma o kogo byc zazdrosny :lol:

Posted

W Bródnowskim jest oddział psychiatryczny? :o Czy neurologiczny? :o

[quote name='sayma']
ihihia a no tak nawet kiedys byłam tam jeden dzien na oddziale na praktykach i zapomniałam :oops: :D [/quote]

Ja na praktykach na Sobieskiego byłam :oops: Cały miesiąc :o

Posted

[quote name='PIKA']W Bródnowskim jest oddział psychiatryczny? :o Czy neurologiczny? :o

[quote name='sayma']
ihihia a no tak nawet kiedys byłam tam jeden dzien na oddziale na praktykach i zapomniałam :oops: :D [/quote]

Ja na praktykach na Sobieskiego byłam :oops: Cały miesiąc :o[/quote]

i ten i ten
ja teraz pracuje na neurologicznym ale w Grochowskim :roll: :D
Pika to Ty jestes najlepsza miesiąc na psychiatryku :wink: :D

Posted

BABY jedne , no ja sie nie rozczworze , wszędzie być nie mogę :-?
Kuba wróci za 2 godziny , zdjęcia najprędzej jutro , a wy mi tu gazete napisałyście :o
A na odwyku to ja też poprosze stoliczek z kompem 8) , no i jak przy oknie zajęte to ja obok poprosze / tylko Olcia nie chrap :evil: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']BABY jedne , no ja sie nie rozczworze , wszędzie być nie mogę :-?
Kuba wróci za 2 godziny , zdjęcia najprędzej jutro , a wy mi tu gazete napisałyście :o
A na odwyku to ja też poprosze stoliczek z kompem 8) , no i jak przy oknie zajęte to ja obok poprosze / tylko Olcia nie chrap :evil: /[/quote]

nie chrapie ale kopie :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska']BABY jedne , no ja sie nie rozczworze , wszędzie być nie mogę :-?
A na odwyku to ja też poprosze stoliczek z kompem 8) , no i jak przy oknie zajęte to ja obok poprosze / tylko Olcia nie chrap :evil: /[/quote]

nie chrapie ale kopie :lol:[/quote]bede miała swoje wyrko :wink:

Posted

A ja miałam kiedyś pisac pracę o schizofrenikach, zajęcia miałam na Sobieskiego (mówiłam, Pika, że skądś cię znam, hahaha, nie kręć, że byłaś na praktykach :wink: ) , ale jakoś zrezygnowałam, nie wiedzieć czemu :lol:

Posted

[quote name='Maga100']A ja miałam kiedyś pisac pracę o schizofrenikach, zajęcia miałam na Sobieskiego (mówiłam, Pika, że skądś cię znam, hahaha, nie kręć, że byłaś na praktykach :wink: ) , ale jakoś zrezygnowałam, nie wiedzieć czemu :lol:[/quote]hmm może nie chciałaś pisać o sobie :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hmm może nie chciałaś pisać o sobie :hmmmm:[/quote]

tak, jasne, nie mogłam się zdystansować wobec pacjentów :lol: :lol:
:evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']hmm może nie chciałaś pisać o sobie :hmmmm:[/quote]

:evilbat:[/quote]wiesz sa różne przypadki :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']hmm może nie chciałaś pisać o sobie :hmmmm:[/quote]

:evilbat:[/quote]wiesz sa różne przypadki :roll:[/quote]

buhahhahah wczoraj mój TZ powiedzial, że ja mam rozdwojenie jaźni hihihi

Posted

[quote name='sayma']
i ten i ten
ja teraz pracuje na neurologicznym ale w Grochowskim :roll: :D [/quote]
Aleś se wybrala, :o neurologia ciężka jest :roll:

[quote name='sayma'] Pika to Ty jestes najlepsza miesiąc na psychiatryku :wink: :D [/quote]
wtedy każda tak miała - obowiązkowo :lol:

[quote name='Maga100'] A ja miałam kiedyś pisac pracę o schizofrenikach, zajęcia miałam na Sobieskiego (mówiłam, Pika, że skądś cię znam, hahaha, nie kręć, że byłaś na praktykach :wink: ) [/quote] ,
A była :evil: :D piatkę z tych praktyk miałam :D
z tym, że 2 tygodnie mialam na oddziale tzw dziennym, super było, zaliczyłam z chorymi, wycieczki, kino, wystawy m.in 4 razy Paryz :lol: i to za darmoche :lol:

Maga jak chcesz pisac o psychiatryku, to ja jakąs ksiązke jeszzcze mam
Przez moja nauczycielke od psychiatryka napisana :lol: