Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): słychać , az mi monitor zadrzał :evil: chlusniem :drinking: :drinking: :drinking: no w końcu urodziny są tylko raz w roku :wink: A pierwsze urodziny to w ogóle raz na całe zycie! :lol: To ja jeszcze postukam moim żywczykiem :beerchug: mam nadzieję, ze nic nie stoi na monitorze.... :roll:nooo nic nie stoi na monitorze :o bo i jak :o odstukne Ci Reedsem :wink: Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nooo nic nie stoi na monitorze :o bo i jak :o odstukne Ci Reedsem :wink: Przypominam burżujom, że kiedyś były takie monitory, że mozna było coś na nich postawić. Wprawdzie zjeżdżało, ale mozna było :lol: Widzę, że redd`sik malinowy? :wink: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nooo nic nie stoi na monitorze :o bo i jak :o odstukne Ci Reedsem :wink: Przypominam burżujom, że kiedyś były takie monitory, że mozna było coś na nich postawić. Wprawdzie zjeżdżało, ale mozna było :lol: Widzę, że redd`sik malinowy? :wink:ja mam taki zjezdżajacy , nie plackaty :( a Reddsik malinka :wink: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a): Przypominam burżujom, że kiedyś były takie monitory, że mozna było coś na nich postawić. Wprawdzie zjeżdżało, ale mozna było :lol: Widzę, że redd`sik malinowy? :wink:ja mam taki zjezdżajacy , nie plackaty :( znaczy burzuj nie jestes :lol: Quote
sota36 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Leb opadla mi na stol,stad to "LUP" gadam z serwetkami, juz wiecej nie pije - ozzy - wykonczyles mnie!!! Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a): Przypominam burżujom, że kiedyś były takie monitory, że mozna było coś na nich postawić. Wprawdzie zjeżdżało, ale mozna było :lol: Widzę, że redd`sik malinowy? :wink:ja mam taki zjezdżajacy , nie plackaty :( znaczy burzuj nie jestes :lol:nio nie :oops: :oops: :oops: Jola nie trzaskaj , szkoda szkła :wink: :drinking: Quote
sota36 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Nie, nie - juz wiecejniepije - fuj... p.s. juz po pismie poznac, ze nie jarze... Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='sota36']Nie, nie - juz wiecejniepije - fuj... p.s. juz po pismie poznac, ze nie jarze...no wiesz , ja cie rozumię , ciezki dzień za nami :wink: Ozzy też juz padł :lol: :wink: Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 ja też nie burżuj, ja też nie!! :angel: Wprawdzie mam płaski, ale to bardzo stary laptopik, który coraz częściej wyciaga padaczkę :lol: Sota, nie wyłamuj się. Ja właśnie wędruję do lodówkę po następne. Oczywiście tylko i wyłącznie z okazji Ozziego :BIG: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 Jeszcze tylko 14 minut i będzie jutro :wink: :new-bday: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: Quote
daga10011 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 wedlug mojego zegarka jeszcze 10 minut :lol: dobrze ze to dzis wypadly urodzinki,bo jutro pic bym nie mogla :lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 daga10011 napisał(a):wedlug mojego zegarka jeszcze 10 minut :lol: dobrze ze to dzis wypadly urodzinki,bo jutro pic bym nie mogla :lol:ale coś się oszczędzasz :-? Quote
daga10011 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: bo mam ostatnie piffko w lodowce :cry: Quote
sota36 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 KONIEC URODZIN!!!!! DO DOMU!!! PIJOKI JEDNE!!!! Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ja już widze waszgo kaca :lol: :lol: :lol:mamy środek z apteki 2KC :lol: Quote
KaRa_ Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ja już widze waszgo kaca :lol: :lol: :lol:mamy środek z apteki 2KC :lol: i on wam nie wystarczy :evilbat: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ja już widze waszgo kaca :lol: :lol: :lol:mamy środek z apteki 2KC :lol: i on wam nie wystarczy :evilbat:KaRa lata praktyki :wink: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ja już widze waszgo kaca :lol: :lol: :lol:mamy środek z apteki 2KC :lol: i on wam nie wystarczy :evilbat:KaRa lata praktyki :wink: :lol: Zapisze się u Was na kurs :lol: Bo jak byłam nad jeziorkiem to na drtugi dzień nic nie pamiętałam :roll: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 No to Szefowo, to jak będzie ??? :D :roll: :roll: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):No to Szefowo, to jak będzie ??? :D :roll: :roll:no pakuj sie , pakuj i przyjeżdżaj :wink: KaRa to się osiąga metodą prób i błędów 8) :wink: Quote
sota36 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 KARA- "Zapisze się u Was na kurs Bo jak byłam nad jeziorkiem to na drtugi dzień nic nie pamiętałam ' - a kto pije nad jeziorkiem i to bez nas - DOBRZE CI TAK!!!! Quote
KaRa_ Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):No to Szefowo, to jak będzie ??? :D :roll: :roll:no pakuj sie , pakuj i przyjeżdżaj :wink: KaRa to się osiąga metodą prób i błędów 8) :wink: Ha to teraz wiem :wink: Quote
Recommended Posts