Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Patka']my nie mamy dzieci ale komputery mamy 2 - jeden NIEMOżLIWE!!![/quote]hahaha u mnie to samo.. ale dziecię mam :cool3: Dziecię swój kompik posiada tyle ze bez możliwości korzystania z netu :evil_lol: stanowczo za mała jest jeszcze na to... i byle jak najdłuzej się nie dopominała bo potem takie dzidzie tylko wkurzają ludzi na forach :diabloti: Naumie sie jak bedzie musiała.. tzn jak zajęcia z kompami jakieś będą :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PIKA'][B][COLOR=Blue] cześc chorowitka [/COLOR][/B] a czemu dziecko nie bylo w szkole? :mad: kupię drugi komputer? :evil_lol:[/quote]ano dziecko miało wolne z racji ...wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA nie mam miejsca na 2 komp , a na laptopa to jeszcze mnie nie stać , bo dopiero co zafundowałam se Debecika więc mozliwości =0 Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='olekg18']Ale jak podzielicie się synową????[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[I][B]no nie Oluś zawitał , a ja myślałam że mnie Fata mrugana :evil_lol::evil_lol:dopadła Oluś jak mus to i synową da sie podzielić :cool1: [/B][/I] Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B][COLOR=green]no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I][/quote] [COLOR=teal][B][I]To ja proponuję na kolano i manto spuścić[/I][/B][/COLOR]:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][B][I]To ja proponuję na kolano i manto spuścić[/I][/B][/COLOR]:eviltong:[/quote]:-([I][B]chcesz żeby mi się kolana zarabowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-([I][B]chcesz żeby mi się kolana zarabowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] [COLOR=teal][I][B]Yyy "zarabowały"?:roll: [/B][/I][/COLOR] Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Yyy "zarabowały"?:roll: [/B][/I][/COLOR][/quote] no właśnie - a co to znaczy? znów jakaś śląska gwara... pisz po naszemu :eviltong: albo dawaj tłumaczenie razem z gwarą :evil_lol: [FONT=Arial Black][COLOR=DeepSkyBlue] Dobrej nocki Alu[/COLOR][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-([I][B]chcesz żeby mi się kolana zarabowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] Ala znów na gwarę się przestawia :shake: ... Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']no właśnie - a co to znaczy? znów jakaś śląska gwara... pisz po naszemu :eviltong: albo dawaj tłumaczenie razem z gwarą :evil_lol: [FONT=Arial Black][COLOR=DeepSkyBlue] Dobrej nocki Alu[/COLOR][/FONT][/quote][SIZE=4][COLOR=Blue][I][B]O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz:[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE] Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=4][COLOR=Blue][I][B]O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz:[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/quote] To nie można tak było odrazu? :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=4][COLOR=blue][I][B]O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz:[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=teal][B][I]Aaaaa:lol: :lol: :lol: [/I][/B][/COLOR] Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Patka']my nie mamy dzieci ale komputery mamy 2 - jeden NIEMOżLIWE!!![/quote] my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol: u nas to narzedzia pracy...:shake: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol: u nas to narzedzia pracy...:shake:[/quote] O kolejny znajomy informatyk :razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']a gdzie zdiecia??:roll:[/quote]w aparacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol: u nas to narzedzia pracy...:shake:[/quote]:razz:nie moglibyście bliżej mieszkać:p , bo mój znajomy informatyk wyprowadził sie do Anglii:angryy: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 hahaha dobre dobre :D ale powinny byc nie w aparacie tylko w galerii :D Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Patka']o mój poszedł na wieczór kawalerski :lol:[/quote][I][B]:razz:masz na myśli obu przyszłego małżonka i aparacik;)[/B][/I] Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [SIZE=6][COLOR=Magenta]DOBRANOC [IMG]http://img316.imageshack.us/img316/7005/10023235wt.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki'][SIZE=6][COLOR=Magenta]DOBRANOC [IMG]http://img316.imageshack.us/img316/7005/10023235wt.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/quote][I][B]:loveu:oj jaki rozmarzony [/B][/I] Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alu aparatu nie wziął :evil_lol: może to i lepiej :lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Patka']Alu aparatu nie wziął :evil_lol: może to i lepiej :lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol:chyba lepiej :razz: Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:chyba lepiej :razz:[/quote] nie wiem o co chodzi ale niezgodze sie z wami hahaha :D:cool1: :p Quote
Recommended Posts