Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Najwyższa pora wstać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
Piotrez nie kazdy tak jak ty wstaje o 7 inni potrzebuja duuuuzo snu :p i calkowicie rozumie takie osoby:cool3:

Posted

[quote name='evaxon']Piotrez nie kazdy tak jak ty wstaje o 7 inni potrzebuja duuuuzo snu :p i calkowicie rozumie takie osoby:cool3:[/quote]

Ja wstaję o 4, czasem o 5 :p ...

Posted

[COLOR=Lime][SIZE=5][I][B]Dzień Doberek [COLOR=Green][SIZE=2]
Dziękujemy wszystkim tu obecnym za pamięć :p
Dzisiaj miałam troszkę pracy no i faktycznie intensywnie sie kuruję a poza tym dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p
[/SIZE][/COLOR][/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=lime][SIZE=5][COLOR=green][SIZE=2][I][B]dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p[/B][/I]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
[COLOR=teal][I][B]Skandal, skandal. Co z tą młodzieżą:shake: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=teal][I][B]żeby matce chorej nie ustąpić:shake: :lol: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Skandal, skandal. Co z tą młodzieżą:shake: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=teal][I][B]żeby matce chorej nie ustąpić:shake: :lol: [/B][/I][/COLOR][/quote][I][B][COLOR=Green]no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B][COLOR=green]no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I][/quote]

ala no to moze jak z psem pokasz kto tu zadzi hahah :D:eviltong:

Posted

[quote name='XXL']ala no to moze jak z psem pokasz kto tu zadzi hahah :D:eviltong:[/quote]:p[COLOR=SeaGreen][I][B]no jak to kto JA :evil_lol:[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu!!
Solidaryzuje sie z toba podczas naszej choroby;) Hihihi.......Prosze pozdrowic mojego rowiesnika:evil_lol::evil_lol:[/quote]:p[I][B]zarazki całej dogomanii łaczcie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rówiesnik pozdrowiony ;)
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p[I][B]zarazki całej dogomanii łaczcie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rówiesnik pozdrowiony ;)
[/B][/I][/quote]

Hihi.......nastapila drobna pomylka:oops::oops: Kuba to nie moj rowiesnik......Pomylil mi sie z Mateuszem Alki:lol:
Gapa ze mnie:lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hihi.......nastapila drobna pomylka:oops::oops: Kuba to nie moj rowiesnik......Pomylil mi sie z Mateuszem Alki:lol:
Gapa ze mnie:lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]gapcia ;) Kuba jest rok starszy :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]gapcia ;) Kuba jest rok starszy :evil_lol:[/B][/I][/quote]

Od dzisiaj szczawik:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']ale Madziu swobodnie obydwu chłopaków możesz pozdrawiać ,prawda Alu? :evil_lol:[/quote]

Wiem, wiem........ no to pozdrawiam MAteusza i starszego Kube:multi::multi:

Posted

[B][COLOR=Blue]
cześc chorowitka [/COLOR][/B]
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Lime][SIZE=5][I][B] [COLOR=Green][SIZE=2]
Dzisiaj miałam troszkę pracy no i faktycznie intensywnie sie kuruję a poza tym dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p
[/SIZE][/COLOR][/B][/I][/SIZE][/COLOR][/quote]
a czemu dziecko nie bylo w szkole? :mad:

[quote name='Teklunia']Czesc Alu :)
Powaznie zastanawiam sie nad posiadaniem dzieci...:shake: Jeszcze mnie do komputera wypedza, jak Twoj Kuba i c[B]o ja bidna zrobie[/B] ;)[/quote]
kupię drugi komputer? :evil_lol: