PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzień Doberek Alu :p ... Siedzisz w domu na zwolnieniu, a nie ma Cię przy kompie? :razz: Czy aby napewno wszystko ok? :razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dziendoberek Piotrze a moze Ala sobie slodko spi :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek Piotrze a [B]moze Ala sobie slodko spi :razz:[/B][/quote] Najwyższa pora wstać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Najwyższa pora wstać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] Piotrez nie kazdy tak jak ty wstaje o 7 inni potrzebuja duuuuzo snu :p i calkowicie rozumie takie osoby:cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']Piotrez nie kazdy tak jak ty wstaje o 7 inni potrzebuja duuuuzo snu :p i calkowicie rozumie takie osoby:cool3:[/quote] Ja wstaję o 4, czasem o 5 :p ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja wstaję o 4, czasem o 5 :p ...[/quote] ja o 1[B]4[/B] czasem o 1[B]5 [/B]haha chyba ze musze do szkoly lazic :-( Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [COLOR=Lime][SIZE=5][I][B]Dzień Doberek [COLOR=Green][SIZE=2] Dziękujemy wszystkim tu obecnym za pamięć :p Dzisiaj miałam troszkę pracy no i faktycznie intensywnie sie kuruję a poza tym dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p [/SIZE][/COLOR][/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
Ka-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 no to on nie wie, że Ty szybciej do formy wrócisz z nieodłączną DGManią? :shake: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=lime][SIZE=5][COLOR=green][SIZE=2][I][B]dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p[/B][/I] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [COLOR=teal][I][B]Skandal, skandal. Co z tą młodzieżą:shake: [/B][/I][/COLOR] [COLOR=teal][I][B]żeby matce chorej nie ustąpić:shake: :lol: [/B][/I][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=teal][I][B]Skandal, skandal. Co z tą młodzieżą:shake: [/B][/I][/COLOR] [COLOR=teal][I][B]żeby matce chorej nie ustąpić:shake: :lol: [/B][/I][/COLOR][/quote][I][B][COLOR=Green]no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I] Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B][COLOR=green]no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I][/quote] ala no to moze jak z psem pokasz kto tu zadzi hahah :D:eviltong: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Alu :) Powaznie zastanawiam sie nad posiadaniem dzieci...:shake: Jeszcze mnie do komputera wypedza, jak Twoj Kuba i co ja bidna zrobie ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='XXL']ala no to moze jak z psem pokasz kto tu zadzi hahah :D:eviltong:[/quote]:p[COLOR=SeaGreen][I][B]no jak to kto JA :evil_lol:[/B][/I][/COLOR] Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzien dobry Alu!! Solidaryzuje sie z toba podczas naszej choroby;) Hihihi.......Prosze pozdrowic mojego rowiesnika:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu!! Solidaryzuje sie z toba podczas naszej choroby;) Hihihi.......Prosze pozdrowic mojego rowiesnika:evil_lol::evil_lol:[/quote]:p[I][B]zarazki całej dogomanii łaczcie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rówiesnik pozdrowiony ;) [/B][/I] Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p[I][B]zarazki całej dogomanii łaczcie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rówiesnik pozdrowiony ;) [/B][/I][/quote] Hihi.......nastapila drobna pomylka:oops::oops: Kuba to nie moj rowiesnik......Pomylil mi sie z Mateuszem Alki:lol: Gapa ze mnie:lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hihi.......nastapila drobna pomylka:oops::oops: Kuba to nie moj rowiesnik......Pomylil mi sie z Mateuszem Alki:lol: Gapa ze mnie:lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]gapcia ;) Kuba jest rok starszy :evil_lol:[/B][/I] Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]gapcia ;) Kuba jest rok starszy :evil_lol:[/B][/I][/quote] Od dzisiaj szczawik:evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ale Madziu swobodnie obydwu chłopaków możesz pozdrawiać ,prawda Alu? :evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alka']ale Madziu swobodnie obydwu chłopaków możesz pozdrawiać ,prawda Alu? :evil_lol:[/quote] Wiem, wiem........ no to pozdrawiam MAteusza i starszego Kube:multi::multi: Quote
Cimi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='olekg18']Ale jak podzielicie się synową????[/QUOTE] No jak to jak ? Pół na pół :lol: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [B][COLOR=Blue] cześc chorowitka [/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Lime][SIZE=5][I][B] [COLOR=Green][SIZE=2] Dzisiaj miałam troszkę pracy no i faktycznie intensywnie sie kuruję a poza tym dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p [/SIZE][/COLOR][/B][/I][/SIZE][/COLOR][/quote] a czemu dziecko nie bylo w szkole? :mad: [quote name='Teklunia']Czesc Alu :) Powaznie zastanawiam sie nad posiadaniem dzieci...:shake: Jeszcze mnie do komputera wypedza, jak Twoj Kuba i c[B]o ja bidna zrobie[/B] ;)[/quote] kupię drugi komputer? :evil_lol: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 my nie mamy dzieci ale komputery mamy 2 - jeden NIEMOżLIWE!!! Quote
Recommended Posts