Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]cześć Madziulku :multi:[/B][/I]
[I][B]Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej .[/B][/I]
[I][B]:razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye:[/B][/I]
[/quote]

Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote]
[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/021.gif[/IMG][B] ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu[/B] :lol::lol::lol:

Posted

[B][COLOR=purple]E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][SIZE=1]P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:[/SIZE] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple][SIZE=1]P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:[/SIZE][/COLOR][/B][/quote]

[SIZE=5][COLOR=Red][B]Daga!!!:crazyeye:...[/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/021.gif[/IMG][B] ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu[/B] :lol::lol::lol:[/quote]Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol: [I][B]Madziu , może to jakieś przyszłe zdarzenie ci się sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Red]Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy:[/COLOR]
[/B][/I]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple][SIZE=1]P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:[/SIZE] [/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi:[/COLOR][/B][/quote][COLOR=Navy]:evil_lol::evil_lol:Daga , moja teściowa jak zmarł teść to strasznie załowała ze cała rodzina nie wykupiła wokół kwaterek żeby po smierci być razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='mmbbaj'][SIZE=5][COLOR=red][B]Daga!!!:crazyeye:...[/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B][COLOR=purple]no co Małgosiu :evil_lol: To czyste realia :lol: :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]Jadąc do Prarabci w odwiedziny, a nastepnie do pradziadka na cmentarz to prababcia juz kolo niego "lezy" ... ach dla mnie to jest głupota :shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]A najsmieszniejsze jest to, że jak ktos żyje więcej niz sie tego spodziewał, a pomnik postawil np 20 lat temu i juz sie zniszczył to odnawiaja je - goopota :roll: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B][COLOR=Red]Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy:[/COLOR]
[/B][/I][/quote]

[B]Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez[/B] [COLOR=Red][B]quote[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez[/B] [COLOR=Red][B]quote[/B][/COLOR][/quote]:oops:chyba :razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']koniec gadania o cmentarzach i to już!ozzulca oddawać:loveu:

my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi:

[IMG]http://img463.imageshack.us/img463/5499/tndscn32179sf.jpg[/IMG]

function FocusMe(){windows.focus();}window.focus();[/quote]:loveu:ale ślicznotka do Ozzulca zawitała :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Lime][I][B]poszarpałem sie z pznem o piłke :evil_lol:
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3353/zc2lx.jpg[/IMG]
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Kto wygrał w przeciąganie "piłki" ? :evil_lol:

Posted

nudzem siem :oops: :oops: Alu pobawiłam się Twoją foteczką mam nadzieje że się nie pogniewasz .:modla: :modla:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/28/4qrkp8t57k6udqtn.png[/IMG][/URL]

Posted

Witajcie !

Alu, jak tam zdrówko? Byłaś u lekarza?:roll:

My wróciliśmy ze spacerku, porobiliśmy kilka foteczek.Ladnie dziś słoneczko przygrzewa, prawda?:loveu: