madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]cześć Madziulku :multi:[/B][/I] [I][B]Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej .[/B][/I] [I][B]:razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye:[/B][/I] [/quote] Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/021.gif[/IMG][B] ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu[/B] :lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [B][COLOR=purple]E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][SIZE=1]P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:[/SIZE] [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi:[/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dobrywieczor wszystkim :) A Madzia to pewnie śniła zupełnie inny sen tylko nie chce sie przyznac ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][SIZE=1]P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:[/SIZE][/COLOR][/B][/quote] [SIZE=5][COLOR=Red][B]Daga!!!:crazyeye:...[/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/2/img/021.gif[/IMG][B] ja nie mogę! Ledwo człowiek wrócił na dogo, a już umiera ze śmiechu[/B] :lol::lol::lol:[/quote]Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu tylko karte sobie wczesniej jakoś wyciągnij, żebyś sobie oszczędziła rozmów o cmentarzach, za młode jesteśmy na takie rzeczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A sen:sleep:...hmmmm...chyba jakieś spotkanie dgm:confused: w namiocie jakimś wielkim spaliśmy bo i moja gaja była i cała wasza rodzinka i pan Rydzewski sobie poszedł od nas bo za dużo miejsca zajmowałyśmy :oops: :lol: [I][B]Madziu , może to jakieś przyszłe zdarzenie ci się sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red]Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy:[/COLOR] [/B][/I] Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]E tam za młode, miejsc na cmentarzach coraz mniej wolnych, więc czasem warto miec juz wybrane, jakies ladne pod jabłonką :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][SIZE=1]P.S u mojej prababci na Wsi to połowa wioski ma już pomniki za życie postawione :roll: :roll:[/SIZE] [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Tak w ogóle to witaj Alu i Ozzinku :multi:[/COLOR][/B][/quote][COLOR=Navy]:evil_lol::evil_lol:Daga , moja teściowa jak zmarł teść to strasznie załowała ze cała rodzina nie wykupiła wokół kwaterek żeby po smierci być razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=5][COLOR=red][B]Daga!!!:crazyeye:...[/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=purple]no co Małgosiu :evil_lol: To czyste realia :lol: :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Jadąc do Prarabci w odwiedziny, a nastepnie do pradziadka na cmentarz to prababcia juz kolo niego "lezy" ... ach dla mnie to jest głupota :shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]A najsmieszniejsze jest to, że jak ktos żyje więcej niz sie tego spodziewał, a pomnik postawil np 20 lat temu i juz sie zniszczył to odnawiaja je - goopota :roll: [/COLOR][/B] Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu tylko najpierw idź do starszych pań dowiedzieć się o kwaterkę w Nekropolii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B][COLOR=Red]Małgosiu cytowanie mi nie wychodzi :angryy:[/COLOR] [/B][/I][/quote] [B]Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez[/B] [COLOR=Red][B]quote[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Alu chyba dlatego, że kopiujesz wypowedz bez[/B] [COLOR=Red][B]quote[/B][/COLOR][/quote]:oops:chyba :razz: Quote
LAZY Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam! :buzi: Nareszcie moge sie przywitac bo cosik sobie dogomanie przyblokowałm ostatnio...:shake: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='LAZY']Witam! :buzi: Nareszcie moge sie przywitac bo cosik sobie dogomanie przyblokowałm ostatnio...:shake:[/quote]:multi:WITAJ Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 koniec gadania o cmentarzach i to już!ozzulca oddawać:loveu: my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: [img]http://img463.imageshack.us/img463/5499/tndscn32179sf.jpg[/img] function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [img]http://img220.imageshack.us/img220/6875/patrze27vv.jpg[/img] Oj ale smutasek z niego. Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']koniec gadania o cmentarzach i to już!ozzulca oddawać:loveu: my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: [IMG]http://img463.imageshack.us/img463/5499/tndscn32179sf.jpg[/IMG] function FocusMe(){windows.focus();}window.focus();[/quote]:loveu:ale ślicznotka do Ozzulca zawitała :loveu: Quote
beria Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Lime][I][B]poszarpałem sie z pznem o piłke :evil_lol: [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3353/zc2lx.jpg[/IMG] [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Kto wygrał w przeciąganie "piłki" ? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale ślicznotka do Ozzulca zawitała :loveu:[/quote] do pieknęgo baby zawsze przylezą :evil_lol: DOBRANOC :buzi: Quote
Vectra Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nudzem siem :oops: :oops: Alu pobawiłam się Twoją foteczką mam nadzieje że się nie pogniewasz .:modla: :modla: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/28/4qrkp8t57k6udqtn.png[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 aa aa aa kotki dwa dobranoc Alu i Ozzulku Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [COLOR=navy][I][B]Dzień dobry Aluuuuuuuuuuuu![/B][/I][/COLOR] Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dzień Doberek :p ... Jak tam zdrówko? :razz: Quote
asiunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Hej!! Dzien dobry kochani!Zyczymy milego dnia:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 dziendoberek moje aniołyyyyy :buzi: dziś niestety mi się nie śniliście :-( [SIZE=1]ps.ala wysłałam ci pv:oops: [/SIZE] Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witajcie ! Alu, jak tam zdrówko? Byłaś u lekarza?:roll: My wróciliśmy ze spacerku, porobiliśmy kilka foteczek.Ladnie dziś słoneczko przygrzewa, prawda?:loveu: Quote
Recommended Posts