Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Moniś']Gdzie głosujecie? :lol: Ja też się chętnie przyłączę i oddam głos :lol::lol:[/quote][URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1"]http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1[/URL] tam też jest jojek , Aida , Zmorki , Leośka dagi / :oops:nie wiem która/ Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1"]http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1[/URL] tam też jest jojek , Aida , Zmorki , Leośka dagi / :oops:nie wiem która/[/quote] Oddałam głos :lol: TZ też zaraz kliknie :lol: także jest dwa więcej dla Ozzulka :lol: Reszty psiaków nie znam za bardzo :oops:, powiedzcie gdzie szukać to chętnie zagłosujemy. :lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Szlag mnie zarzaz Od 5 minut mam serwer too busy :angryy: [quote name='Alicjarydzewska'][URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1"]http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1[/URL] tam też jest jojek , Aida , Zmorki , Leośka dagi / :oops:nie wiem która/[/quote] Tam jest więcej dogomaniackich piechow :lol: A lesiek Dagi to [B]CHYBA Djerba - Dagmary Korzeniewskiej[/B] ;) Quote
Alka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 U Was też dogo tak się ślimaczy?:cool3: Ala, dlaczego nie poinformowałaś mnie o internetowej wystawie ?:cool3:Właśnie przed chwilką z przyjemnością oddałam głos na Ozzulca.:p Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alka']U Was też dogo tak się ślimaczy?:cool3: [/quote] Niestety :placz: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alka']U Was też dogo tak się ślimaczy?:cool3: Ala, dlaczego nie poinformowałaś mnie o internetowej wystawie ?:cool3:Właśnie przed chwilką z przyjemnością oddałam głos na Ozzulca.:p[/quote] U mnie też się dogo ślimaczy i ciągle zawiesza! :angryy: [SIZE=3][COLOR=Blue][B]Alu[/B][/COLOR][/SIZE] możesz liczyć i na nasz głos na kochanego Ozzuleczka! :lol: Nie pamiętałam o tej wystawie, mogłam zgłosić Bajana, a tak są tylko 2 ogarki! Quote
beria Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dałam Ozziemu piąteczkę za ten seksowny berecik :loveu: Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 ALe gdzie mozna Ozziego znaleźć zeby oodac głos...:roll: Przeleciałam tam psiaki - slepa chyba jestem :shake: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='beria']Dałam Ozziemu piąteczkę za ten seksowny berecik :loveu:[/quote]Ozzy dziękuje :loveu: Małgosiu Bajankowa , ja wczoraj późno w nocy Ozzulca wrzuciłam na wystawkę :roll:.Nawet potem żałowałam :roll:.Bądźmy obiektywni tam jest wiele ładnych psiaków :razz:, ale jest chwilka czasu to muszę sie dobrze poprzyglądać . A dogo to dziś chodzi jak stary zepsuty zegarek / raz idzie raz stoi ...brrrrr:angryy: Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A dogo to dziś chodzi jak stary zepsuty zegarek / raz idzie raz stoi ...brrrrr:angryy:[/quote] Patioszon by rzekła ze opadła:cool3: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Agga']ALe gdzie mozna Ozziego znaleźć zeby oodac głos...:roll: Przeleciałam tam psiaki - slepa chyba jestem :shake:[/quote]American Staffordshire Terrier Abhay / Ozzy/:p Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']American Staffordshire Terrier Abhay / Ozzy/:p[/quote] DObry Boze jak ja mam to znaleźć:-o OKi poszukam :roll: JUz mam głos oddany Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Agga']DObry Boze jak ja mam to znaleźć:-o OKi poszukam :roll:[/quote] najlepiej wejdź w rasy potem w AMSTAF-y i znajdziesz :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [I][SIZE=3][B][COLOR=Blue]Ale na tej wystawie jajo zalazlam[/COLOR][/B][/SIZE][/I] :evil_lol: [quote] Imię: [SIZE=4][B]BREVOR[/B][/SIZE] Przydomek: [B]Leśny Radar[/B] Rasa: [SIZE=4][B]Yorkshire Terrier[/B][/SIZE] [/quote] a na zdjeciu taki oto pies :lol: [quote] [IMG]http://www.kynologia.pl/wystawa/347_1.jpg[/IMG][/quote] Piekny York :loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='PIKA'][I][SIZE=3][B][COLOR=Blue]Ale na tej wystawie jajo zalazlam[/COLOR][/B][/SIZE][/I] :evil_lol: a na zdjeciu taki oto pies :lol: Piekny York :loveu:[/quote]ja wcześniej na niego zagłosoałam za 5 pkt bo mi się taki łysy York bardzo spodobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 O choroba to ja cale życie myślałam ze Yorki są mniejsze:crazyeye: :lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Agga']O choroba to ja cale życie myślałam ze Yorki są mniejsze:crazyeye: :lol:[/quote];)ten jadł drożdze :evil_lol: Quote
Poświata Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dałam Ozziemu............., qrcze co ja mu dałam??? Bo sobie samobója wbiłam:diabloti: , ale tym razem chyba nic nie pochrzaniłam :oops: :lol: . [FONT=Courier New][SIZE=1]ps. żartuję, dostał to na co sobie zasłużył :):):) i dzięki za ocenę Poświatowskiej :)[/SIZE][/FONT] Quote
niki_ill Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Kurka wodna...znow trzeba glosowac wiec oddalam calkowicie zasluzona 5 na Ozziego :D :razz: :cool1: Ps. Alicja czym go karmisz?, moze moja anorektyczka by skorzystala z jego diety:razz: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='niki_ill']Kurka wodna...znow trzeba glosowac wiec oddalam calkowicie zasluzona 5 na Ozziego :D :razz: :cool1: Ps. Alicja czym go karmisz?, moze moja anorektyczka by skorzystala z jego diety:razz:[/quote]Ozzy był taki papuśny od urodzenia co możesz zobaczyć na foteczkach na początku galerii , ale jest też budową podobny do swojej mamci ;), fajna kobitka z niej jest ;). Ozzulec je Purine Pro Plan Lamb&Rice + czasami dodatki mięsne Quote
niki_ill Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [QUOTE]Ozzy był taki papuśny od urodzenia co możesz zobaczyć na foteczkach na początku galerii , ale jest też budową podobny do swojej mamci ;-), fajna kobitka z niej jest ;-). Ozzulec je Purine Pro Plan Lamb&Rice + czasami dodatki mięsne[/QUOTE] Hm a to moja sucz, raczej do wielgachnych i ciezkich za mlodu nie nalezala. Choc tatus i mamusia slusznej postury :lol: No, ale Nerusia mloda jest jeszcze, na nabranie masy ma czas, a ostatnio ja jeszcze choroba meczyla :-( . Teraz nadrabia :razz: Eh z Ouriny zrezygnowalismy, Nera jej dobrze nie przyswajala. Ona ogolnie wybredna baba. teraz je Nutra Nuggets, w koncu nie grymasi i zobaczymy jak to bedzie:) Ale Ozzy kawal chlopa...ile wazy? Quote
Patka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 uff ale sie namęczyłam, ale Ozzy prowadzi ;) Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [I][B]Poświatki :multi: bardzo dziękujemy Patka ;)skomplikowana procedura z tym głosowaniem ;) niki_il..... Ozzy właśnie Purine dobrze przyswaja , w czasie drugiej paczki Acany Premium De Lux zaczęły nam sie problemy z przyswajaniem , układ pokarmowy ciągle nam robił niespodzianki :angryy:teraz ...odpukać .... spokój A Ozzy waży przeszło 30 kg ale ile dokładnie to :shake:wiem :lol: [/B][/I] Quote
g_o_n_i_a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Oo to Ozzulek kawał byczka. :lol: My tez zaglosujemy. :-) [color=red]Twoja ocena została potwierdzona.[/color] :multi: Życzym powodzenia Ozzulkowi! :multi: Quote
Recommended Posts