PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]OZZY się nie trzęsie :angryy:[/B][/quote] Ja wcale nie napisalem że się trzęsie, tylko że minki wali niesamowite :lol: ... [quote name='Alicjarydzewska'][B]ZA 1000 post Piotrka na naszej galerii :multi::laugh2_2::drink1:[/B][/quote] Poniedzialkowy wieczór a ja się znów alkoholizuje :roll: :evil_lol: :drinking::drinking::drinking:... Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja wcale nie napisalem że się trzęsie, tylko że minki wali niesamowite :lol: ... Poniedzialkowy wieczór a ja się znów alkoholizuje :roll: :evil_lol: :drinking::drinking::drinking:...[/quote]a co tam , trzeba sobie dodać trochę animuszu;):drink1: Quote
asher Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]ZA 1000 post Piotrka na naszej galerii :multi::laugh2_2::drink1:[/B] [/quote]:hmmmm: U mnie galeria Ozziego liczy sobie prawie 8 tysięcy postów... Może za mało wypiłam? :hmmmm: :drinking: ------ Już skumałam :oops: jednak za mało wypiłam :roll: :drinking: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :Rose: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='asher']Już skumałam :oops: jednak za mało wypiłam :roll: :drinking:[/quote] To napijmy się razem, żebyś sama nie piła :lol: :drinking::drinking::drinking:... Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='asher']:hmmmm: U mnie galeria Ozziego liczy sobie prawie 8 tysięcy postów... Może za mało wypiłam? :hmmmm: :drinking: ------ Już skumałam :oops: jednak za mało wypiłam :roll: :drinking:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz trzeba pić odpowiednią miarkę :drink1::drink1::drink1:a nam na galeryjce brakuje jakieś 14 pościków do jubilata :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a nam na galeryjce brakuje jakieś 14 pościków do jubilata :evil_lol:[/quote] Oj czuję, że dziś to picie tak szybko się nie skończy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='PiotrekJ']Oj czuję, że dziś to picie tak szybko się nie skończy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no chyba nie bo za chwilę 800 strona :knajpa: Quote
anetta Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 O choroba, jakie on ma dlugie lotyyyyyyyyy :smhair2: Ala, to na ile postow masz ustawiona stronke? Ja mam teraz 267 :p :drinking::drinking::drinking: Quote
zaba14 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Alicja musze przyznac, ze Twoj Ozzy jest swietnym psem, fotki są dynamiczne, go chyba jest wszędzie pełno prawda? No i gratuluje takiego fotografa... ;) mnie tez łapy szybko marzną, a nikomu sie z aparatem latac nie chce:mad: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gabryjella']A tu nic tylko piszą i piją i piszą i piją i....... [SIZE=1]czasami gdzieś Ozzulca wrzucą dla pozorów[/SIZE] :lol:[/quote] Tak Ala tu rządzi :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]wprawdzie Magdzia zniknęła ale wrzucam fotki :lol:[/B] [B]biegammmmmm[/B] [B]biegam z panem[/B] [B]wolność[/B] [B][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/958/free0ix.jpg[/IMG][/B] [/quote] nasuwa mi sie melodia "niech żyje woooooolność...woooooooooooolność i swobodaaaaaa":eviltong: mnie to jak zawsze najciekawsze omija kurna, zanim co i jak to 7 ztron mam do przerobienia :eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Zaglądam bo chciałam nadrobić w galeryjce, ale nie zdążyłam bo widzę, że trzeba pić!:lol: U mnie [SIZE=6][COLOR=Red]800[/COLOR][/SIZE] stronka[B] Ali[/B] topicu! więc ja piję i za stronkę i za posty i za co jeszcze trzeba też wypiję! [B]ABSOLUTNIE[/B]!;) :drink1::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [COLOR=Red][B]MAMY 800 stronkę i nikt nie pije wszyscy abstynenci czy już w AA:evil_lol: :BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='mmbbaj']Zaglądam bo chciałam nadrobić w galeryjce, ale nie zdążyłam bo widzę, że trzeba pić!:lol: U mnie [SIZE=6][COLOR=Red]800[/COLOR][/SIZE] stronka[B] Ali[/B] topicu! więc ja piję i za stronkę i za posty i za co jeszcze trzeba też wypiję! [B]ABSOLUTNIE[/B]!;) :drink1::drink1::drink1:[/quote];) a masz trochę nadrabiania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::drink1::drink1::drink1: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B]MAMY 800 stronkę i nikt nie pije wszyscy abstynenci czy już w AA:evil_lol: :BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: [/B][/COLOR][/quote] [SIZE=3][B]No, a ja to cooooooo?:mad::mad::mad:........niewidzialna?:placz: [/B][SIZE=2] to miała być inna emotka!:crazyeye:[/SIZE][/SIZE] Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B]MAMY 800 stronkę i nikt nie pije wszyscy abstynenci czy już w AA:evil_lol:[/B] [B]:BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:[/B] [/COLOR][/quote] a gdzieeeeeeeeeee taam abstynenci:eviltong: ja się dzisiaj upije drugą wojną światową :laugh2_2: no to zdrówkooo:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=3][B]No, a ja to cooooooo?:mad::mad::mad:........niewidzialna?:placz:[/B][/SIZE][/quote]:roll: ciii narazie pijemy tutaj za kolejne 800 stron;) Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a gdzieeeeeeeeeee taam abstynenci:eviltong: ja się dzisiaj upije drugą wojną światową :laugh2_2: no to zdrówkooo:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote][SIZE=6][COLOR=Red][B]Yupi Madzia masz 8000 post na Ozzulcowej galerii i na 800 stronie :BIG::laola::drink1::drink1::drink1::laola::BIG:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek']i 8000 pościk :cunao::cunao::cunao:[/quote]:crazyeye:Gosiu nie wypijesz z nami wirtualnie ;) Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 O matko znowu nagadali :roll: Za 400 stronke... :drink1::drink1::drink1: ktora byla :roll: .........................u mnie :evil_lol: I za 8000 poscik, ktory jest u wszystkich :cunao::drink1::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='PIKA']O matko znowu nagadali :roll: Za 400 stronke... :drink1::drink1::drink1: ktora byla :roll: .........................u mnie :evil_lol: I za 8000 poscik, ktory jest u wszystkich :cunao::drink1::drink1::drink1:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i od poniedziałku na rauszu ;):drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];) a masz trochę nadrabiania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::drink1::drink1::drink1:[/quote] [B]Jeśli ci chodzi o samą galerię...hmmm, bez picia, to nie myśl, że tak dużo bo zaglądałam:eviltong:, a picie? proszę bardzo już się bierę do roboty!:lol: :beerchug::drinka::chlup::drink1::drinking::drinking:, a coś na ząbek będzie?[/B]:sabber: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Gosiu nie wypijesz z nami wirtualnie ;)[/quote] No dobra :drink1::drinka::drinking::popcorn::knajpa: hihi... styknie? Quote
Recommended Posts