asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]kurcze to jak on ma siq robić :crazyeye: znaczy się Ozzy:evil_lol:[/B][/quote]No przecież to mógłby być ochraniacz z dziurką małą na ten przykład... Zresztą pan Rydzewski na pewno coś wymyśli!!! Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='asher']No przecież to mógłby być ochraniacz z dziurką małą na ten przykład... Zresztą pan Rydzewski na pewno coś wymyśli!!![/quote]:mad::mad::mad:raczej nie wymyśli :angryy::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='asher']No przecież to mógłby być ochraniacz z dziurką małą na ten przykład... Zresztą pan Rydzewski na pewno coś wymyśli!!![/quote] [B]O, Asherku , załóżmy fanklub Pana Rydzewskiego ! [SIZE=3]TAKA SIĘ CZUŁAM SAMOTNA ..... :shake: [/SIZE][/B] Quote
asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Eee tam Haniu, zaraz fanklub. Ja po prostu doceniam Jego robótki ręczne, od wielbienia jesteś Ty :cool1: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='asher']Eee tam Haniu, zaraz fanklub. Ja po prostu doceniam Jego robótki ręczne, od wielbienia jesteś Ty :cool1:[/quote]:cool1: a może przyjęłaby która pana Rydzewskiego na wakacje to mogłbym sobie spokojnie serfować w internecie , bo bywa że zrzędzi :roll: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Veni Vidi Vici [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/558/vvv5oc.jpg[/IMG] Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='asher']Eee tam Haniu, zaraz fanklub. Ja po prostu doceniam Jego robótki ręczne, od wielbienia jesteś Ty :cool1:[/quote] [B]No cóż ... NIE TO NIE !!!! :roll: Będe sobie sama wielbić . Alu - a propos - pozdrów Pana Rydzewskiego... I powiedz mu że dla Asher jest ZA STARY[/B] [B]pewnie [/B] :diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B]No cóż ... NIE TO NIE !!!! :roll: Będe sobie sama wielbić . Alu - a propos - pozdrów Pana Rydzewskiego... I powiedz mu że dla Asher jest ZA STARY[/B] [B]pewnie [/B] :diabloti:[/quote]pozdrowię ale jutro bo szanowny pan Cezary uderzył w kimonko :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1: a może przyjęłaby która pana Rydzewskiego na wakacje to mogłbym sobie spokojnie serfować w internecie , bo bywa że zrzędzi :roll:[/quote] Dawaj go mam parę rzeczy do zszycia :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']Dawaj go mam parę rzeczy do zszycia :evil_lol:[/quote]już mam budzić :crazyeye: Quote
asher Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B]I powiedz mu że dla Asher jest ZA STARY[/B] [B]pewnie [/B]:diabloti:[/quote]Nie za stary, a zajęty! Ja jestem istota moralna zdrową polską moralnością, nie wielbię mężów moich koleżanek z forum :eviltong: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='asher']Nie za stary, a zajęty! Ja jestem istota moralna zdrową polską moralnością, nie wielbię mężów moich koleżanek z forum :eviltong:[/quote]:p proszę jaka poprawna postawa :loveu: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/9942/cotamjest8jk.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Patka']ale nurek zawód nurkoiwec :evil_lol:[/quote]:lol::lol::lol:chyba ten sam program widziałyśmy :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/9942/cotamjest8jk.jpg[/IMG][/QUOTE] A cóż to? Ozzy struś i chowa głowę? Czyzby chciał wystąpić w reklamie piffka tylko dla orłów? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/9942/cotamjest8jk.jpg[/IMG][/quote] Jaki Ozulec ma piękny kubraczek, ach jaki piękny:loveu: Coś tam zakopała, że tak ciężko pracuje??? Quote
Patka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alu nie obrażaj mojej osobowości :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Patka']Alu nie obrażaj mojej osobowości :evil_lol:[/quote]ani śmiem :evil_lol:ale owo stwierdzenie obiło mi się o uchy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]aga [/B]Ozzy ma takie kopacze hobby :evil_lol: Quote
Patka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 wychodzi z niego terier Lilith czasem tez ta funkcja sie włącza :lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Patka']wychodzi z niego terier Lilith czasem tez ta funkcja sie włącza :lol:[/quote]no tak ale jak się włączy to ciężko wyłączyć :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']już mam budzić :crazyeye:[/quote] Nie, no do jutra poczekam :lol: [quote name='asher']Nie za stary, a zajęty! Ja jestem istota moralna zdrową polską moralnością, [B]nie wielbię mężów moich koleżanek [SIZE=4]z forum[/SIZE][/B] :eviltong:[/quote] [B]A mężów tych koleżanek "Nie z forum" ?[/B] :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Veni Vidi Vici [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/558/vvv5oc.jpg[/IMG][/quote]a ja tu teraz pilnuję porzadku , bo pańcia idzie spać . Jutro rano jedziemy na badanie krwi ;) Quote
agabass Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Alu niezłą masz koparkę czas już chyba basen na lato wybudować:lol: Quote
Recommended Posts