Alicja Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Vectra']ooo patrz , dawno nie jadłam , a lubie. Cza kupić kawałek krówki :loveu:[/QUOTE] krówki to są najlepsze z Milanówka ...takie zawijane w papiereczkach :) ...ciągutki Quote
Vectra Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 idę robić tą przeklętą nutelle , bo mi jęzor ucieka do niej :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Vectra']idę robić tą przeklętą nutelle , bo mi jęzor ucieka do niej :diabloti:[/QUOTE] :lol: Kuba ostatnio robił czekoladę do picia z Nutelli , niebo w gębie Quote
agaciaaa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Widać Alu, żeś na wolnym, nawet fotki są ;) [url]http://images10.fotosik.pl/3517/84cfb3288b7d0eb1.jpg[/url] biała dupka ją zdradziła :lol: A Ozzy jak zwykle wciera w siebie śnieg :lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Alicja']:lol: Kuba ostatnio robił czekoladę do picia z Nutelli , niebo w gębie[/QUOTE] Jak to z Nutelli? :o Quote
Asiaczek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ciutke Was zaniedbałam, sorki. Ale juz jestem nawrócona:) Pzdr. Quote
Alicja Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='agaciaaa']Widać Alu, żeś na wolnym, nawet fotki są ;) [URL]http://images10.fotosik.pl/3517/84cfb3288b7d0eb1.jpg[/URL] biała dupka ją zdradziła :lol: A Ozzy jak zwykle wciera w siebie śnieg :lol:[/QUOTE] piling sobie robi ;) [quote name='FredziaFredzia']Jak to z Nutelli? :o[/QUOTE] no Nutellę rozprowadza sie w 1/4 szklanki mleka , tak z 3-4 łyżki , podgrzewa , dolewa się jeszcze szklaneczkę mleka , a potem jak masz w kubku , nakładasz bitą śmietanę , można w sprayu i na górę wisienkę albo piankę marshalla [quote name='Asiaczek']Ciutke Was zaniedbałam, sorki. Ale juz jestem nawrócona:) Pzdr.[/QUOTE] zapisuję w notesiku :D Quote
Doginka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Alicja']krówki to są najlepsze z Milanówka ...takie zawijane w papiereczkach :) ...ciągutki[/QUOTE] Też lubię;-) Quote
Alicja Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Doginka']Też lubię;-)[/QUOTE] smak dzieciństwa :) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 A ja dzisiaj, z rozpędu, zakupiłam na moim osiedlowym bazarku krówki mleczne z sezamem. I to dopiero jest pychota! pzdr. Quote
Rinuś Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 a ja to bym zjadła taką prawdziwą krówkę ciągnącą się.... mmhhhhmmm :loveu: Quote
Doginka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ja bym zjadła takie coś słodkiego - kiedyś były - takie ptysie kolorowe, nie ciastka;-)Podobne w smaku do bezy, ale to nie były bezy:shake: Alu czy Ty dziś w pracy, czy jeszcze ostatni dzień laby masz?;-) Quote
Alicja Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj, z rozpędu, zakupiłam na moim osiedlowym bazarku krówki mleczne z sezamem. I to dopiero jest pychota! pzdr.[/QUOTE] widzę , ze zachcianki przechodzą internetem ;) [quote name='Rinuś']a ja to bym zjadła taką prawdziwą krówkę ciągnącą się.... mmhhhhmmm :loveu:[/QUOTE] :lol: [quote name='Doginka']Ja bym zjadła takie coś słodkiego - kiedyś były - takie ptysie kolorowe, nie ciastka;-)Podobne w smaku do bezy, ale to nie były bezy:shake: Alu czy Ty dziś w pracy, czy jeszcze ostatni dzień laby masz?;-)[/QUOTE] no niestety ...idę na 12 do pracy :( ...na szczęście dzisiaj do 15 , ale jutro od 6.30 do 15 a o 16 mam WDN i siedzenia pewnie do 18-19 A teraz zajadam pierogi ze szpinakiem :) Quote
agaciaaa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Melduję, iż pokonałam lenia i zrobiłam rogaliki :grins: Pyszniutkie :loveu: Quote
Vectra Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ja właśnie odtajam masło i drożdże i wieczorkiem staje z wałkiem i marmoladą do dzieła ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='agaciaaa']Melduję, iż pokonałam lenia i zrobiłam rogaliki :grins: Pyszniutkie :loveu:[/QUOTE] [quote name='Vectra']Ja właśnie odtajam masło i drożdże i wieczorkiem staje z wałkiem i marmoladą do dzieła ;)[/QUOTE] ja jutro :lol: dziś padam na ryjok ,ale wszystko już zakupione do pieczenia Quote
Doginka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) A Te tylko pieką i pieką:lol: Ja dziś kupiłam sobie bezy z bakaliami - nie piekłam sama, ale smakowało jak wyrób własny:evilbat: Edit: Właściwie to Miś kupił, ale ja miałam ochotę:lol: Edited March 2, 2013 by Doginka Quote
Alicja Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Doginka']A Te tylko pieką i pieką:lol: Ja dziś kupiłam sobie bezy z bakaliami - nie piekłam sama, ale smakowało jak wyrób własny:evilbat:[/QUOTE] no ba ...prawie jak PPP :grins: [quote name='Vectra']już upiekłam :grins:[/QUOTE] ja jeszczo nie :( Quote
anetta Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Jak dobrze że nie jestem głodna :eviltong: Ze smakołyków to polecam palmiery, z ciasta francuskiego się robi, mniamniuśnie! Robiłam je pierwszy raz i są super, 30 min. i gotowe. Tak chodzę sobie po blożkach i widzę że chyba mnie ominęły jakieś ciekawe przygody :lol: Olek ma banana :mdleje: Na blożkach są fotoblożanki :evil_lol: Przygody z pwp. Nooo uroczo, cała dogo :loveu: Quote
monia&nero Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 jeny ale mam zaległości ! szczególnie zainteresował mnie temat nutelli, rogalików i to zdjęcie [url]http://images10.fotosik.pl/3517/8ad51e1092e21b55.jpg[/url] :) :) :) :) Quote
Alicja Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='anetta']Jak dobrze że nie jestem głodna :eviltong: Ze smakołyków to polecam palmiery, z ciasta francuskiego się robi, mniamniuśnie! Robiłam je pierwszy raz i są super, 30 min. i gotowe. Tak chodzę sobie po blożkach i widzę że chyba mnie ominęły jakieś ciekawe przygody :lol: Olek ma banana :mdleje: Na blożkach są fotoblożanki :evil_lol: Przygody z pwp. Nooo uroczo, cała dogo :loveu:[/QUOTE] z francuskiego robiłam ale mi nie wyszło :) jeszcze troszkęo Olek wróci do koleżanek fotoblożanek :lol: [quote name='monia&nero']jeny ale mam zaległości ! szczególnie zainteresował mnie temat nutelli, rogalików i to zdjęcie [URL]http://images10.fotosik.pl/3517/8ad51e1092e21b55.jpg[/URL] :) :) :) :)[/QUOTE] takie tematy są najciekawsze ;) Quote
Vectra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 dobre żarcie nie jest złe i tematy o nim takie same :evil_lol: ja powróciłam do mojego ulubionego deseru , czyli kabanosy z pomidorem i dużo majonezu :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Vectra']dobre żarcie nie jest złe i tematy o nim takie same :evil_lol: ja powróciłam do mojego ulubionego deseru , czyli kabanosy z pomidorem i dużo majonezu :loveu:[/QUOTE] dobre dobre a słone paluszki z nutellą też Quote
Gioco Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Alicja']dobre dobre a słone paluszki z nutellą też[/QUOTE] Albo słone precelki z serkiem waniliowym :-D Hej Alu i Ozzulku :-) Quote
Recommended Posts