Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']ooo patrz , dawno nie jadłam , a lubie.
Cza kupić kawałek krówki :loveu:[/QUOTE]

krówki to są najlepsze z Milanówka ...takie zawijane w papiereczkach :) ...ciągutki

Posted

[quote name='Vectra']idę robić tą przeklętą nutelle , bo mi jęzor ucieka do niej :diabloti:[/QUOTE]

:lol:

Kuba ostatnio robił czekoladę do picia z Nutelli , niebo w gębie

Posted

Widać Alu, żeś na wolnym, nawet fotki są ;)

[url]http://images10.fotosik.pl/3517/84cfb3288b7d0eb1.jpg[/url] biała dupka ją zdradziła :lol:

A Ozzy jak zwykle wciera w siebie śnieg :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Widać Alu, żeś na wolnym, nawet fotki są ;)

[URL]http://images10.fotosik.pl/3517/84cfb3288b7d0eb1.jpg[/URL] biała dupka ją zdradziła :lol:

A Ozzy jak zwykle wciera w siebie śnieg :lol:[/QUOTE]

piling sobie robi ;)

[quote name='FredziaFredzia']Jak to z Nutelli? :o[/QUOTE]

no Nutellę rozprowadza sie w 1/4 szklanki mleka , tak z 3-4 łyżki , podgrzewa , dolewa się jeszcze szklaneczkę mleka , a potem jak masz w kubku , nakładasz bitą śmietanę , można w sprayu i na górę wisienkę albo piankę marshalla

[quote name='Asiaczek']Ciutke Was zaniedbałam, sorki. Ale juz jestem nawrócona:)

Pzdr.[/QUOTE]

zapisuję w notesiku :D

Posted

Ja bym zjadła takie coś słodkiego - kiedyś były - takie ptysie kolorowe, nie ciastka;-)Podobne w smaku do bezy, ale to nie były bezy:shake:

Alu czy Ty dziś w pracy, czy jeszcze ostatni dzień laby masz?;-)

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj, z rozpędu, zakupiłam na moim osiedlowym bazarku krówki mleczne z sezamem. I to dopiero jest pychota!

pzdr.[/QUOTE]

widzę , ze zachcianki przechodzą internetem ;)

[quote name='Rinuś']a ja to bym zjadła taką prawdziwą krówkę ciągnącą się.... mmhhhhmmm :loveu:[/QUOTE]

:lol:

[quote name='Doginka']Ja bym zjadła takie coś słodkiego - kiedyś były - takie ptysie kolorowe, nie ciastka;-)Podobne w smaku do bezy, ale to nie były bezy:shake:

Alu czy Ty dziś w pracy, czy jeszcze ostatni dzień laby masz?;-)[/QUOTE]

no niestety ...idę na 12 do pracy :( ...na szczęście dzisiaj do 15 , ale jutro od 6.30 do 15 a o 16 mam WDN i siedzenia pewnie do 18-19

A teraz zajadam pierogi ze szpinakiem :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Melduję, iż pokonałam lenia i zrobiłam rogaliki :grins: Pyszniutkie :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Vectra']Ja właśnie odtajam masło i drożdże i wieczorkiem staje z wałkiem i marmoladą do dzieła ;)[/QUOTE]

ja jutro :lol: dziś padam na ryjok ,ale wszystko już zakupione do pieczenia

Posted (edited)

A Te tylko pieką i pieką:lol:
Ja dziś kupiłam sobie bezy z bakaliami - nie piekłam sama, ale smakowało jak wyrób własny:evilbat:

Edit: Właściwie to Miś kupił, ale ja miałam ochotę:lol:

Edited by Doginka
Posted

[quote name='Doginka']A Te tylko pieką i pieką:lol:
Ja dziś kupiłam sobie bezy z bakaliami - nie piekłam sama, ale smakowało jak wyrób własny:evilbat:[/QUOTE]

no ba ...prawie jak PPP :grins:
[quote name='Vectra']już upiekłam :grins:[/QUOTE]

ja jeszczo nie :(

Posted

Jak dobrze że nie jestem głodna :eviltong:

Ze smakołyków to polecam palmiery, z ciasta francuskiego się robi, mniamniuśnie! Robiłam je pierwszy raz i są super, 30 min. i gotowe.

Tak chodzę sobie po blożkach i widzę że chyba mnie ominęły jakieś ciekawe przygody :lol:
Olek ma banana :mdleje: Na blożkach są fotoblożanki :evil_lol: Przygody z pwp. Nooo uroczo, cała dogo :loveu:

Posted

[quote name='anetta']Jak dobrze że nie jestem głodna :eviltong:

Ze smakołyków to polecam palmiery, z ciasta francuskiego się robi, mniamniuśnie! Robiłam je pierwszy raz i są super, 30 min. i gotowe.

Tak chodzę sobie po blożkach i widzę że chyba mnie ominęły jakieś ciekawe przygody :lol:
Olek ma banana :mdleje: Na blożkach są fotoblożanki :evil_lol: Przygody z pwp. Nooo uroczo, cała dogo :loveu:[/QUOTE]

z francuskiego robiłam ale mi nie wyszło :)
jeszcze troszkęo Olek wróci do koleżanek fotoblożanek :lol:

[quote name='monia&nero']jeny ale mam zaległości ! szczególnie zainteresował mnie temat nutelli, rogalików i to zdjęcie [URL]http://images10.fotosik.pl/3517/8ad51e1092e21b55.jpg[/URL] :) :) :) :)[/QUOTE]

takie tematy są najciekawsze ;)

Posted

dobre żarcie nie jest złe i tematy o nim takie same :evil_lol:

ja powróciłam do mojego ulubionego deseru , czyli kabanosy z pomidorem i dużo majonezu :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']dobre żarcie nie jest złe i tematy o nim takie same :evil_lol:

ja powróciłam do mojego ulubionego deseru , czyli kabanosy z pomidorem i dużo majonezu :loveu:[/QUOTE]

dobre dobre
a słone paluszki z nutellą też