Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aaaaa ! jakie sliczniusie foteczki ! :crazyeye:
Ala - a ten z szeregówek - to on NAPRAWDĘ istnieje ?????jak najbardzie , dziś został upolowany na aparacik:multi:.
Wszystkie foteczki , szeregówkowego też robiła Ala Tuffikowa , bo ja mojego Debecika zostawiłam w domku :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

ja w kwesti formalnej. czy ten tunel w sniegu wytarzał Ozzi? jeżeli tak, to składam Ozzulcowi ofertę pracy - na stanowisko wytarzywacza. Wytarzywacz zajmuje wytarzywaniem (to chyba jasne, nie?) ścieżek w śniegowych zaspach, które to pojawiają sie u nas na działce po opadach śniegowych i czasami dojść do garażu rano nie mogę. I muszę łopatą machać. A tak - wpuszcza się Ozziego i ścieżka gotowa :cool3:

chyba już bredzę...:-? powinnam iść spać :ekmm:

Posted

Camara napisał(a):
ja w kwesti formalnej. czy ten tunel w sniegu wytarzał Ozzi? jeżeli tak, to składam Ozzulcowi ofertę pracy - na stanowisko wytarzywacza. Wytarzywacz zajmuje wytarzywaniem (to chyba jasne, nie?) ścieżek w śniegowych zaspach, które to pojawiają sie u nas na działce po opadach śniegowych i czasami dojść do garażu rano nie mogę. I muszę łopatą machać. A tak - wpuszcza się Ozziego i ścieżka gotowa :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy wytarzywa się na ścieżce udeptanej przez deptaczy wzdłuż torowych :razz:

Posted

Camara napisał(a):

Też się zastanawiałam nad tą ścieżką bo dość nietypowa w wyrazie ;) I myślę ze jak nie Ozzy to pewnie kosmici :lol: Ale jak kosmici to napewno w ubrankach bo oni ponoć też tacy goli ;) jak Ozzy :evil_lol:
A o wydeptywaczach nie myślałaś?? Ja mam wydeptywacze :lol: Wytarzywacze podobno są rzadkością ;)
Chyba też pora na sen....

Posted

[quote name='Agga']

wiedziałam:shake: Biedny OZZY. Alu no wiesz co.
Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Agguś , detektyw jak Rutkowski z ciebie :p

Posted

[quote name='Agga']

Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;)
Widać po pozie że próbował się wydostać....:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Agguś , detektyw jak Rutkowski z ciebie :p

Czyli jednak miałam racje....:mad: Ozzinku moje biedactwo. CO ta pani ci zrobiła...:roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Też się zastanawiałam nad tą ścieżką bo dość nietypowa w wyrazie ;) I myślę ze jak nie Ozzy to pewnie kosmici :lol: Ale jak kosmici to napewno w ubrankach bo oni ponoć też tacy goli ;) jak Ozzy :evil_lol:
A o wydeptywaczach nie myślałaś?? Ja mam wydeptywacze :lol: Wytarzywacze podobno są rzadkością ;)
Chyba też pora na sen....

wydeptywacze się nie sprawdzają - aktualnie mam na stanie 2 białasy średnilitrażowe i jedno wielgachne czarniawe i wszystkie wydeptują własne ścieżki... nie pokrywające się z moimi potrzebami :rolleyes:

a ta Ozzulcowa... marzenie... przymierzyłam i w sam raz od drzwi do garażu mi pasuje :razz:

Alicja... to popracuj nad metodologią Ozzulcowego wytarzywania (bez uprzedniego wydeptywania)... ja przygotowuje angaż :cool1:

Posted

Camara napisał(a):
wydeptywacze się nie sprawdzają - aktualnie mam na stanie 2 białasy średnilitrażowe i jedno wielgachne czarniawe i wszystkie wydeptują własne ścieżki... nie pokrywające się z moimi potrzebami :rolleyes:

No to zrób tak jak ja: Najpierw idęja jednorazowo i robię ślady a potem wydptywaczełażą wtem i z powrotem po nich :lol: I ścieżka gotowa ;) A że obie ważą115 kg to szybko im to idzie ;)

Posted

Camara napisał(a):

a ta Ozzulcowa... marzenie... przymierzyłam i w sam raz od drzwi do garażu mi pasuje :razz:

Alicja... to popracuj nad metodologią Ozzulcowego wytarzywania (bez uprzedniego wydeptywania)... ja przygotowuje angaż :cool1:
a wikt i opierunek będzie:cool1:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Aluś widać, ze Ozzy ma wielką radoche ze snieznych zabaw i jak sie tarza :lol: :lol: słodki ten "morderca" :loveu:
MORDERCA śnieżynek :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']

Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;)

Agga, ja to proponuję do TOZ-u zgłosić :mad: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Agga, ja to proponuję do TOZ-u zgłosić :mad: ...

DLa mnie to przerażające jak się patrze na fote:mad: :angryy: :eviltong:

Posted

Agga napisał(a):
DLa mnie to przerażające jak się patrze na fote:mad: :angryy: :eviltong:
:shake:ci z TOZu nie przyjdą bo wszystki człowieki boja się mordulca :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Turlanko w śnieżku :evil_lol:

o jesu zakręciło mi się w łepku:crazyeye:

i dalej

:crazyeye: o qrczaki pieczopne Ozzy Mozzy sie odswieza przed wiosna :cool3: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
:crazyeye: o qrczaki pieczopne Ozzy Mozzy sie odswieza przed wiosna :cool3: :lol:
:mad:tak teraz ma pełno kropek z sadzy :angryy: jutro musze go przetrzeć rękawicą na wilgotno :eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:tak teraz ma pełno kropek z sadzy :angryy: jutro musze go przetrzeć rękawicą na wilgotno :eviltong:

hahahaha no co piegi sa w modzie hahahahha