Hanna R. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aaaaa ! jakie sliczniusie foteczki ! :crazyeye: Ala - a ten z szeregówek - to on NAPRAWDĘ istnieje ????? Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aaaaa ! jakie sliczniusie foteczki ! :crazyeye: Ala - a ten z szeregówek - to on NAPRAWDĘ istnieje ?????jak najbardzie , dziś został upolowany na aparacik:multi:. Wszystkie foteczki , szeregówkowego też robiła Ala Tuffikowa , bo ja mojego Debecika zostawiłam w domku :oops: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Turlanko w śnieżku :evil_lol: o jesu zakręciło mi się w łepku:crazyeye: i dalej Aaaa jak cuuudnie :multi: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 PIKA napisał(a):Aaaa jak cuuudnie :multi::evil_lol: a jaka radocha :evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: a jaka radocha :evil_lol::evil_lol: Wielka radocha! Tarzanko sniegowe rewelacja!!!:multi: Quote
Camara Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ja w kwesti formalnej. czy ten tunel w sniegu wytarzał Ozzi? jeżeli tak, to składam Ozzulcowi ofertę pracy - na stanowisko wytarzywacza. Wytarzywacz zajmuje wytarzywaniem (to chyba jasne, nie?) ścieżek w śniegowych zaspach, które to pojawiają sie u nas na działce po opadach śniegowych i czasami dojść do garażu rano nie mogę. I muszę łopatą machać. A tak - wpuszcza się Ozziego i ścieżka gotowa :cool3: chyba już bredzę...:-? powinnam iść spać :ekmm: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Camara napisał(a):ja w kwesti formalnej. czy ten tunel w sniegu wytarzał Ozzi? jeżeli tak, to składam Ozzulcowi ofertę pracy - na stanowisko wytarzywacza. Wytarzywacz zajmuje wytarzywaniem (to chyba jasne, nie?) ścieżek w śniegowych zaspach, które to pojawiają sie u nas na działce po opadach śniegowych i czasami dojść do garażu rano nie mogę. I muszę łopatą machać. A tak - wpuszcza się Ozziego i ścieżka gotowa :cool3: chyba już bredzę...:-? powinnam iść spać :ekmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy wytarzywa się na ścieżce udeptanej przez deptaczy wzdłuż torowych :razz: Quote
Agga Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 wiedziałam:shake: Biedny OZZY. Alu no wiesz co. Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;) Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Camara napisał(a):ja w kwesti formalnej. czy ten tunel w sniegu wytarzał Ozzi? jeżeli tak, to składam Ozzulcowi ofertę pracy - na stanowisko wytarzywacza. Wytarzywacz zajmuje wytarzywaniem (to chyba jasne, nie?) ścieżek w śniegowych zaspach, które to pojawiają sie u nas na działce po opadach śniegowych i czasami dojść do garażu rano nie mogę. I muszę łopatą machać. A tak - wpuszcza się Ozziego i ścieżka gotowa :cool3: chyba już bredzę...:-? powinnam iść spać :ekmm: Też się zastanawiałam nad tą ścieżką bo dość nietypowa w wyrazie ;) I myślę ze jak nie Ozzy to pewnie kosmici :lol: Ale jak kosmici to napewno w ubrankach bo oni ponoć też tacy goli ;) jak Ozzy :evil_lol: A o wydeptywaczach nie myślałaś?? Ja mam wydeptywacze :lol: Wytarzywacze podobno są rzadkością ;) Chyba też pora na sen.... Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Agga'] wiedziałam:shake: Biedny OZZY. Alu no wiesz co. Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Agguś , detektyw jak Rutkowski z ciebie :p Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Agga'] wiedziałam:shake: Biedny OZZY. Alu no wiesz co. Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;) Widać po pozie że próbował się wydostać....:evil_lol: Quote
Agga Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Agguś , detektyw jak Rutkowski z ciebie :p Czyli jednak miałam racje....:mad: Ozzinku moje biedactwo. CO ta pani ci zrobiła...:roll: Quote
Camara Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Pysia napisał(a):Też się zastanawiałam nad tą ścieżką bo dość nietypowa w wyrazie ;) I myślę ze jak nie Ozzy to pewnie kosmici :lol: Ale jak kosmici to napewno w ubrankach bo oni ponoć też tacy goli ;) jak Ozzy :evil_lol: A o wydeptywaczach nie myślałaś?? Ja mam wydeptywacze :lol: Wytarzywacze podobno są rzadkością ;) Chyba też pora na sen.... wydeptywacze się nie sprawdzają - aktualnie mam na stanie 2 białasy średnilitrażowe i jedno wielgachne czarniawe i wszystkie wydeptują własne ścieżki... nie pokrywające się z moimi potrzebami :rolleyes: a ta Ozzulcowa... marzenie... przymierzyłam i w sam raz od drzwi do garażu mi pasuje :razz: Alicja... to popracuj nad metodologią Ozzulcowego wytarzywania (bez uprzedniego wydeptywania)... ja przygotowuje angaż :cool1: Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Camara napisał(a):wydeptywacze się nie sprawdzają - aktualnie mam na stanie 2 białasy średnilitrażowe i jedno wielgachne czarniawe i wszystkie wydeptują własne ścieżki... nie pokrywające się z moimi potrzebami :rolleyes: No to zrób tak jak ja: Najpierw idęja jednorazowo i robię ślady a potem wydptywaczełażą wtem i z powrotem po nich :lol: I ścieżka gotowa ;) A że obie ważą115 kg to szybko im to idzie ;) Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Camara napisał(a):wydeptywacze się nie sprawdzają - aktualnie mam na stanie 2 białasy średnilitrażowe i jedno wielgachne czarniawe i wszystkie wydeptują własne ścieżki... nie pokrywające się z moimi potrzebami :rolleyes: a ta Ozzulcowa... marzenie... przymierzyłam i w sam raz od drzwi do garażu mi pasuje :razz: Alicja... to popracuj nad metodologią Ozzulcowego wytarzywania (bez uprzedniego wydeptywania)... ja przygotowuje angaż :cool1:a wikt i opierunek będzie:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aluś widać, ze Ozzy ma wielką radoche ze snieznych zabaw i jak sie tarza :lol: :lol: słodki ten "morderca" :loveu: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Aluś widać, ze Ozzy ma wielką radoche ze snieznych zabaw i jak sie tarza :lol: :lol: słodki ten "morderca" :loveu:MORDERCA śnieżynek :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Agga'] wiedziałam:shake: Biedny OZZY. Alu no wiesz co. Ozzy biedactwo pod śniegiem pańcia zakopała. Takie zesztywniałe ciałko:shake: :angryy: ;) Agga, ja to proponuję do TOZ-u zgłosić :mad: ... Quote
Agga Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agga, ja to proponuję do TOZ-u zgłosić :mad: ... DLa mnie to przerażające jak się patrze na fote:mad: :angryy: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Agga napisał(a):DLa mnie to przerażające jak się patrze na fote:mad: :angryy: :eviltong::shake:ci z TOZu nie przyjdą bo wszystki człowieki boja się mordulca :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:ci z TOZu nie przyjdą bo wszystki człowieki boja się mordulca :evil_lol::evil_lol: Ale zamarznięty Astman nic im nie zrobi :razz: ... Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale zamarznięty Astman nic im nie zrobi :razz: ...:evil_lol:oj wyliże , wyliże :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Turlanko w śnieżku :evil_lol: o jesu zakręciło mi się w łepku:crazyeye: i dalej :crazyeye: o qrczaki pieczopne Ozzy Mozzy sie odswieza przed wiosna :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a)::crazyeye: o qrczaki pieczopne Ozzy Mozzy sie odswieza przed wiosna :cool3: :lol::mad:tak teraz ma pełno kropek z sadzy :angryy: jutro musze go przetrzeć rękawicą na wilgotno :eviltong: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:tak teraz ma pełno kropek z sadzy :angryy: jutro musze go przetrzeć rękawicą na wilgotno :eviltong: hahahaha no co piegi sa w modzie hahahahha Quote
Recommended Posts