Alicja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 :evil_lol: ps. bardzo mi sie podoba szarpejkowe wcielenie astmana :loveu:on chyba ma coś z Shar peia :evil_lol: bo jak dostał wstrzasu i spóchł to też wyglądał jak szarpuś :evil_lol: A dam chłopaczynie spokój już z tym romansem:mad: niech ma :evil_lol: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: on chyba ma coś z Shar peia :evil_lol: bo jak dostał wstrzasu i spóchł to też wyglądał jak szarpuś :evil_lol: Może dokładniej przeanalizuj rodowód? :lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 asher napisał(a):Może dokładniej przeanalizuj rodowód? :lol::mad: chyba trzeba będzie :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: a ja się wystraszyłam , ze cos przeskrobałam a nie pamiętałam co :oops: :evil_lol: A co ty bys mogła narozrabiać? :-o Alicjarydzewska napisał(a): A dam chłopaczynie spokój już z tym romansem:mad: niech ma :evil_lol: :lying: jaka tolerancyjna ? :lying: Ja bym nie darowala :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dobry wieczór! Aluś, on jest przepiękny! I ta mordeńka... :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pani piła w kuchni kawę :roll: Cudny!! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ale spryciulek :) :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ale spryciulek :) :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Częstuj się Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie krępuj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Camara Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 acha...:hmmmm: to tak wygląda sprasowany AST.. nooo... nawet taki plaskaty wygląda milutko :lol: Quote
Siostra Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ależ ten Ozzy jest fotogeniczny, a te jego miny typu "urażona niewinność"...:lol: Mozna sie uśmiać. Całuski w ten czarny nochal:loveu: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Siostra napisał(a):Ależ ten Ozzy jest fotogeniczny, a te jego miny typu "urażona niewinność"...:lol: Mozna sie uśmiać. Całuski w ten czarny nochal:loveu::evil_lol: nochal obcałowany :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pani piła w kuchni kawę :roll: Smaczna kawka Ozzulcu? :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pani piła w kuchni kawę :roll: a Ozzy dmuchał żeby wystygła od czasu do czasu wzamacniając się cukierkami, gdyz takie dmuchanie to straaaaaaaaasznie wyczerpująca robota ;) alu jak smakowała poranna kawa?:eviltong: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a Ozzy dmuchał żeby wystygła od czasu do czasu wzamacniając się cukierkami, gdyz takie dmuchanie to straaaaaaaaasznie wyczerpująca robota ;) alu jak smakowała poranna kawa?:eviltong::evil_lol: :evil_lol: to nie cukierki a ciasteczka 2 pierniczki a te małe to tzw.Brzydkie Ciasteczka , pychota z mielonych orzeszków , Ozzy je uwielbia :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: to nie cukierki a ciasteczka 2 pierniczki a te małe to tzw.Brzydkie Ciasteczka , pychota z mielonych orzeszków , Ozzy je uwielbia :evil_lol: Ciasteczka mniam mniam :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ciasteczka mniam mniam :evil_lol: ...kawa Ozzulca tak nie pociaga , chociaż bałam się że wyleje :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):kawa Ozzulca tak nie pociaga , chociaż bałam się że wyleje :mad: No co Ty? Kawki nie lubi? :crazyeye: Mój Loco to za wszystkim przepada, a za pifffkiem to wręcz szaleje :lol: ... Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Panie pila w kuchni kawe a Ozzy Mozzy jadl ciasteczka taka to z nich jest PARECZKA :evil_lol: :cool3: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='dbsst'] Panie pila w kuchni kawe a Ozzy Mozzy jadl ciasteczka taka to z nich jest PARECZKA :evil_lol: :cool3::crazyeye: Dbsst POETA :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: Dbsst POETA :evil_lol: wiesz ma sie ten dryg do poezji (buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha) ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):(buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha) ;) Złowieszczy śmiech? Tylko się bać... :nerwy: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A gdzie filiżanka i talerzyk dla Ozulca? :mad: Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ozzy je z maty (tej slomkowej) - wymiata wszystko! Lasuch jeden! Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):A gdzie filiżanka i talerzyk dla Ozulca? :mad::modla: PIKA nie bij :placz: czyżbyś nie zauwazyła , że tam stoi moja pusta filiżanka już opróżniona , a ta jest Ozzulcowa:evil_lol: Quote
Recommended Posts