dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::bigcool: :Cool!: :bigcool: sie rozumie ;) :multi: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']chciałem zmienić lokum:mad: Jaki shar pei, czy jak to sie tam pisze??? Quote
Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! NIE ZAPOMNIJ POWIEDZIEĆ PANU RYDZEWSKIEMU COBRANOC . Bo ja się rozwiodłam WYŁĄCZNIE przez was. A do Pana Rydzewskiego to ja nic nie mam. :razz: :hmmmm: Czy ja jakiś romans przegapiłam ? Na ostatnich zdjęciach Ozzy pokazuje ,że to jego Pańcio, albo ...chce pańcia wykurzyć z fotelika.;) Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Alka napisał(a)::hmmmm: Czy ja jakiś romans przegapiłam ? - chyba tak jak ja, ale z tego co sie zorientowalam w przepastnych stronach galerii - to romans emocjonalny, skoro i taki rozwod ma byc. Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! NIE ZAPOMNIJ POWIEDZIEĆ PANU RYDZEWSKIEMU [SIZE=5]COBRANOC . :hmmmm: Co ma mu powiedzieć? :cool3: [quote name='dbsst']witam Cie Alu emotkowo :bigcool: a ta emotka znalazł :lol: Cześć Alu :diabloti: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a): a ta emotka znalazł :lol: Cześć Alu :diabloti: a nawet znalazłA PIKA :bigcool: Quote
Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='dbsst']witam Cie Alu emotkowo :bigcool: dbsst, nie wiem czy o mnie chodzi , ale z przyjemnością się przywitam :calus: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Alka']dbsst, nie wiem czy o mnie chodzi , ale z przyjemnością się przywitam :calus: :Cool!: :buzi: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dbsst szalejesz z nowymi emotkami:lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dbsst szalejesz z nowymi emotkami:lol: :lol: :lol: nio ta jest moja ulubiona :bigcool: jest tak a"powalona" pozytywnia Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a):nio ta jest moja ulubiona :bigcool: jest tak a"powalona" pozytywnia :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='dbsst']a nawet znalazłA PIKA :bigcool: Wiesz sniadania jeszcze nie jadłam :lol: [quote name='dbsst']nio ta jest moja ulubiona :bigcool: jest tak a"powalona" pozytywnia Od Asher się zaraziłaś? :roll: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 oto spis moich ulubionych emotek :bigcool: :Cool!: :sweetCyb: :Rose: :B-fly: :cunao: :drink1: :-x :wink: jeszcze byla taka z guma do zucia ale jej nie widze :( i ulubione emotki podraczki czyli te z prawej strony :evil_lol: :mad: :multi: :placz: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 wiesz jest takie przyslowie kto z ASHER przystaje taki jak ASHER sie staje :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :Cool!: <--- ta mnie dobija za kazdym razem:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='dbsst']witam Cie Alu emotkowo :bigcool::bigcool: :bigcool: :bigcool: WITAM wszystkich :Cool!: :Cool!: :Cool!: Haniu :crazyeye: co to takiego COBRANOC PIKA dlaczego mnie straszysz diablikami od rana :diabloti: Ala , Jola ,ja sama nie wiem co to za romans :evil_lol: Ala ,Ozzy siedzi na kanapie stwierdził że fotel jest za ciasny :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] PIKA dlaczego mnie straszysz diablikami od rana :diabloti: Niekonwencjonalna chciałam być :cool3: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a):Niekonwencjonalna chciałam być :cool3::razz: a ja się wystraszyłam , ze cos przeskrobałam a nie pamiętałam co :oops: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: a ja się wystraszyłam , ze cos przeskrobałam a nie pamiętałam co :oops: :evil_lol: a co byłaś wczoraj z Asherkiem na imprezie??? ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 aga1215 napisał(a):byłaś z Asherkiem na imprezie??? ;) :lol::shake: bolała mnie taka wredna część człowieka ,czyli głowa , a na dodatek Kubie pękły buty :angryy: i trzeba było udać się w poszukiwanie nowych :diabloti: Quote
Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: bolała mnie taka wredna część człowieka ,czyli głowa , a na dodatek Kubie pękły buty :angryy: i trzeba było udać się w poszukiwanie nowych :diabloti: i jak poszukiwania ? :roll: pytam, bo musze mojemu takowe sprawić...;) Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Alka napisał(a):i jak poszukiwania ? :roll: pytam, bo musze mojemu takowe sprawić...;)w końcu kupiliśmy na Targowisku w Rybniku / w Marketach króluje chińska tandeta :diabloti: :angryy: :diabloti: /ze skórki za 90 zł / po drobnych targowaniach :mad: / Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ala , Jola ,ja sama nie wiem co to za romans :evil_lol: A to chyba akurat normalne. Raczej rzadko się zdarza, że mąż żonie o swoich romansach opowiada :evil_lol: Weź ty może pana Rydzewskiego na spytki. Dokładane i szczegółowe :mad: ps. bardzo mi sie podoba szarpejkowe wcielenie astmana :loveu: Quote
Recommended Posts