Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! NIE ZAPOMNIJ POWIEDZIEĆ PANU RYDZEWSKIEMU COBRANOC .
Bo ja się rozwiodłam WYŁĄCZNIE przez was. A do Pana Rydzewskiego to ja nic nie mam. :razz:

:hmmmm: Czy ja jakiś romans przegapiłam ?

Na ostatnich zdjęciach Ozzy pokazuje ,że to jego Pańcio, albo ...chce pańcia wykurzyć z fotelika.;)

Posted

Alka napisał(a):
:hmmmm: Czy ja jakiś romans przegapiłam ?

- chyba tak jak ja, ale z tego co sie zorientowalam w przepastnych stronach galerii - to romans emocjonalny, skoro i taki rozwod ma byc.

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! NIE ZAPOMNIJ POWIEDZIEĆ PANU RYDZEWSKIEMU [SIZE=5]COBRANOC .
:hmmmm: Co ma mu powiedzieć? :cool3:

[quote name='dbsst']witam Cie Alu emotkowo :bigcool:
a ta emotka znalazł :lol:

Cześć Alu :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a nawet znalazłA PIKA :bigcool:
Wiesz sniadania jeszcze nie jadłam :lol:

[quote name='dbsst']nio ta jest moja ulubiona :bigcool: jest tak a"powalona" pozytywnia
Od Asher się zaraziłaś? :roll:

Posted

oto spis moich ulubionych emotek

:bigcool:
:Cool!:
:sweetCyb:

:Rose: :B-fly: :cunao: :drink1: :-x :wink:
jeszcze byla taka z guma do zucia ale jej nie widze :(

i ulubione emotki podraczki czyli te z prawej strony :evil_lol: :mad: :multi: :placz:

Posted

[quote name='dbsst']witam Cie Alu emotkowo :bigcool::bigcool: :bigcool: :bigcool: WITAM wszystkich :Cool!: :Cool!: :Cool!:
Haniu :crazyeye: co to takiego COBRANOC
PIKA dlaczego mnie straszysz diablikami od rana :diabloti:
Ala , Jola ,ja sama nie wiem co to za romans :evil_lol:
Ala ,Ozzy siedzi na kanapie stwierdził że fotel jest za ciasny :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz: a ja się wystraszyłam , ze cos przeskrobałam a nie pamiętałam co :oops: :evil_lol:

a co byłaś wczoraj z Asherkiem na imprezie??? ;) :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
byłaś z Asherkiem na imprezie??? ;) :lol:
:shake: bolała mnie taka wredna część człowieka ,czyli głowa , a na dodatek Kubie pękły buty :angryy: i trzeba było udać się w poszukiwanie nowych :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake: bolała mnie taka wredna część człowieka ,czyli głowa , a na dodatek Kubie pękły buty :angryy: i trzeba było udać się w poszukiwanie nowych :diabloti:

i jak poszukiwania ? :roll: pytam, bo musze mojemu takowe sprawić...;)

Posted

Alka napisał(a):
i jak poszukiwania ? :roll: pytam, bo musze mojemu takowe sprawić...;)
w końcu kupiliśmy na Targowisku w Rybniku / w Marketach króluje chińska tandeta :diabloti: :angryy: :diabloti: /ze skórki za 90 zł / po drobnych targowaniach :mad: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ala , Jola ,ja sama nie wiem co to za romans :evil_lol: A to chyba akurat normalne. Raczej rzadko się zdarza, że mąż żonie o swoich romansach opowiada :evil_lol: Weź ty może pana Rydzewskiego na spytki. Dokładane i szczegółowe :mad:

ps. bardzo mi sie podoba szarpejkowe wcielenie astmana :loveu: