Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco'][URL]http://global.images10.fotosik.pl/2045/e646d5b7dd06c568.jpg[/URL] - Ozzulek bacznie obserwuje jeziorko :crazyeye:
[URL]http://global.images10.fotosik.pl/2045/a0198cdc173d9aa0.jpg[/URL] - i prawidłowo, że obserwował gdyż któżby uratował tonący badylek?
[URL]http://global.images10.fotosik.pl/2048/a2752a940e33221e.jpg[/URL] - po udanej akcji ratowniczej trzeba się rozgrzać i przy okazji zadbać o przepisową opaleniznę :evil_lol:

Hej Ala i Ozzy :bye:[/QUOTE]
:hand:

Ozzy bacznie obserwował , bo ja byłam w wodzie z aparatem i mogłam się utopić :lol: a pańcio nie pozwolił wskoczyc :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia'][URL]http://images10.fotosik.pl/2048/4ed65387d3d07a7c.jpg[/URL] leciutki jak piórko piesek sobie pływa. ;) świetny jest.[/QUOTE]

wiesz evel napisała , że upasiony jak świnia :roflt:( nie widziałam świni w wadze 36 kg:lol: no ale ...:roll:) ale nie zaprzeczam , Ozzy plywa rewelacyjne

a u nas w nocy spadł deszcz i jest zimno :) i Ozzy spał pod kołderką :)

Posted

[quote name='Izabela124.']U mnie już pewnie lata nie będzie, codziennie jest zimno :([/QUOTE]

zapowiadali powrót ciepłych dni , z tym że chyba już trzeba będzie się przyzwyczaić do zimnych nocy i poranków , ale taką pogodę lubię , umiarkowane ciepełko ;)

Posted

Ale Ozzulek fajnie pływa,może moja też by tak sobie popływała,jak by miała takiego kompana do towarzystwa,ale siostry Onek to do wody nawet do kostek wchodzi jak na ścięcie :D
My też już po urlopie,moja też sobie popływała,ale tylko wtedy jak ja głęboko wlazłam,bo przecież pańci trzeba pilnować,ale jak ja głęboko wchodzę to aparatu wziąć nie mogę,jak ja nie wchodzę głęboko to i rudzielec do szyi,czyli do momentu gdy ma grunt pod nogami,a potem w tył zwrot,więc pływającej rudej nie mam ,ale zdjęcia po szyję w wodzie są:) Jak się tylko ogarnę po przyjeździe to wstawię :)

Posted

[quote name='tatankas']Ale Ozzulek fajnie pływa,może moja też by tak sobie popływała,jak by miała takiego kompana do towarzystwa,ale siostry Onek to do wody nawet do kostek wchodzi jak na ścięcie :D
My też już po urlopie,moja też sobie popływała,ale tylko wtedy jak ja głęboko wlazłam,bo przecież pańci trzeba pilnować,ale jak ja głęboko wchodzę to aparatu wziąć nie mogę,jak ja nie wchodzę głęboko to i rudzielec do szyi,czyli do momentu gdy ma grunt pod nogami,a potem w tył zwrot,więc pływającej rudej nie mam ,ale zdjęcia po szyję w wodzie są:) Jak się tylko ogarnę po przyjeździe to wstawię :)[/QUOTE]

to ja czekam na fotki u Was :)

Posted

[quote name='Izabela124.']A nowe fotki kiedy będą? :cool3:[/QUOTE]

nowych póki co nie ma ( mam jakieś starocie tylko) bo musze Ozzulka utuczyc co by spełniał wymagania evel :evil_lol: :diabloti:

[quote name='Aleks89']ZAGLĄDAM ZAGLĄDAM.
Ale mam życiowy gnój i bagno....:shake:I z lekka nie ogarniam niczego[/QUOTE]

ogarniaj chłopak :glaszcze:

Posted

Fakt, ranki sa juz mocno chłodne. I ja na takie ranne spacerki (czyli o ok. 5 rano) zakładam bluze z długim rękawem i długie legginsy. I jest mi dobrze.
Wieczorami - podobnie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Fakt, ranki sa juz mocno chłodne. I ja na takie ranne spacerki (czyli o ok. 5 rano) zakładam bluze z długim rękawem i długie legginsy. I jest mi dobrze.
Wieczorami - podobnie...

Pzdr.[/QUOTE]

ja już dziś wyciągnęłam kurtkę skórkę z pomidorka , bo i siąpił deszcz i zimno było , a że ja nie lubię parasoli a szłam do lekarza więc musiałam zadbać by ciuchy nie zamokły :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To dawaj te zaległe grubaska Ozzulka :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

a nie będzie za chudy :(:hmmmm:

później coś wrzucę , teraz zabrałam sie za pieczenie

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja tam lubię wersję grubą i chudą Ozziego :D A co pieczesz?[/QUOTE]

sernik :) ten który przepis posyłałam Ci na PW kiedyś :)