Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Eeeeeee tam, z czwartego piętra to i tłuszcz nie potrzebny, bo można na poręczy zjechać:roflt:[/QUOTE]

teraz te poręcze są do bani ...kiedyś zjeżdżało się idealnie , teraz się nie da ...próbowałam :lol:

Posted

[quote name='Alicja']jeszcze z pieczywkiem czosnkowym można ;)albo z kluskami na parze[/QUOTE]
Nieeeee, gulaszyk musi byc z kaszą:) Najlepiej mi wchodzi, hahaha...
A klusek na parze jakos nie lubiam;)

Widze, że w Galerii jakoś tak ZUS-owsko się zrobiło...:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nieeeee, gulaszyk musi byc z kaszą:) Najlepiej mi wchodzi, hahaha...
A klusek na parze jakos nie lubiam;)

Widze, że w Galerii jakoś tak ZUS-owsko się zrobiło...:)

pzdr.[/QUOTE]

idziemy z duchem czasu :lol:

Posted

[CENTER][B]:loveu:[COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=arial][SIZE=5]OZZULKU KOCHANY [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR]:loveu:[COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=arial]

[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff8c00][SIZE=4][FONT=arial]z okazji 8 urodzin
zdrówka , zdrówka i zdrówka
od Całej Rodzinki [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,NDE5NTEzNjcsNzUxMTc5,f,torcik_dla_pieska.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Kaaasia']Wszystkiego Najpsiejszego i dużo zdróweczka :new-bday::BIG:[/QUOTE]

[COLOR=#000080][B][FONT=arial]Kasiu , dziękujemy:loveu:
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[IMG]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSR99vLB6R9Mv52UnCV_J35ZgiqQ8D5G2Ty3cHtYJjttM40M0FieQ[/IMG]
Najlepsze życzonka zdrówka, samych przyjemności i czego tylko Ozzulku zapragniesz życzą Monia i Nero

Posted

[quote name='monia&nero'][IMG]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSR99vLB6R9Mv52UnCV_J35ZgiqQ8D5G2Ty3cHtYJjttM40M0FieQ[/IMG]
Najlepsze życzonka zdrówka, samych przyjemności i czego tylko Ozzulku zapragniesz życzą Monia i Nero[/QUOTE]
[COLOR=#000080][FONT=arial][B]
Ozzulek przesyła całusa :calus: dla Moni i Nero [/B][/FONT][/COLOR]

Posted

oooooo!!! ŻESZ!!!!!
a ja przegapiłam ;/

OZZULIŃSKI!!!! ....................... Ty wiesz co ;)

[CENTER] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg148/scaled.php?server=148&filename=img5523d.jpg&res=landing[/IMG] [/CENTER]

[quote name='Alicja']idziemy z duchem czasu :lol:[/QUOTE]

a dokąd Ty idziesz z tym duchem ?? Quo Vadis Alicjo??

nadal nie mam emotek ;> do doopy to dogo ;>

Posted

jej spóźniliśmy się.. no trudno, może Ozzulec to jakoś przeżyje..:roll:

Wszystkiego dobrego Ozzulku.. Mnóstwo pysznych kosteczek! :BIG: Wymiziaj i wycałuj go od nas!
:laola: no to kiedy oblewamy? :beerchug: :evil_lol:

Posted

[quote name='katik']Wszystkiego najlepszego dla Ozzika :)[/QUOTE]

[COLOR=#000080][FONT=arial][B]dzięki Kasiu w imieniu Ozzulka :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='sabinka40']Buziaczki i mizianki dla kochanego Ozzulka:loveu:
:BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::laola:[/QUOTE]

[COLOR=#000080][FONT=arial][B]dziękujemy , buziaczki za życzenia porozdawał w sobotę :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='clockwork']oooooo!!! ŻESZ!!!!!
a ja przegapiłam ;/

OZZULIŃSKI!!!! ....................... Ty wiesz co ;)

[CENTER] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg148/scaled.php?server=148&filename=img5523d.jpg&res=landing[/IMG] [/CENTER]

[COLOR=#000080][FONT=arial][B]Ozzulek dziękuje :loveu: , zdążyłaś przed północą :lol: a było wpaść na ciacho urodzinowe i lody [/B][/FONT][/COLOR]

a dokąd Ty idziesz z tym duchem ?? Quo Vadis Alicjo??

[COLOR=#000080][FONT=arial][B]eeeee...no .....TAM [/B][/FONT][/COLOR]:grins::lol:

nadal nie mam emotek ;> do doopy to dogo ;>[/QUOTE]

[COLOR=#000080][FONT=arial][B]ciekawe co zmaściłaś że emotków nie masz :hmmmm: a moze wklikłaś ,,wyłącz emotki w tekście,,:hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='bianka19']jej spóźniliśmy się.. no trudno, może Ozzulec to jakoś przeżyje..:roll:

Wszystkiego dobrego Ozzulku.. Mnóstwo pysznych kosteczek! :BIG: Wymiziaj i wycałuj go od nas!
:laola: no to kiedy oblewamy? :beerchug: :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=arial][COLOR=#000080][B]dziękujemy:loveu:

były lody i surowe skrzydelka z kurczaka , wycałowany także został :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']I ode mnie spóźnione wszystkiego dobrego![/QUOTE]
[COLOR=#000080][FONT=arial][B]dzięki Iza :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Aleks89']Jak on dożył takiego wieku z TAKĄ nadwagą.:diabloti:A TA co to napisała patrzyła w lustro?:lol:[/QUOTE]
może była w gabinecie krzywych luster ;)
:roflt: ... sądząc kto to napisał , to Ozzy jeszcze długo pożyje :diabloti::evil_lol: i chwała mu za to :cool2:

Posted

Nie wiem czemu niektórzy chcą z Asta robić pita.A wystarczy zobaczyć galerie od początku i widać ,że Ozzy ma budowe wielkiego kloca od małego.Taki typ sylwetki poza tym nie ma już 2lat więc pewnej masy nabrał.Ale mów do dupy to cię osra.
Tylko uważaj ,bo jej koleżanka rzuca uroki!!I jest w tym dobra.