Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Witaj Alu :) Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i uraczysz nas Ozzulkowymi fotkami ;)

mam troszkę Ozzyego z Sabiną i Tośką , liczę , ze w niedzielę uda mi się coś Ozzulkowego cyknąć ;)
W piatek śmigamy na Magię Rocka , tak , ze będę paść moje uszy muzyką Comy , Jelonka :cool2:

Posted

[quote name='maciaszek']Baw się dobrze :). A potem pochwal jak było ;).

[FONT=arial]było SUPEROWO !!!!!!! bo jak mogło być inaczej jak był JELONEK:ylsuper: , COMA:ylsuper:[/FONT], zanim zaczął grać Kukiz pojechaliśmy do domu bo to dość kawałek od nas a mieliśmy jeszcze znajomków syna do odtransportowania z MR a poza tym deszcz był niemiły dla nas :mad:. Ogólnie ludzi MULTUM , impreza bardzo fajnie zorganizowana . Synuś jeździ od kilku lat , ja wyciągnęłam TZta 1szy raz właśnie ze względu na te moje 2 typy ;). Wcześniej były inne zespoły , bo cała impreza rozpoczyna się o 15 , ale niestety obowiązki, praca ....

Posted

[quote name='Izabela124.']Fajnie, że koncert się udał :)

[FONT=arial]nie było innej opcji branej pod uwagę :) wybierając tych wykonawców [/FONT]

[quote name='maciaszek']No to super! Tylko deszcz mógł Wam nie bruździć :mad:.

[FONT=arial]mieliśmy parasol:lol:[/FONT]

[quote name='unikatowydiament']a to super że dobrze się wybawiliście:)

[FONT=arial]oj naprawdę się wyszaleliśmy ;)[/FONT]

[quote name='FredziaFredzia']Fajnie czasem pojechać na taki koncert, cieszę się że się wybawiliście! :)

[FONT=arial]my nadal bardzo lubimy w taki sposób spędzać czas ;)[/FONT]

[quote name='zuzolandia']Jakby to powiedziec ...kolejny piatek zaliczony do udanych;-)

Buziam deszczowo i tak jakos jesiennie sie zrobilo bleee

[FONT=arial]piątek był udany za to sobota ...nie ....drukowałam dokumenty i padł mi tusz w drukarce :diabloti: .... w poniedziałek musze jechać do sklepu ...

a tu namiastka ...Jelonek z tego koncertu ;)
[/FONT]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P6XYQmqu1A8

Posted

Medorowa napisał(a):
Witajcie Ozzulki:loveu:
Udanego tygodnia zyczymy:thumbs:

witaj:loveu:

oj udany to będzie tydzień :diabloti: do pracy wróciłam po urlopie .....

Posted

Oj bidaku, musisz pracować, żeby mógł się wczasować ktoś:lol:;-)
Fajnie, że koncert się udał, tylko szkoda, że padał deszcz:razz:

A co tam u Ozzulka słychować?:hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']Oj bidaku, musisz pracować, żeby mógł się wczasować ktoś:lol:;-)
Fajnie, że koncert się udał, tylko szkoda, że padał deszcz:razz:

A co tam u Ozzulka słychować?:hmmmm:
[FONT=arial]
no mus jeszcze co najmniej z 6 lat pracować o ile nasz rząd debili znów czegoś nie zmieni :diabloti:

co do koncertu , My z takich ludzi co deszcz im nie wadzi :) poza tym naprawde ludziska bawili sie przednio:cool2:

U Ozzulka ...nuda .... spacery ...spanie ....jedzenie .....
[/FONT]

Posted

Doginka napisał(a):
Ooooooo, czyli szafa gra i tańczy:lol:

:cool2:

anetta napisał(a):
Takie zaległości, urodziny były... Ja Ozzulcowi życzę oczywiście wszystkiego naj naj naj!!

Swietny koncert!

[FONT=arial]
dzięki:calus:

Jelonek był u was na ursynaliach , ale podobno nasz koncert lepszy pomimo deszczu , bo efekty nocą mają większy urok
[/FONT]

unikatowydiament napisał(a):
witamy się i buziaczki dla Ozziego:loveu:

:hand:

ania90 napisał(a):
Pozdrawiamy znad morza ;)

[FONT=arial]:hand: pozdróweczka , ale Wam zazdroszczę ....rob dużo foteczek ;)[/FONT]

Ja jestem zagoniona , zapracowana i jak odpalam kompa i nie pisze nic do pracy to siedze i czytam co piszecie , oglądam foty ...po prostu brak mi siły i ochoty na odpisywanie , bo i tak nic błyskotliwego nie wymyślę . Początek roku , więc z czasem wszystko się unormuje . Dziecka się przyzwyczają , ze u pani nie ma rozpierduchy i cza się słuchać ;)

Posted

Doginka napisał(a):
Alu nie daj się dzieckom:roflt: W mordki, w dyby i do lochu:roflt::mad:

Pozdrawiam, również z nad morza:lol:

zazdraszam morza ....

agaciaaa napisał(a):
Chciałam spytać jak tam powrót do pracy, ale widzę, że już pisałaś ;) To życzę szybkiego ogarnięcia dzieciaków ;)

co do dzieciaków , da się ich ogarnąć pomimo tego , że od lutego miały totalny luz-pas ...damy radę , ale wychodzę co dzień po ok pół godziny później niż kończę , a do tego w domu leżą papiery które trzeba ogarnąć , przy dzieciach możliwe jest tylko sprawdzenie obecności ...i uwierzcie , nauczyciel w przedszkolu( nie mogę pisać o szkolnym bo nie znam realiów ich pracy , bo pracowałam tylko miesiąc w czasie praktyki) pracuje dużo więcej niż owe 40 godzin tygodniowo ( owszem z dziećmi 25 ale tych 15 na ogarnięcie biurokracji jest naprawde za mało , tylko niektórym jelopom wydaje się że my nic nie robimy.

wczoraj wpadł do mnie ojciec chłopaczka z grupy w czasie zajęć , była godzina 10.15 , na moim biurku leżała kanapka śniadaniowa ( śniadanie8.30) i stała kawa którą zaparzyłam z samego ranka ... śmiał się że u niego w ośrodku ( jest oligofrenapedagogikiem i kuratorem sądowym do spraw dzieci) jest tak samo ... potem wszyscy gadają że my cały dzień pijemy kawę , tylko nikt nie wie że cały dzień tą jedną :lol: