Aleks89 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Gioco']A widzisz. Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-) My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc. Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Gioco napisał(a):A widzisz. Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-) My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc. jeśli dotrwam , to przy dobrych układach za 6 lat mogę iśc na żebraczą emeryturę , oczywiście jeśli znów ktoś wstecz nie zacznie stanu rzeczy naprawiać , wtedy mogę sobie pomyślec o wakacjach (jak mnie będzie stać ) albo o jakieś pracy INNEJ niż obecna ;) Łupież:roflt: Izabela124. napisał(a):Witaj Alu :) Chyba bym nie wytrzymała jako przedszkolanka, pozabijałabym te wszystkie wredne dzieci :evil_lol: słuszna decyzja:roflt: unikatowydiament napisał(a):doberek :) :) :hand: Aleks89 napisał(a):Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków podać chusteczkę :grins: Quote
Aleks89 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Podać podać.Znów to przeczytałem i popuszczam Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Aleks89']Podać podać.Znów to przeczytałem i popuszczam to i pampery by się przydały :lol: Jeśli ktoś chce pomóc bidulkom w schronisku to prosze o głosy na Białą Podlaska http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!?p=19655873#post19655873 Quote
Gioco Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Aleks89 napisał(a):Podać podać.Znów to przeczytałem i popuszczam :-) A jak rozszyfrujesz określenie yorka jako pieszczotki? Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Gioco napisał(a)::-) A jak rozszyfrujesz określenie yorka jako pieszczotki? piesy szczoteczki ;) Quote
Gioco Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Alicja napisał(a):piesy szczoteczki ;) Dokładnie jest to połączenie psa ze szczotką ;-) Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Gioco napisał(a):Dokładnie jest to połączenie psa ze szczotką ;-) mój TZ mówi ....wyciorki :lol: Quote
Gioco Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Alicja napisał(a):mój TZ mówi ....wyciorki :lol: Też dobre ;-) Smerfa ostatnio przeżyła straszliwą traumę i z histerycznym krzykiem oznajmiła mi, że "straciliśmy Aretkę", gdy Areta wlazła pod kredens. Musiałam dziecku wytłumaczyć, że po to mamy yorki, żeby pod meblami sprzątały, jednakże mogłaby się Areta wpierw namoczyć ;-) Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Gioco napisał(a):Też dobre ;-) Smerfa ostatnio przeżyła straszliwą traumę i z histerycznym krzykiem oznajmiła mi, że "straciliśmy Aretkę", gdy Areta wlazła pod kredens. Musiałam dziecku wytłumaczyć, że po to mamy yorki, żeby pod meblami sprzątały, jednakże mogłaby się Areta wpierw namoczyć ;-) :roflt: :roflt: podeślij Aretkę do mnie :lol: Quote
Gioco Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: podeślij Aretkę do mnie :lol: Spoko ;-) Każdy york jest do tego użyteczny a ostatnio nawet nasz pies do towarzystwa czyli pekinshire terier też pod tę komodę się wczołgał :-) Quote
Alicja Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Gioco napisał(a):Spoko ;-) Każdy york jest do tego użyteczny a ostatnio nawet nasz pies do towarzystwa czyli pekinshire terier też pod tę komodę się wczołgał :-) no tak ....a yoras mojej znajomej jest wycięty na sznaucera i nici z pomocy domowej:diabloti: Quote
Gioco Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Alicja napisał(a):no tak ....a yoras mojej znajomej jest wycięty na sznaucera i nici z pomocy domowej:diabloti: Odrośnie ;-) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Gioco']Spoko ;-) Każdy york jest do tego użyteczny a ostatnio nawet nasz pies do towarzystwa czyli pekinshire terier też pod tę komodę się wczołgał :-) Piszesz o Dyziu...????? Alicja - my tutaj w środku PL czekamy na Twój niespodziewany przyjazd:) pzdr. Quote
Gioco Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Asiaczek']Piszesz o Dyziu...????? Oczywiście :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Alicja - my tutaj w środku PL czekamy na Twój niespodziewany przyjazd:) pzdr. Po niedzieli będziemy miały nową dostawę jabłuszek :p Quote
Alicja Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='Gioco']Odrośnie ;-) stale odcinają co odrasta:diabloti: [quote name='Asiaczek']Piszesz o Dyziu...????? Alicja - my tutaj w środku PL czekamy na Twój niespodziewany przyjazd:) pzdr. oj , sama bym chciała .... [quote name='Gioco']Oczywiście :evil_lol: Po niedzieli będziemy miały nową dostawę jabłuszek :p no i jeszcze bardziej mi żal ... teraz nie ma opcji bym się ruszyła gdziekolwiek , nawet do Klockowej jadę przy okazji odbioru karmy od weta dla Ozzy'ego , a to tylko 15 km ... Quote
Kaaasia Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Tutaj gadu gadu, a gdzie zdjęcia przystojniaczka? :eviltong: Quote
Alicja Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Kaaasia napisał(a):Tutaj gadu gadu, a gdzie zdjęcia przystojniaczka? :eviltong: zdjęcia są ale przystojniaka brak:lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 rzuć te robotę i dawaj do lasu :diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Vectra napisał(a):rzuć te robotę i dawaj do lasu :diabloti: za 6 lat ;) ale uwierz , ze jakbym teraz mogła dostać urlop to jutro wsiadam w busa i jadę Quote
Vectra Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Alicja napisał(a):za 6 lat ;) ale uwierz , ze jakbym teraz mogła dostać urlop to jutro wsiadam w busa i jadę wczoraj mijałam "Twojego" busa i jakoś tak mi się sentymentalnie zrobiło Quote
Alicja Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='Vectra']wczoraj mijałam "Twojego" busa i jakoś tak mi się sentymentalnie zrobiło mogłaś wsiąść ,do mnie by cię przywiózł ;) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:) witaj :) Proszę o głosy na Białą Podlaską http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page6#post19664391 Quote
Vectra Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 nie miałam gdzie zostawić zgniłej zielonej skorupy na kółkach :( zagłosowane ;) Quote
Recommended Posts