Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']A widzisz.
Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-)

My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc.

Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków

Posted

Gioco napisał(a):
A widzisz.
Postanowiłam zmienić zawód i jestem w trakcie realizacji tego postanowienia. Mam tylko chwilowy, za to koszmarny problem z lokalem ale i to się załatwi. Zmieniam sobie źródło dochodu tak, że zarówno nad morze jak i na Mazury będę mogła skakać w celach biznesowych ;-)

My wstaliśmy o 5. Kwadrans później banda goniła koty po osiedlu. Jest to jedyna pora, kiedy mogą poszaleć bez spotkania nawiedzonych, którzy cztery małe, wesołe pieski traktują jako szarańczę i wpadają w głupią dyskusję. Dobrze jeszcze (dla nich) jak mam dobry humor i nie reaguję na komentarze typu: łupież się wysypał, etc.

jeśli dotrwam , to przy dobrych układach za 6 lat mogę iśc na żebraczą emeryturę , oczywiście jeśli znów ktoś wstecz nie zacznie stanu rzeczy naprawiać , wtedy mogę sobie pomyślec o wakacjach (jak mnie będzie stać ) albo o jakieś pracy INNEJ niż obecna ;)

Łupież:roflt:

Izabela124. napisał(a):
Witaj Alu :)
Chyba bym nie wytrzymała jako przedszkolanka, pozabijałabym te wszystkie wredne dzieci :evil_lol:

słuszna decyzja:roflt:

unikatowydiament napisał(a):
doberek :) :)

:hand:

Aleks89 napisał(a):
Przepraszam ,ale się popłakałem.:lol: Żeby nie było nie mam nic do Yurków

podać chusteczkę :grins:

Posted

Alicja napisał(a):
mój TZ mówi ....wyciorki :lol:

Też dobre ;-)

Smerfa ostatnio przeżyła straszliwą traumę i z histerycznym krzykiem oznajmiła mi, że "straciliśmy Aretkę", gdy Areta wlazła pod kredens. Musiałam dziecku wytłumaczyć, że po to mamy yorki, żeby pod meblami sprzątały, jednakże mogłaby się Areta wpierw namoczyć ;-)

Posted

Gioco napisał(a):
Też dobre ;-)

Smerfa ostatnio przeżyła straszliwą traumę i z histerycznym krzykiem oznajmiła mi, że "straciliśmy Aretkę", gdy Areta wlazła pod kredens. Musiałam dziecku wytłumaczyć, że po to mamy yorki, żeby pod meblami sprzątały, jednakże mogłaby się Areta wpierw namoczyć ;-)

:roflt: :roflt:
podeślij Aretkę do mnie :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:roflt: :roflt:
podeślij Aretkę do mnie :lol:

Spoko ;-)

Każdy york jest do tego użyteczny a ostatnio nawet nasz pies do towarzystwa czyli pekinshire terier też pod tę komodę się wczołgał :-)

Posted

Gioco napisał(a):
Spoko ;-)

Każdy york jest do tego użyteczny a ostatnio nawet nasz pies do towarzystwa czyli pekinshire terier też pod tę komodę się wczołgał :-)

no tak ....a yoras mojej znajomej jest wycięty na sznaucera i nici z pomocy domowej:diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']Spoko ;-)
Piszesz o Dyziu...?????

Alicja - my tutaj w środku PL czekamy na Twój niespodziewany przyjazd:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Piszesz o Dyziu...?????

Oczywiście :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Alicja - my tutaj w środku PL czekamy na Twój niespodziewany przyjazd:)

pzdr.

Po niedzieli będziemy miały nową dostawę jabłuszek :p

Posted

[quote name='Gioco']Odrośnie ;-)

stale odcinają co odrasta:diabloti:

[quote name='Asiaczek']Piszesz o Dyziu...?????

Alicja - my tutaj w środku PL czekamy na Twój niespodziewany przyjazd:)

pzdr.

oj , sama bym chciała ....

[quote name='Gioco']Oczywiście :evil_lol:

Po niedzieli będziemy miały nową dostawę jabłuszek :p

no i jeszcze bardziej mi żal ...

teraz nie ma opcji bym się ruszyła gdziekolwiek , nawet do Klockowej jadę przy okazji odbioru karmy od weta dla Ozzy'ego , a to tylko 15 km ...

Posted

Alicja napisał(a):
za 6 lat ;)
ale uwierz , ze jakbym teraz mogła dostać urlop to jutro wsiadam w busa i jadę

wczoraj mijałam "Twojego" busa i jakoś tak mi się sentymentalnie zrobiło