Alicja Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='Tengusia']dopytam jutro ;)[/QUOTE] koniecznie :) środki ochrony zakupione , tylko nie wiem czy dokupić ;) Quote
maciaszek Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Alicja']a potem se jade ;)[/QUOTE]Se jedź i se wypoczywaj dobrze :)! Quote
Tengusia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 komary z pewnością są ale dopytam o ilość i żywotność :diabloti: co do kleszczy to byłam tam z psami dwa razy i ani razu żaden mi kleszcza nie chwycił ... pies gospodarzy kiedyś miał jednego a chodzi tylko po podwórku tylko, że nie wiem czy oni ją jakoś zabezpieczają przeciw tym paskudą :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='maciaszek']Se jedź i se wypoczywaj dobrze :)![/QUOTE] se pojadę i fot wam przywiozę :) [quote name='Tengusia']komary z pewnością są ale dopytam o ilość i żywotność :diabloti: co do kleszczy to byłam tam z psami dwa razy i ani razu żaden mi kleszcza nie chwycił ... pies gospodarzy kiedyś miał jednego a chodzi tylko po podwórku tylko, że nie wiem czy oni ją jakoś zabezpieczają przeciw tym paskudą :hmmmm:[/QUOTE] kupiłam dla nas spirale, brosa do kontaktu, spray Ultrathon a Ozzulkowi adwantixa Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu:) :)[/QUOTE] wzajemnie:hand: Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 wstawiam jeszcze resztę fot z 30 czerwca ze spotkania u Sabinki i to już będzie koniec Po kąpieli najlepsza zabawa w piaseczku .... Quote
Tengusia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Alicja'] kupiłam dla nas spirale, brosa do kontaktu, spray Ultrathon a Ozzulkowi adwantixa[/QUOTE] ciotka to ty uzbrojona jak na wojnę jesteś :diabloti: ... melduje że komarów podobno jeszcze nie ma :grins: Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='Tengusia']ciotka to ty uzbrojona jak na wojnę jesteś :diabloti: ... melduje że komarów podobno jeszcze nie ma :grins:[/QUOTE] no prawie:grins: psik na komary jest dla Surwiwalowców:diabloti:i był stosowany w armii amerykańskiej :hmmmm: czyli że co ...czekają na mnie :roll: :diabloti: Quote
rossa_ Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Genialne foty:cool3: aż mi się słabo robi, jak sobie wyobrażę mojego kudłacza w panierce...w samochodzie...brrr:evil_lol: Świetne zdjęcia :D Quote
hecia13 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 To chyba ten słynny tunel do... na drugą stronę kuli ziemskiej :diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='rossa_']Genialne foty:cool3: aż mi się słabo robi, jak sobie wyobrażę mojego kudłacza w panierce...w samochodzie...brrr:evil_lol: Świetne zdjęcia :D[/QUOTE] następnym razem może ufocę , bo Ozzy pomimo krótkiej sierści dzielnie w kieszonkach ;) chowa piasek i do domu przynosi :lol: [quote name='hecia13']To chyba ten słynny tunel do... na drugą stronę kuli ziemskiej :diabloti:[/QUOTE] w wersji poprawionej bo poprzedni zasypano :diabloti: Quote
Tengusia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Alicja']no prawie:grins: psik na komary jest dla Surwiwalowców:diabloti:i był stosowany w armii amerykańskiej :hmmmm: czyli że co ...czekają na mnie :roll: :diabloti:[/QUOTE] szykują zmasowany atak :diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='Tengusia']szykują zmasowany atak :diabloti:[/QUOTE] .................:shock: Quote
anetta Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 :evil_lol: jaki on jest duzi przy niej http://images10.fotosik.pl/1898/f80511d6245741f7.jpg gdzie wybywasz? :) Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='anetta']:evil_lol: jaki on jest duzi przy niej http://images10.fotosik.pl/1898/f80511d6245741f7.jpg gdzie wybywasz? :) w Bory Tucholskie :) Quote
Alicja Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='hecia13']Ale wam dobrze...[/QUOTE] cza se umilać to ciężkie życie ;) Quote
maciaszek Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 http://images10.fotosik.pl/1901/fd55b28ae92de5b0.jpg - jaki szaleniec ;). Ta mina, ta postawa :lol:. [quote name='Alicja']se pojadę i fot wam przywiozę :) :multi: :multi: :multi: [quote name='Alicja']w Bory Tucholskie :) Uważajcie na trąby powietrzne... :shake:. Quote
Kaaasia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Woda i piasek to najlepsze zabawowe połączenie :evil_lol: A tych wodnych zabaw to troszkę zazdroszczę, bo ja psa specjalnie nad rzekę wywiozłam a tam d..a - wszędzie syf, zarośla, komary, kleszcze itp. :angryy:. Miłego wypoczywania bez nadmiaru komarów :lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='maciaszek']http://images10.fotosik.pl/1901/fd55b28ae92de5b0.jpg - jaki szaleniec ;). Ta mina, ta postawa :lol:. :multi: :multi: :multi: Uważajcie na trąby powietrzne... :shake:. Ozzy zaangażowany w prace budowlane ;) Tengusia dziś dzwoniła do Cypisa i tam był całkowity spokój , ani wiatru . Mam nadzieję ze do 22 pogoda się ustabilizuje i wszystko będzie dobrze , liczę , ze już trąby nic nie poniszczą i nikogo zdrowia i życia nie pozbawią ... bo mówi się tylko o ludzich , zapominając o mieszkańcach tych lasów i drzew ...ile zwierząt zginęło ile ptactwa , przecież teraz okres kiedy są małe ...:( [quote name='Kaaasia']Woda i piasek to najlepsze zabawowe połączenie :evil_lol: A tych wodnych zabaw to troszkę zazdroszczę, bo ja psa specjalnie nad rzekę wywiozłam a tam d..a - wszędzie syf, zarośla, komary, kleszcze itp. :angryy:. Miłego wypoczywania bez nadmiaru komarów :lol: Kasiu , ja tam wolę nasze kleszcze i komary aniżeli zagraniczne bakterie i grzybice :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Vectra']przejrzałam TVN24 i mi wsio opadło :([/QUOTE] straszne to wszystko :( za tydzień mamy jechać , mimo wszystko są obawy ... Wczoraj mieliśmy wspaniałe spotkanko , z Irlandii przyjechała Ania , hodowczyni Ozzulka i byliśmy na spotkanku :). Quote
Recommended Posts