Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

komary z pewnością są ale dopytam o ilość i żywotność :diabloti: co do kleszczy to byłam tam z psami dwa razy i ani razu żaden mi kleszcza nie chwycił ... pies gospodarzy kiedyś miał jednego a chodzi tylko po podwórku tylko, że nie wiem czy oni ją jakoś zabezpieczają przeciw tym paskudą :hmmmm:

Posted

[quote name='maciaszek']Se jedź i se wypoczywaj dobrze :)![/QUOTE]

se pojadę i fot wam przywiozę :)

[quote name='Tengusia']komary z pewnością są ale dopytam o ilość i żywotność :diabloti: co do kleszczy to byłam tam z psami dwa razy i ani razu żaden mi kleszcza nie chwycił ... pies gospodarzy kiedyś miał jednego a chodzi tylko po podwórku tylko, że nie wiem czy oni ją jakoś zabezpieczają przeciw tym paskudą :hmmmm:[/QUOTE]

kupiłam dla nas spirale, brosa do kontaktu, spray Ultrathon a Ozzulkowi adwantixa

Posted

[quote name='Alicja']
kupiłam dla nas spirale, brosa do kontaktu, spray Ultrathon a Ozzulkowi adwantixa[/QUOTE]

ciotka to ty uzbrojona jak na wojnę jesteś :diabloti: ... melduje że komarów podobno jeszcze nie ma :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']ciotka to ty uzbrojona jak na wojnę jesteś :diabloti: ... melduje że komarów podobno jeszcze nie ma :grins:[/QUOTE]

no prawie:grins: psik na komary jest dla Surwiwalowców:diabloti:i był stosowany w armii amerykańskiej

:hmmmm: czyli że co ...czekają na mnie :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='rossa_']Genialne foty:cool3: aż mi się słabo robi, jak sobie wyobrażę mojego kudłacza w panierce...w samochodzie...brrr:evil_lol: Świetne zdjęcia :D[/QUOTE]
następnym razem może ufocę , bo Ozzy pomimo krótkiej sierści dzielnie w kieszonkach ;) chowa piasek i do domu przynosi :lol:

[quote name='hecia13']To chyba ten słynny tunel do... na drugą stronę kuli ziemskiej :diabloti:[/QUOTE]

w wersji poprawionej bo poprzedni zasypano :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']no prawie:grins: psik na komary jest dla Surwiwalowców:diabloti:i był stosowany w armii amerykańskiej

:hmmmm: czyli że co ...czekają na mnie :roll: :diabloti:[/QUOTE]

szykują zmasowany atak :diabloti:

Posted

Woda i piasek to najlepsze zabawowe połączenie :evil_lol:

A tych wodnych zabaw to troszkę zazdroszczę, bo ja psa specjalnie nad rzekę wywiozłam a tam d..a - wszędzie syf, zarośla, komary, kleszcze itp. :angryy:.
Miłego wypoczywania bez nadmiaru komarów :lol:

Posted

[quote name='maciaszek']http://images10.fotosik.pl/1901/fd55b28ae92de5b0.jpg - jaki szaleniec ;). Ta mina, ta postawa :lol:.

:multi: :multi: :multi:

Uważajcie na trąby powietrzne... :shake:.

Ozzy zaangażowany w prace budowlane ;)

Tengusia dziś dzwoniła do Cypisa i tam był całkowity spokój , ani wiatru . Mam nadzieję ze do 22 pogoda się ustabilizuje i wszystko będzie dobrze , liczę , ze już trąby nic nie poniszczą i nikogo zdrowia i życia nie pozbawią ...
bo mówi się tylko o ludzich , zapominając o mieszkańcach tych lasów i drzew ...ile zwierząt zginęło ile ptactwa , przecież teraz okres kiedy są małe ...:(

[quote name='Kaaasia']Woda i piasek to najlepsze zabawowe połączenie :evil_lol:

A tych wodnych zabaw to troszkę zazdroszczę, bo ja psa specjalnie nad rzekę wywiozłam a tam d..a - wszędzie syf, zarośla, komary, kleszcze itp. :angryy:.
Miłego wypoczywania bez nadmiaru komarów :lol:

Kasiu , ja tam wolę nasze kleszcze i komary aniżeli zagraniczne bakterie i grzybice :lol:

Posted

[quote name='Vectra']przejrzałam TVN24 i mi wsio opadło :([/QUOTE]

straszne to wszystko :(

za tydzień mamy jechać , mimo wszystko są obawy ...

Wczoraj mieliśmy wspaniałe spotkanko , z Irlandii przyjechała Ania , hodowczyni Ozzulka i byliśmy na spotkanku :).