Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Pływający Ozzy boski i nawet jego otyłość mu w tym nie przeszkadza :diabloti:

bo wiesz ...on jest z tych świnek ...morskich :roflt:

cholera tylko jak ja mam teraz wetowi wmówić że on otyły jak już nie kazał odchudzać tylko utrzymać wagę :hmmmm: ..no nic powiem , ze DOGO kazało odchudzać :roflt: ...i pewnie jak usłyszy dogo to wet dostanie wysypki :lol:ostatnio powiedział , że na douczanie musi sie wybrac jak kilka watków poczytał , będzie wiedział jak leczyc :)

Posted

Alicja napisał(a):
bo wiesz ...on jest z tych świnek ...morskich :roflt:

cholera tylko jak ja mam teraz wetowi wmówić że on otyły jak już nie kazał odchudzać tylko utrzymać wagę :hmmmm: ..no nic powiem , ze DOGO kazało odchudzać :roflt: ...i pewnie jak usłyszy dogo to wet dostanie wysypki :lol:ostatnio powiedział , że na douczanie musi sie wybrac jak kilka watków poczytał , będzie wiedział jak leczyc :)
Buhaha potrafisz mnie rozśmieszyć :D
Gdybym tak słuchała co dogo karze to chyba w psychiatryku wylądowałabym

Posted

No gdybym słuchał dogo to nie miałbym za co jeść:diabloti:Bo psy żarłyby karme odpowiednią do wieku/wzrostu/"rasy".
A gdybym był taki pozytywny w szkoleniu to pewnie miałbym już kilkaset sznyt na ciebie:diabloti:Bo nie wolno pamiętajcie dziewczęta pierdyknąć psu w żyć ,nununu nie wolno.
SO nie ALKA?:P

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhaha potrafisz mnie rozśmieszyć :D
Gdybym tak słuchała co dogo karze to chyba w psychiatryku wylądowałabym

[FONT=arial]służę moim specyficznym poczuciem humoru :)
Oj dokladnie ... ja to nawet kolczatkę musiałabym sobie na szyjkę mą nadobną zawiesić wg tego co dogo zarządza :lol:
[/FONT]

[quote name='Aleks89']No gdybym słuchał dogo to nie miałbym za co jeść:diabloti:Bo psy żarłyby karme odpowiednią do wieku/wzrostu/"rasy".
A gdybym był taki pozytywny w szkoleniu to pewnie miałbym już kilkaset sznyt na ciebie:diabloti:Bo nie wolno pamiętajcie dziewczęta pierdyknąć psu w żyć ,nununu nie wolno.
SO nie ALKA?:P

[FONT=arial]Oluś w leb psu też nie można załadować i pouczyć latać ;)

a jeśli chodzi o jedzenie , kiedy wpadasz do Babci na przekąskę ;) daleko nie masz , to i prosiaka poznasz :)
[/FONT]

[quote name='fioneczka']RATUNKU !!!!!! :evil_lol:
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1514a.jpg

SPOKOJNIE, WYTRZYMAJ CHWILĘ !!!!!!

http://global.images10.fotosik.pl/2045/e2789675bcca9ac2.jpg

PŁYNĘ PO CIEBIE !!!! :loveu:

http://global.images10.fotosik.pl/2045/84cb57b885ac5dd4.jpg

i woda z brzegów wystąpiła :diabloti:

KONIEC :p

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Jezo taki spasiony pies, a pływa :crazyeye::crazyeye::roll: :diabloti:
(dobrze, że Ala zna się na żartach) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cudnie Ozzulec wygląda w wodzie jak jakiś wodołamacz połączony z wydrofoką :loveu::cool3: :diabloti:
Aluś, super mieliście te wakacje :thumbs:

Posted

[quote name='Iv_']Jezo taki spasiony pies, a pływa :crazyeye::crazyeye::roll: :diabloti:
(dobrze, że Ala zna się na żartach) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cudnie Ozzulec wygląda w wodzie jak jakiś wodołamacz połączony z wydrofoką :loveu::cool3: :diabloti:
Aluś, super mieliście te wakacje :thumbs:

przed wejściem do wody wkładaliśmy mu rurkę do doopalona i pompowaliśmy żeby nie poszedł na dno :evil_lol:

poza tym co to dla takiego spaślaka 2 godziny non stop pływać ....już widzę te ICHniejsiejsze psy plywające 24/24 :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Na prawdę niezły pływak z Ozzulca :) Ja to nie wiem, nasze grube psy (Bobik i Ozzy) chcą pływać i chętnie to robią a mój chudzielec Kiss nawet do wody nie chce wejść :lol:

bo po 1sze . grubszym cieplej i mają co spalić
po 2gie. kości toną a w tłuszczyku są pęcherzyki powietrza i ich unoszą :lol::lol::lol:

tam gdzie Ozzy pływał to ja się bałam , pływałam tylko tak aby mieć grunt pod nogami , jeziorko ma ok 30 m głębokości