Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Ale bajkowe foty:loveu:
A ten zielony jeż (ciekawa odmiana:hmmmm::roflt:) zarąbisty:crazyeye: Alu jesteś odkrywcą nowej razy jeży:lol:
http://images10.fotosik.pl/2015/ec488f20403713fe.jpg

gdzie to zgłosić :hmmmm: wszakże odkrywcą się nie zostaje codziennie :lol:

[quote name='Asiaczek']A ja czekam na dalszy ciag fotek z wyjazdu:)

pzdr.

Asiu , teraz już będą , ale troszkę nam się przeciągnęło w czasie remontowanie przedpokoju ...jeszcze drzwi do wymiany i do przyszłego roku spokój kiedy to zaczynamy z łazienką :roll:
[quote name='rufusowa']pięęęęękne! :)

miło mi :)

[quote name='Medorowa']Cudowne tereny, cudowne zdjęcia!!:loveu:

:loveu:

[quote name='Iv_']Ala odkryła zielonusjeżuszlasus :diabloti::diabloti::diabloti:

jedyne w swoim rodzaju ;)

[quote name='Rinuś']ooo w Borach jest super! dawno tam nie byliśmy...Ozzy miał frajdę widać :loveu:

a masz rzut beretem ...:)

[quote name='Natussiaa']Witamy :)

http://images10.fotosik.pl/2015/ca816387aa9aea49.jpg
:loveu:

witaj :multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Harley [']['][']

[quote name='Kaaasia']http://img116.imageshack.us/img116/3162/harleyplease6ht.jpg Jaki słodki pysiak :loveu:
Harley

• [quote name='Estowa']:( ['] Harleyek

[quote name='monia&nero'](*) (*) (*)

[FONT=arial]dziękuję Wam :loveu:

Harley był naprawdę psem jedynym w swoim rodzaju ...nie spotkałam ani przed nim ani po nim takiego psiaka .... dlatego też po jego odejściu nie zdecydowaliśmy się na boksera ....

Kocham Go nadal , pamięć o nim .....

Co roku w ten dzień ..nawet pogoda jest taka jak 3 sierpnia 2004 roku ....:(

[/FONT]

Posted

anetta napisał(a):
    Dla Harleya [']

Zdjęcia pięękne!!!

Medorowa napisał(a):
    Śliczną miał mordkę, naprawdę piękny...
    [']['][']

Harley był jedyny i niepowtarzalny i dlatego w moim domu nie będzie nigdy więcej mieszkał boksiu ....trudno może ktoś powiedzieć że bredze :diabloti: ale mnie to wali

Posted

Harley (*)
    Przykra rocznica...

A zdjęcia z wyjazdu BOSKIE!!!!!!! Uwielbiam takie klimaty. Las, jezioro... Nic więcej do szczęścia nie potrzeba...

Posted

bira napisał(a):
    Harley (*)
    Przykra rocznica...

A zdjęcia z wyjazdu BOSKIE!!!!!!! Uwielbiam takie klimaty. Las, jezioro... Nic więcej do szczęścia nie potrzeba...

dokładnie .... tego mi było trzeba ...:)

Posted

Izabela124. napisał(a):
    Alu, a gdzie reszta zdjęć? Pisałaś, że masz ich bardzo dużo :D

no co ty ...fot psa spasionego jak świnia:shock: , jak to napisała wszystkowiedząca evel o Ozzym na wątku Gandzi , chcesz oglądać :hmmmm: :lol:
    ale ja się nie przejmuję moja droga tymi co rozumy pozjadały i foteczki dam , tylko nie ma kto pozmniejszać :roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
    no co ty ...fot psa spasionego jak świnia:shock: , jak to napisała wszystkowiedząca evel o Ozzym na wątku Gandzi , chcesz oglądać :hmmmm: :lol:
    ale ja się nie przejmuję moja droga tymi co rozumy pozjadały i foteczki dam , tylko nie ma kto pozmniejszać :roflt:
    Ooo nie czytałąm tego ha ha Daj linka :D Na tym forum same psychopatki ostatnio :D
    Ja też mam spasionego Bobika, wiec Ozzula chętnie pooglądam

Posted

Izabela124. napisał(a):
    Ooo nie czytałąm tego ha ha Daj linka :D Na tym forum same psychopatki ostatnio :D
    Ja też mam spasionego Bobika, wiec Ozzula chętnie pooglądam

zaraz wrzucę fotki :)