KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ale ladne choineczki,a najladniejsza to ta z polwą:lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 mmbbaj napisał(a):i KOSMETYCZKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wygodne łoże chyba też :evil_lol: A tego Ozzulcowi nie brakuje jak widać :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):Wygodne łoże chyba też :evil_lol: A tego Ozzulcowi nie brakuje jak widać :evil_lol::evil_lol::oops: no chyba nieeeeeeeee:evil_lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: no chyba nieeeeeeeee:evil_lol: No właśnie :lol: i to cała receptura :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):No właśnie :lol: i to cała receptura :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: do psiego szczęścia :multi: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: do psiego szczęścia :multi: Przy okazji naszego też :cool3: Szczęśliwy pies = Szczęśliwy Pan :cool3: :razz: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):Przy okazji naszego też :cool3: Szczęśliwy pies = Szczęśliwy Pan :cool3: :razz::cool1: w 100% się zgadzam :multi: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1: w 100% się zgadzam :multi: Noooo... tylko byś się nie zgodziła :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 jakie on ma łapcie ślicze ! :) różowiutkie Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ja mam Lamb&Rice ale mysle ze teraz kupię z rybką .Czy ona miała zapach rybki ta karma ?, bo Ozzy za rybami przepada :cool3: Łooo, i to jak!!! Jak to subtelnie wyraził mój kolega - jedzie śledziem :lol: Aga, niestety żoładkowi Sabiny moje pichcenie nie służy :shake: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Łooo, i to jak!!! Jak to subtelnie wyraził mój kolega - jedzie śledziem no to powinien Ozzulec być zadowolony :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Grazina']Oho, oho Ozzy ili mas psijateli:multi: :fadein: :biggrina: Pozdrawiam!!!! www.is-dvariskiu.narod.ru:multi: witaj Grażynko , na Dogomanii jest dużo przyjaciół ;) Quote
Weron_ciau Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ooo! :D to mi sie podoba :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1212331#post1212331 Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Weron_ciau']ooo! :D to mi sie podoba :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1212331#post1212331oooo jakie Maleństwo ;) Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):wiiiiiiiiiiii ile foteCek Ozzymotronka :Dto są szufladkowe :oops: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):to są szufladkowe :oops: to ja jeszcze o szufladke poprosze :D tak na poprawienie humorku :D pliizzzzzzz Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='dbsst']to ja jeszcze o szufladke poprosze :D tak na poprawienie humorku :D pliizzzzzzz:razz: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: Kto tak psiuta wymęczył? :lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kto tak psiuta wymęczył? :lol:sam się wymęczył :cool1: a poza tym przy tej pogodzie bardzo dużo śpi ;) Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: moja Mordoklejka kochana odrazu mi lepiej :buzi: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a poza tym przy tej pogodzie bardzo dużo śpi ;) Jak ja Ci Alu baaardzo zazdroszczę :roll: ... Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjo ! Rozwodzę się z Panem Rydzewskim. Poprostu. Ostatecznie. I NIE PRÓBUJ MNIE OD TEGO ODWODZIĆ ! :puppydog: :puppydog: :puppydog: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! Rozwodzę się z Panem Rydzewskim. Poprostu. Ostatecznie. I NIE PRÓBUJ MNIE OD TEGO ODWODZIĆ ! :puppydog: :puppydog: :puppydog: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a czy mogę o Twojej decyzji powiedzieć Panu Rydzewskiemu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a czy mogę o Twojej decyzji powiedzieć Panu Rydzewskiemu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja bym nie mówiła! Może się załamać!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts