Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='hankasanok']qurcze a jak zwykle spóźniona:oops:, nawet urlop mi Nie pomógł w regeneracji......i nie wyrabiam, normalnie ode mnie tez STÓWE LAT ZYCIA, i SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!! :BIG: [FONT=Arial]Haniu :calus: , jaka spóźniona , przecież to jeszcze dzisiaj :) Dziękuję za Życzonka :loveu:[/FONT] Quote
justysiek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ja czasem zaglądam, to i ja pożyczę, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ :) Quote
fioneczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='alicja'][FONT=arial]grażynko , jaka spóźniona , przecież to jeszcze dzisiaj :) dziękuję za życzonka :loveu:[/FONT] piłaś od rana :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ... rodzice wiedzą ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
aida Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja też przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego. Obyś potrafiła znależć odpowiedz CO W TEMACIE Quote
hankasanok Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='fioneczka']piłaś od rana :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ... rodzice wiedzą ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: bania jak nic :evil_lol:, oby sie rodzice nie dowiedzieli jak jak na ,,izbe" ich zaproszą :cool3:;) Quote
Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='fioneczka']piłaś od rana :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ... rodzice wiedzą ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:eviltong::eviltong: kawę ma obudzenie :eviltong: a Ty też musisz wszystko wypatrzeć :diabloti::evil_lol::evil_lol:to od Twojego śpiewu mnie przyćmiło[/FONT] :evil_lol: [quote name='Gioco']Ala! Wszystkiego naj...! [FONT=Arial]Dziękuje :calus:[/FONT] [quote name='aida']Ja też przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego. Obyś potrafiła znależć odpowiedz CO W TEMACIE :calus: ..............................:evil_lol: [quote name='hankasanok']bania jak nic :evil_lol:, oby sie rodzice nie dowiedzieli jak jak na ,,izbe" ich zaproszą :cool3:;) [FONT=Arial] ciiiiiiiiiiiiiiiii...już poprawiłam Haniu :p[/FONT] Quote
Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='justysiek']ja czasem zaglądam, to i ja pożyczę, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ :) dziękuję i zapraszam do zaglądania :) Quote
hankasanok Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:eviltong::eviltong: kawę ma obudzenie :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]a Ty też musisz wszystko wypatrzeć :diabloti::evil_lol::evil_lol:to od Twojego śpiewu mnie przyćmiło[/FONT] :evil_lol: [FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiii...już poprawiłam Haniu :p[/FONT] ;), mysle że to ten spiew.........:evil_lol:;) Quote
Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='hankasanok'];), mysle że to ten spiew.........:evil_lol:;)[/QUOTE] oj tam oj tam Quote
maciaszek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 :BIG: Lekko spóźnione... ale z serca płynące: wszystkiego, co dobre! Dużo zdrowia dla mamy, Ozzulka i całej reszty istot, które kochasz. I dla Ciebie też! Minimum problemów, maksimum radości! :bday: Quote
anetta Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Aluś wszystkiego nalepszego!! Sto lat! :drink1::cunao: Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='maciaszek']:BIG: Lekko spóźnione... ale z serca płynące: wszystkiego, co dobre! Dużo zdrowia dla mamy, Ozzulka i całej reszty istot, które kochasz. I dla Ciebie też! Minimum problemów, maksimum radości! :bday: [quote name='anetta']Aluś wszystkiego nalepszego!! Sto lat! :drink1::cunao: Dziękuję serdecznie :loveu: Quote
tatankas Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A ja o czymś nie wiem,wszystkiego najlepszego:loveu:,tylko nie wiem z jakiej okazji:oops: Quote
rasowa2410 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wszystkiego najlepsiego oczywiście i ode mnie ;) Jeżeli znajdziesz jednak chwilkę proszę przeczytaj: Na marginesie: Chcecie pomóc naszym, Bydgoskim psiakom ze schroniska? Kliknij i nakarm wybranego psa. Za darmo!!! http://tablica.pl/oferty/?search%5Bc...page%5D=2#page Quote
tatankas Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='rasowa2410']Wszystkiego najlepsiego oczywiście i ode mnie ;) Jeżeli znajdziesz jednak chwilkę proszę przeczytaj: Na marginesie: Chcecie pomóc naszym, Bydgoskim psiakom ze schroniska? Kliknij i nakarm wybranego psa. Za darmo!!! http://tablica.pl/oferty/?search%5Bc...page%5D=2#page Nakarmiony,a właściwie na jakiej zasadzie to działa?Czy jednego psa tylko dziennie można nakarmić,czy każdego?Jak taką tablicę zrobić?Trzeba specjalnego dostępu i co psiak z tego ma.Pytam,bo może na zwierzaki Polickie z TOZu można byłoby coś takiego zrobić,u nas też ciężko. Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego :) Dzięki :) [quote name='tatankas']A ja o czymś nie wiem,wszystkiego najlepszego:loveu:,tylko nie wiem z jakiej okazji:oops: lata świetlne temu , moja mama wydała na świat , taką cudowną istotę ...czyli Mnie :grins: [quote name='rasowa2410']Wszystkiego najlepsiego oczywiście i ode mnie ;) Jeżeli znajdziesz jednak chwilkę proszę przeczytaj: Na marginesie: Chcecie pomóc naszym, Bydgoskim psiakom ze schroniska? Kliknij i nakarm wybranego psa. Za darmo!!! http://tablica.pl/oferty/?search%5Bc...page%5D=2#page dzięki :) i oczywiście że zaraz klikam ;) Quote
tatankas Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 E to impra na maxa powinna być :BIG::BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG::BIG: Quote
aida Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Alusiu święto się skończyło CO W TEMACIE Nielicz na to że odpuszczę:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='tatankas']E to impra na maxa powinna być :BIG::BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG::BIG: :cool2: [quote name='aida']Alusiu święto się skończyło CO W TEMACIE Nielicz na to że odpuszczę:evil_lol: :modla: zagłębię się w temat jutro ;) Quote
ice_t Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Alu i tu w tym miejscu składam spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe. Dużo miłości, szczęscia, spełnienia marzeń :)) Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='ice_t']Alu i tu w tym miejscu składam spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe. Dużo miłości, szczęscia, spełnienia marzeń :)) Dzięki Izuniu :calus:i ja Tobie tutaj złoże życzonka -samych slonecznych dni Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='rasowa2410']Wszystkiego najlepsiego oczywiście i ode mnie ;) Jeżeli znajdziesz jednak chwilkę proszę przeczytaj: Na marginesie: Chcecie pomóc naszym, Bydgoskim psiakom ze schroniska? Kliknij i nakarm wybranego psa. Za darmo!!! http://tablica.pl/oferty/?search%5Bc...page%5D=2#page Kliknełam:) Życzyłam Wszystkiego dobrego na FB, ale tutaj jakos nie dotarłam.... Sto lat, sto lat, sto lat.... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Kliknełam:) Życzyłam Wszystkiego dobrego na FB, ale tutaj jakos nie dotarłam.... Sto lat, sto lat, sto lat.... Pzdr. odpisałam na FB ;) a śpiewu posłucham przy okazji kolejnego spotkanka ;), Dzięki Asiaczku Quote
Recommended Posts