sabinka40 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ala...Ty kozo!!!! Ty małpo!!! Ja wczoraj u Ciebie byłam i nic nie wiedziałam o urodzinkach:oops: Poczemu nic nie powiedziałaś:obrazic: kwiatek bym przywiozła:Rose: :new-bday::BIG::tort: Wszystkiego najnajnajlepszego Aluś:buzi::buzi::buzi: Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='sabinka40']Ala...Ty kozo!!!! Ty małpo!!! Ja wczoraj u Ciebie byłam i nic nie wiedziałam o urodzinkach:oops: Poczemu nic nie powiedziałaś:obrazic: kwiatek bym przywiozła:Rose: :new-bday::BIG::tort: Wszystkiego najnajnajlepszego Aluś:buzi::buzi::buzi: :lol: ...przynajmniej bezstresowo przyjechałaś na kawę ino z kolacji nawiałaś :diabloti: Dzięki :calus: Quote
sabinka40 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale Janusz podświadomie zdrówko Twoje wypił:eviltong::drinka: Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='sabinka40']Ale Janusz podświadomie zdrówko Twoje wypił:eviltong::drinka:[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Wszelkiej pomyślności , zdrówka i radości :tort::tort::BIG::new-bday::drink1::drink1: Quote
Doginka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Alicjo, późno, ale szczerze 100 lat Ci życzę, pieniąchów i zdrowia, bo bez tego nie da się żyć w dzisiejszych czasach. A spełnią się Twoje marzenia jak kasa będzie, bo wtedy się tym marzeniom pomaga;-) Quote
Alicja Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='ATLANTYDA']Wszelkiej pomyślności , zdrówka i radości :tort::tort::BIG::new-bday::drink1::drink1: :calus: [quote name='Doginka']Alicjo, późno, ale szczerze 100 lat Ci życzę, pieniąchów i zdrowia, bo bez tego nie da się żyć w dzisiejszych czasach. A spełnią się Twoje marzenia jak kasa będzie, bo wtedy się tym marzeniom pomaga;-) :calus: Quote
fioneczka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 rany julek ... a Wy tu dalej pijecie ? Quote
Alicja Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='fioneczka']rany julek ... a Wy tu dalej pijecie ?[/QUOTE] to ONE , nie ja :) Quote
Gioco Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dzień dober :-) Może komuś się przyda? ;-) [IMG]http://browar17.republika.pl/images/kacus.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: padłam....ja chcę takie picie! :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Gioco']Dzień dober :-) Może komuś się przyda? ;-) [IMG]http://browar17.republika.pl/images/kacus.jpg[/IMG][/QUOTE] [COLOR=navy][B]:lol:na chore moje gardło jak znalazł [/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: padłam....ja chcę takie picie! :) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B]też bym wypiła :)[/B][/COLOR] Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 witamy się cieplutko i pozdrawiamy serdecznie:) Quote
Izabela124. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ode mnie spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! Quote
Cola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 :oops: jak mogłam, jak mogłam przegapić imprezę .... spóźnione najlepsze życzenia :BIG::new-bday: Jak gardziołko? Zaraziłaś mnie...smarkam i mam chrype :mad: Quote
aida Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Co w temacie:mad: Proponuje zgłosić do Moda zamknięcie wątku. Od dzisiaj przystępuje do zmasowanego ataku oraz do grozb karalnych:evil_lol:a jeżeli to nie pomoże wybiorę się w delegację przystępując do użycia siły:diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko i pozdrawiamy serdecznie:) :hand: [quote name='Izabela124.']Ode mnie spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! dzięki :) [quote name='anetta']HAHAHA Kacuś!! Kliknęłam! :lol: [quote name='Cola']:oops: jak mogłam, jak mogłam przegapić imprezę .... spóźnione najlepsze życzenia :BIG::new-bday: Jak gardziołko? Zaraziłaś mnie...smarkam i mam chrype :mad: dziękuję , dziękuję , dziękuję :lol: nie kichałam :diabloti: ...musiałas złapać od :hmmmm: od moich przedszkolaków :grins: [quote name='aida']Co w temacie:mad: Proponuje zgłosić do Moda zamknięcie wątku. Od dzisiaj przystępuje do zmasowanego ataku oraz do grozb karalnych:evil_lol:a jeżeli to nie pomoże wybiorę się w delegację przystępując do użycia siły:diabloti: mam katar ...nic nie czuję :diabloti: Asia mi powiedziała , że ty masz nosa :lol: Quote
aida Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Alicja']:hand: mam katar ...nic nie czuję :diabloti: Asia mi powiedziała , że ty masz nosa :lol: Ok niech tak będzie:lol: Quote
sabinka40 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Aluś zapraszam na bazarek na boksie.... http://www.dogomania.pl/threads/219532-BAZAREK-Z-R%C3%93ZNO%C5%9ACIAMI-NA-POTRZEBUJ%C4%84CE-BOKSERY!!!!-do-22.12.2011-do-godz.-20.00?p=18205280#post18205280 Quote
Alicja Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='aida']Ok niech tak będzie:lol: ulgło mi ...ufffffffffffffffff [quote name='sabinka40']Aluś zapraszam na bazarek na boksie.... http://www.dogomania.pl/threads/219532-BAZAREK-Z-R%C3%93ZNO%C5%9ACIAMI-NA-POTRZEBUJ%C4%84CE-BOKSERY!!!!-do-22.12.2011-do-godz.-20.00?p=18205280#post18205280 byłam szybciej niż mnie zaprosiłaś :) [quote name='justysiek']witam Aluś:) i zdrówka życzę:) witaj Justyśku :)...zajumali nam żyrafkę Quote
Alicja Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [FONT=Arial]5.12.2011 Ozzy z Siostrzyczką [/FONT] Quote
Recommended Posts