Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala...Ty kozo!!!! Ty małpo!!! Ja wczoraj u Ciebie byłam i nic nie wiedziałam o urodzinkach:oops: Poczemu nic nie powiedziałaś:obrazic: kwiatek bym przywiozła:Rose:
:new-bday::BIG::tort: Wszystkiego najnajnajlepszego Aluś:buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='sabinka40']Ala...Ty kozo!!!! Ty małpo!!! Ja wczoraj u Ciebie byłam i nic nie wiedziałam o urodzinkach:oops: Poczemu nic nie powiedziałaś:obrazic: kwiatek bym przywiozła:Rose:
:new-bday::BIG::tort: Wszystkiego najnajnajlepszego Aluś:buzi::buzi::buzi:

:lol: ...przynajmniej bezstresowo przyjechałaś na kawę ino z kolacji nawiałaś :diabloti:

Dzięki :calus:

Posted

Alicjo, późno, ale szczerze 100 lat Ci życzę, pieniąchów i zdrowia, bo bez tego nie da się żyć w dzisiejszych czasach. A spełnią się Twoje marzenia jak kasa będzie, bo wtedy się tym marzeniom pomaga;-)

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Wszelkiej pomyślności , zdrówka i radości
:tort::tort::BIG::new-bday::drink1::drink1:

:calus:

[quote name='Doginka']Alicjo, późno, ale szczerze 100 lat Ci życzę, pieniąchów i zdrowia, bo bez tego nie da się żyć w dzisiejszych czasach. A spełnią się Twoje marzenia jak kasa będzie, bo wtedy się tym marzeniom pomaga;-)
:calus:

Posted

[quote name='Gioco']Dzień dober :-)

Może komuś się przyda? ;-) [IMG]http://browar17.republika.pl/images/kacus.jpg[/IMG][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]:lol:na chore moje gardło jak znalazł [/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: padłam....ja chcę takie picie! :)

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]też bym wypiła :)[/B][/COLOR]

Posted

:oops: jak mogłam, jak mogłam przegapić imprezę .... spóźnione najlepsze życzenia :BIG::new-bday:

Jak gardziołko? Zaraziłaś mnie...smarkam i mam chrype :mad:

Posted

Co w temacie:mad:
Proponuje zgłosić do Moda zamknięcie wątku. Od dzisiaj przystępuje do zmasowanego ataku oraz do grozb karalnych:evil_lol:a jeżeli to nie pomoże wybiorę się w delegację przystępując do użycia siły:diabloti:

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko i pozdrawiamy serdecznie:)
:hand:
[quote name='Izabela124.']Ode mnie spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!
dzięki :)
[quote name='anetta']HAHAHA Kacuś!!

Kliknęłam!

:lol:

[quote name='Cola']:oops: jak mogłam, jak mogłam przegapić imprezę .... spóźnione najlepsze życzenia :BIG::new-bday:

Jak gardziołko? Zaraziłaś mnie...smarkam i mam chrype :mad:

dziękuję , dziękuję , dziękuję :lol:

nie kichałam :diabloti: ...musiałas złapać od :hmmmm: od moich przedszkolaków :grins:

[quote name='aida']Co w temacie:mad:
Proponuje zgłosić do Moda zamknięcie wątku. Od dzisiaj przystępuje do zmasowanego ataku oraz do grozb karalnych:evil_lol:a jeżeli to nie pomoże wybiorę się w delegację przystępując do użycia siły:diabloti:

mam katar ...nic nie czuję :diabloti: Asia mi powiedziała , że ty masz nosa :lol:

Posted

[quote name='aida']Ok niech tak będzie:lol:

ulgło mi ...ufffffffffffffffff

[quote name='sabinka40']Aluś zapraszam na bazarek na boksie....
http://www.dogomania.pl/threads/219532-BAZAREK-Z-R%C3%93ZNO%C5%9ACIAMI-NA-POTRZEBUJ%C4%84CE-BOKSERY!!!!-do-22.12.2011-do-godz.-20.00?p=18205280#post18205280

byłam szybciej niż mnie zaprosiłaś :)

[quote name='justysiek']witam Aluś:)
i zdrówka życzę:)

witaj Justyśku :)...zajumali nam żyrafkę