Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][B]wiedziałam , ze ci się spodoba :p[/B][/FONT][/QUOTE]
Miodzio :p

Przecież nie napiszę, że Ozzulek pruje jak amfibia ;) Parostatek bardziej do Niego pasuje i ten maszcik na banderę wiecznie w górze :loveu:

Posted

[quote name='fioneczka']leżę i kwiczę ... ja też tak przeczytałam :roflt:[/QUOTE]

No to chyba jakaś epidemia , bo i ja tak przeczytałam .... wróciłam , żeby jeszcze raz przeczytać i zrozumieć dlaczego tak go nazwano a tu... PAROSTATEK ... czas zmienić okularki

Posted

[B]Potem poodpisuję a tymczasem zapraszam na bazarek [/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i?p=17154556#post17154556[/url]

Posted

[quote name='J_ulia']Jestem i zgodnie z Twoim zalecenie ;) "wpadam" w odwiedziny do Ozzulca :)[/QUOTE]

:lol: w naturze miałaś wpaść go zobaczyć :lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]chyba czas iść spać....przeczytałam prostytutek :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='fioneczka']leżę i kwiczę ... ja też tak przeczytałam :roflt:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]przyznaj się że Ty też :grins:

A u nas LEJE i cały czas grzmi :diabloti:[/B]
[/FONT]
[CENTER] [FONT=Arial][SIZE=5][B]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków
[/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]szczerze to trochę zazdroszczę ... u nas jest ukrop, żar leje się z nieba i nie ma czym oddychać, mam nadzieję że burza wieczorem się jakaś napatoczy [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][B]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków[/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i[/URL]
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]szczerze to trochę zazdroszczę ... u nas jest ukrop, żar leje się z nieba i nie ma czym oddychać, mam nadzieję że burza wieczorem się jakaś napatoczy [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B]a ja nie mam jak wyjść z Ozzym bo ON nie lubi deszczu :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]przyznaj się że Ty też :grins:

A u nas LEJE i cały czas grzmi :diabloti:[/B]
[/FONT]
[CENTER] [FONT=Arial][SIZE=5][B]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków
[/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Ja nie :shake: jakaś niedorajda jestem :oops::roll:

U mnie słoneczko świeci i duszno jest :p

Posted

[quote name='Iv_']Ja nie :shake: jakaś niedorajda jestem :oops::roll:
[B]
jedyna przyzwoita :evil_lol::evil_lol:[/B]

U mnie słoneczko świeci i duszno jest :p[/QUOTE]

[B]w Rybniku dziś oberwanie chmury [/B]:roll:
[url]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,pozalewane-ulice-rybnika,fot5-7-1123.html[/url]

Posted

[quote name='Alicja'][B]w Rybniku dziś oberwanie chmury [/B]:roll:
[URL]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,pozalewane-ulice-rybnika,fot5-7-1123.html[/URL][/QUOTE]
u nas prawie codziennie oberwania chmury....................
od marca padało tylko 2 razy-
raz 2 miesiące i drugi raz miesiąc i 26 dni :angryy::angryy:

czas się przeprowadzać w gorące klimaty.........

Posted

[quote name='clockwork']u nas prawie codziennie oberwania chmury....................
od marca padało tylko 2 razy-
raz 2 miesiące i drugi raz miesiąc i 26 dni :angryy::angryy:

czas się przeprowadzać w gorące klimaty.........[/QUOTE]

[B]nie marudź ;) ...przywiozę Ci parasolkę :)[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B]w Rybniku dziś oberwanie chmury [/B]:roll:
[url]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,pozalewane-ulice-rybnika,fot5-7-1123.html[/url][/QUOTE]

ostatnio dwa razy było tak u nas ... na balkonie miałam akwarium bo kanaliki odwadniające nie nadążały ... se mogłam karpie hodować :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']ostatnio dwa razy było tak u nas ... na balkonie miałam akwarium bo kanaliki odwadniające nie nadążały ... se mogłam karpie hodować :evil_lol:[/QUOTE]

sugeruję piranie :grins:

Posted

[quote name='Gioco']Zaś ja mam ciepło, leciutki wiaterek i zero deszczu :-)
I żadnego parostatku na horyzoncie :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/B][/FONT][/QUOTE]
Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie.
W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p

Posted

[quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie.
W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p[/QUOTE]

:modla: ......... u mnie 12 stopni i leje [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/b060.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie.
W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p[/QUOTE]

o żesz... też tak chce.... czekam z utęsknieniem na letnie upały... chyba w tym roku już lipa... jesień jak na razie od samej wiosny ;/