Gioco Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][B]wiedziałam , ze ci się spodoba :p[/B][/FONT][/QUOTE] Miodzio :p Przecież nie napiszę, że Ozzulek pruje jak amfibia ;) Parostatek bardziej do Niego pasuje i ten maszcik na banderę wiecznie w górze :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dokąd zmierza ten świat się pytam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Grosziwo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='fioneczka']leżę i kwiczę ... ja też tak przeczytałam :roflt:[/QUOTE] No to chyba jakaś epidemia , bo i ja tak przeczytałam .... wróciłam , żeby jeszcze raz przeczytać i zrozumieć dlaczego tak go nazwano a tu... PAROSTATEK ... czas zmienić okularki Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [B]Potem poodpisuję a tymczasem zapraszam na bazarek [/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i?p=17154556#post17154556[/url] Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [B]Czyli co ...okulista niezbędny czy oczyszczenie umysłu :lol: [/B] Quote
J_ulia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Jestem i zgodnie z Twoim zalecenie ;) "wpadam" w odwiedziny do Ozzulca :) Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='J_ulia']Jestem i zgodnie z Twoim zalecenie ;) "wpadam" w odwiedziny do Ozzulca :)[/QUOTE] :lol: w naturze miałaś wpaść go zobaczyć :lol: Quote
J_ulia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja']:lol: w naturze miałaś wpaść go zobaczyć :lol:[/QUOTE] aaaaaaaa... hm... to co innego. postaram się , coś wykombinować ;) Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='J_ulia']aaaaaaaa... hm... to co innego. postaram się , coś wykombinować ;)[/QUOTE] noooooo musowo ;) Quote
Iv_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]chyba czas iść spać....przeczytałam prostytutek :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='fioneczka']leżę i kwiczę ... ja też tak przeczytałam :roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti: Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Iv_']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][B]przyznaj się że Ty też :grins: A u nas LEJE i cały czas grzmi :diabloti:[/B] [/FONT] [CENTER] [FONT=Arial][SIZE=5][B]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków [/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]szczerze to trochę zazdroszczę ... u nas jest ukrop, żar leje się z nieba i nie ma czym oddychać, mam nadzieję że burza wieczorem się jakaś napatoczy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][B]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków[/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i[/URL] [/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]szczerze to trochę zazdroszczę ... u nas jest ukrop, żar leje się z nieba i nie ma czym oddychać, mam nadzieję że burza wieczorem się jakaś napatoczy [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]a ja nie mam jak wyjść z Ozzym bo ON nie lubi deszczu :diabloti:[/B] Quote
Iv_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]przyznaj się że Ty też :grins: A u nas LEJE i cały czas grzmi :diabloti:[/B] [/FONT] [CENTER] [FONT=Arial][SIZE=5][B]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków [/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE] Ja nie :shake: jakaś niedorajda jestem :oops::roll: U mnie słoneczko świeci i duszno jest :p Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Iv_']Ja nie :shake: jakaś niedorajda jestem :oops::roll: [B] jedyna przyzwoita :evil_lol::evil_lol:[/B] U mnie słoneczko świeci i duszno jest :p[/QUOTE] [B]w Rybniku dziś oberwanie chmury [/B]:roll: [url]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,pozalewane-ulice-rybnika,fot5-7-1123.html[/url] Quote
clockwork Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja'][B]w Rybniku dziś oberwanie chmury [/B]:roll: [URL]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,pozalewane-ulice-rybnika,fot5-7-1123.html[/URL][/QUOTE] u nas prawie codziennie oberwania chmury.................... od marca padało tylko 2 razy- raz 2 miesiące i drugi raz miesiąc i 26 dni :angryy::angryy: czas się przeprowadzać w gorące klimaty......... Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='clockwork']u nas prawie codziennie oberwania chmury.................... od marca padało tylko 2 razy- raz 2 miesiące i drugi raz miesiąc i 26 dni :angryy::angryy: czas się przeprowadzać w gorące klimaty.........[/QUOTE] [B]nie marudź ;) ...przywiozę Ci parasolkę :)[/B] Quote
fioneczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja'][B]w Rybniku dziś oberwanie chmury [/B]:roll: [url]http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,pozalewane-ulice-rybnika,fot5-7-1123.html[/url][/QUOTE] ostatnio dwa razy było tak u nas ... na balkonie miałam akwarium bo kanaliki odwadniające nie nadążały ... se mogłam karpie hodować :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='fioneczka']ostatnio dwa razy było tak u nas ... na balkonie miałam akwarium bo kanaliki odwadniające nie nadążały ... se mogłam karpie hodować :evil_lol:[/QUOTE] sugeruję piranie :grins: Quote
Gioco Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zaś ja mam ciepło, leciutki wiaterek i zero deszczu :-) I żadnego parostatku na horyzoncie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Gioco']Zaś ja mam ciepło, leciutki wiaterek i zero deszczu :-) I żadnego parostatku na horyzoncie :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][B]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/B][/FONT] Quote
Gioco Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]wprawdzie za upałami nie przepadam ....ale ZAZDROSZCZĘ:oops:...nawet parostatek na horyzoncie mógłby być :evil_lol:grunt żeby nie lało i nie urywało głowy :angryy:[/B][/FONT][/QUOTE] Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie. W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie. W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p[/QUOTE] :modla: ......... u mnie 12 stopni i leje [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/b060.gif[/IMG] Quote
clockwork Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Gioco']Właśnie zakończyłam konwersację z Warszawą i tam, podobno, było dzisiaj w miarę znośnie - nie licząc porannej duchoty po nocnym opadzie. W tej chwili mam 37 st. i daje się żyć :p[/QUOTE] o żesz... też tak chce.... czekam z utęsknieniem na letnie upały... chyba w tym roku już lipa... jesień jak na razie od samej wiosny ;/ Quote
Recommended Posts