Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye:Łał jaka mała śliczna istotka:loveu:
Prawdziwa laleczka:loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2120/b0682bd77fd53340.jpg[/IMG][/URL]
A delicje też tak jem:razz:, bo tak najlepiej smakują:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']a ptasie mleczko , naj trzeba obgryźć z czekolady :cooldevi:[/QUOTE]
[B]
oooo dokładnie TAK :)[/B]

[quote name='Gioco']Pewnie, że biorę :-D[/QUOTE]
[B]
mówisz masz ...w lipcu przywiozę :lol:tylko żebyś była w tym czasie w stolicy :hmmmm: bo inaczej to pod Narodowy wywiozę :lol:albo pod kolumną sprzedam [/B]

[quote name='sabinka40']:crazyeye:Łał jaka mała śliczna istotka:loveu:
Prawdziwa laleczka:loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl/"]http://images8.fotosik.pl/2120/b0682bd77fd53340.jpg[/URL]
A delicje też tak jem:razz:, bo tak najlepiej smakują:eviltong:[/QUOTE]
[B]
dowieźć Grosię ??? [/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zdecydowanie tak! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

zresztą galaretkę w czekoladzie albo cukrze też obgryzam :roll:

Posted

[quote name='Alicja']zresztą galaretkę w czekoladzie albo cukrze też obgryzam :roll:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
o tak, też zawsze to robię :)
z czekolady Nussbeisser wyjadam najpierw orzechy a wafelki bez czekolady też często rozkładam :evil_lol:

małe dziwactwa ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
o tak, też zawsze to robię :)
z czekolady Nussbeisser wyjadam najpierw orzechy a wafelki bez czekolady też często rozkładam :evil_lol:

małe dziwactwa ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

hahah dokładnie :)

[COLOR=red][B]
PROSZĘ WAS BARDZO !!! Podpiszcie się na TAK pod tą petycją .... to dotyczy resztki terenów zielonych wokół Rybnika ..min okolic nasze ,,żółtej rzeczki ,,nad którą Ozzy miał takie cudne foty ....[/B][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL="http://www.petycje.pl/petycja/7407/w_obronie_parku_krajobrazowego_na_%C5%9Alssku_.html"]http://www.petycje.pl/petycja/7407/w_obronie_parku_krajobrazowego_na_%C5%9Alssku_.html[/URL]

pamiętajcie o weryfikacji podpisu na maila
[/U][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zrobione, czekam tylko na maila z weryfikacją[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ja na gmaila dostałam zaraz na onecie TZ czeka do teraz grrrrrrrrrrrrr:angryy:

Posted

[quote name='Alicja']hahah dokładnie :)

[COLOR=red][B]
PROSZĘ WAS BARDZO !!! Podpiszcie się na TAK pod tą petycją .... to dotyczy resztki terenów zielonych wokół Rybnika ..min okolic nasze ,,żółtej rzeczki ,,nad którą Ozzy miał takie cudne foty ....[/B][/COLOR]

[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://www.petycje.pl/petycja/7407/w_obronie_parku_krajobrazowego_na_%C5%9Alssku_.html[/URL]

[/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Zweryfikowane, podpisane :p

Posted

[quote name='Alicja']ja na gmaila dostałam zaraz na onecie TZ czeka do teraz grrrrrrrrrrrrr:angryy:[/QUOTE]

[COLOR=olive][B][FONT=Georgia]na o2 po 5 minutach doszło ale doszło więc kliknięte :)[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][B]mówisz masz ...w lipcu przywiozę :lol:tylko żebyś była w tym czasie w stolicy :hmmmm: bo inaczej to pod Narodowy wywiozę :lol:albo pod kolumną sprzedam [/B]
[/QUOTE]
I właśnie tutaj mam ból, ponieważ nie wiem czy w lipcu będę i ogólnie kiedy będę. Ale przywoź. Jak nie ja to Beam6 weźmie. Nawet na moją Smerfę się zdecydowała więc lubi mocne wyzwania i daje sobie z takimi typkami radę :evil_lol:

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B]PROSZĘ WAS BARDZO !!! Podpiszcie się na TAK pod tą petycją .... to dotyczy resztki terenów zielonych wokół Rybnika ..min okolic nasze ,,żółtej rzeczki ,,nad którą Ozzy miał takie cudne foty ....[/B][/COLOR]

[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://www.petycje.pl/petycja/7407/w_obronie_parku_krajobrazowego_na_%C5%9Alssku_.html[/URL]

[/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Podpisane i zweryfikowane :-)

Posted

z onetem bywają problemy , to jakiś powalony serwis i poczta na nim ... wiele miejsc w sieci , po blokowali ... np farmerame :)

podpisane , zweryfikowane , używam tlenu , więc w mig zawsze mam maile z potwierdzeniami.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]:evil_lol:...Sabinka jest od Sabinki40 ,tej która na wątku dzieciaczków jest i z nią zawoziłam Sarunię [/B][/FONT]:p

[/QUOTE]

No co ty!
Kurka ale ftopa :P

Posted

[quote name='Gioco'] Ale przywoź. Jak nie ja to Beam6 weźmie. Nawet na moją Smerfę się zdecydowała więc lubi mocne wyzwania i daje sobie z takimi typkami radę :evil_lol:
[/QUOTE]

Potwierdzam z całą powagą - [SIZE=5][COLOR=magenta][B]BIERE NATENTYCHMIAST ! ![/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]Przez pół miesiąca zapewniam atrakcje w stolycy, później dwutygodniowy turnus na pięknym Roztoczu, następnie polskie zimne morze a potem[/COLOR][/SIZE]

[CENTER][SIZE=2][B][SIZE=4][COLOR=blue]NIE ODDAM[/COLOR][/SIZE][/B] :diabloti:[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE] [/CENTER]
[LEFT][SIZE=2]Ps. podpisane i zweryfikowane.[/SIZE][/LEFT]

Posted

[quote name='Iv_']Zweryfikowane, podpisane :p[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]dzięki [/B][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]na o2 po 5 minutach doszło ale doszło więc kliknięte :)[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Arial][B]supcio [/B][/FONT]

[quote name='Gioco']I właśnie tutaj mam ból, ponieważ nie wiem czy w lipcu będę i ogólnie kiedy będę. Ale przywoź. Jak nie ja to Beam6 weźmie. Nawet na moją Smerfę się zdecydowała więc lubi mocne wyzwania i daje sobie z takimi typkami radę :evil_lol:

Podpisane i zweryfikowane :-)[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]dzięki bardzo

Co do Grosi ,to propozycja zabrzmiała obiecująco ;)[/B][/FONT]

[quote name='Vectra']z onetem bywają problemy , to jakiś powalony serwis i poczta na nim ... wiele miejsc w sieci , po blokowali ... np farmerame :)

podpisane , zweryfikowane , używam tlenu , więc w mig zawsze mam maile z potwierdzeniami.[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]dzięki...na onet nadal nie przyszło :mad:[/B][/FONT]

[quote name='drzalka']No co ty!
Kurka ale ftopa :P[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='beam6']Potwierdzam z całą powagą - [SIZE=5][COLOR=magenta][B]BIERE NATENTYCHMIAST ! ![/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]Przez pół miesiąca zapewniam atrakcje w stolycy, później dwutygodniowy turnus na pięknym Roztoczu, następnie polskie zimne morze a potem[/COLOR][/SIZE]

[CENTER][SIZE=2][B][SIZE=4][COLOR=blue]NIE ODDAM[/COLOR][/SIZE][/B] :diabloti:[/SIZE]

[/CENTER]
[LEFT][SIZE=2]Ps. podpisane i zweryfikowane.[/SIZE][/LEFT]
[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]wow :multi:beam
Czuję , że jutro czeka mnie poważna rozmowa z Magdą , mamą Grosi :lol:

dzięki za podpisywanie petycji , to dla nas naprawdę ważne [/B][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Alu, a może wrzuć sobie link do petycji w podpis, to więcej osób podpisze.[/QUOTE]

a wiesz ze zapomniałam o tym , że tak można ...dzięki :calus:

Posted

[quote name='hankasanok']ale sie tu słodko zrobiło!!!!! :p

co to za petycja? bo ja nie w temacie :oops:[/QUOTE]

w celu ratowania naszej śląskiej przyrody a dokładnie rybnickich lasów

Posted

[quote name='Alicja']w celu ratowania naszej śląskiej przyrody a dokładnie rybnickich lasów[/QUOTE]

acha! no to trzeba walczyc, czy ja tez moge podpisac, bo ja to taka jakby nie Wasza, troche,, odleglejsza Polska"

Posted

[quote name='hankasanok']acha! no to trzeba walczyc, czy ja tez moge podpisac, bo ja to taka jakby nie Wasza, troche,, odleglejsza Polska"[/QUOTE]

[B]oczywiście , podpisują wszyscy którzy chcą pomóc :) , widziałam dzięki [/B]