Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas też leje ;)
ale jest super ... deszcz ciepły ... ulewa właściwie a my z Moniatą i tak polazłyśmy z piłką na boicho
qrde wczoraj laskę wykąpałam ... czyściuśka była jak niemowlak ... a po spacerku wszystko wróciło do normy :diabloti:

jak tam wieczorny spacerek ? ... deszczowo ?

Posted

fioneczka napisał(a):
u nas też leje ;)
ale jest super ... deszcz ciepły ... ulewa właściwie a my z Moniatą i tak polazłyśmy z piłką na boicho
qrde wczoraj laskę wykąpałam ... czyściuśka była jak niemowlak ... a po spacerku wszystko wróciło do normy :diabloti:

jak tam wieczorny spacerek ? ... deszczowo ?

troszkę popadało ale teraz jest spoko , przyjemnie i rześko , tylko na łapkach Ozzulec pół boiska przyniósł :lol:

Dziś go znowu wyczesałam furminatorem ...to jest rewelacja

Posted

Gioco napisał(a):
Jak tam Ozzulek?

chyba już oki ..ale ciekawa jestem co mu się przyplątało....koleżanka postraszyła mnie jelitówką , ale na szczęście nie było żadnych takich objawów jak bulgotanie , wymioty itp ...mam nadzieję , ze to było tylko chwilowe ...aha i opędzlował suche z miski a zazwyczaj prosi o dosmaczenie suszków

Posted

Alicja napisał(a):
chyba już oki ..ale ciekawa jestem co mu się przyplątało....koleżanka postraszyła mnie jelitówką , ale na szczęście nie było żadnych takich objawów jak bulgotanie , wymioty itp ...mam nadzieję , ze to było tylko chwilowe ...aha i opędzlował suche z miski a zazwyczaj prosi o dosmaczenie suszków

Uffff. Ulżyło mi, że przystojniak miał tylko niestrawność :-)

Posted

Alu dziś w nocy mój Lotosek też wymiotował 2 razy, a ja już o 5 rano:crazyeye: musiałam iść z kundlami na spacer przez niego, bo go sra..nko złapało, ale po spacerze wszystko wróciło do normy i po opędzlowaniu michy nie było żadnych więcej sensacji;-)

Posted

u nas kicia wymiotował poł nocy i jeszcze w dzien ,pognalismy do weta, zastrzyki kroplowka i tabletki na tydzien:/ na drugi dzien do kontroli wiec przy okazji zabrałam moje dziewczynki na szczepienie bo niedługo zbliza sie koniec waznosci. a po powrocie od weta luna pusciła pawia:(:/ masakra jakas
wiec pewnie i Ozzy miał jednorazowa niestrawność :D dobrze ze wszytko ok

Posted

Pisałam wcześniej, że nie było sensacji, ale na drugi dzień Lotos zas..rał mi dywan:angryy::roll: Nie mogłam sprać smroda:roflt:
Dziś już jest dobrze, ale przez 3 dni mam mu podawać nifuroxazyd;-), bo lakcid nie pomagał:shake:

Posted

[quote name='Gioco']Masz Ala rację z http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-505870/brise-odswiezacz-powietrza-citrus-300ml-Full.jpg. Przydaje się sprzęcik, gdy na śmierdzący temat dyskusja schodzi ;-) Lecz i na taki trzeba pogadać, gdyż warto rozmawiać :diabloti:

u nas to temat przewodni po spacerach :lol: ktoś wraca z psem to pierwsze pytanie zanim jeszcze buty rozbierze : A pies sie załatwił ?? Jaka była koopa :lol:??
Wiadomo ...kształtna koopa - zdrowy pies ;)

Posted

[FONT=Arial]Foty są z 31 maja .... 2 razy złapnął nas deszczyk , była burza , raz świeciło słonko a za moment była szarówa ... więc aparat sfiksował [/FONT]

Posted

ja tam wolę pogadać o gównach , niż np o polityce ... chociaż jedno z drugim na sporo wspólnego .. taki tam polityk .. gówno robi i smród po sobie zostawi - i o dziwo , tak jak pies , żyje za naszą kasę

Posted

[quote name='Doginka']Wietnamska świnka:loveu:
http://images8.fotosik.pl/2094/4f653ae5dbb57a07.jpg

prosiacek :)

[quote name='Vectra']ja tam wolę pogadać o gównach , niż np o polityce ... chociaż jedno z drugim na sporo wspólnego .. taki tam polityk .. gówno robi i smród po sobie zostawi - i o dziwo , tak jak pies , żyje za naszą kasę

ale psie gówno wchłonie ziemia i nic ono nie zniszczy a gówniana robota polityka potrafi zniszczyć nawet ludzkie życie