Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
ja mu czasem wpakuję potarte do żarcia ....tak nie tknie .... jedynie pomidorki zjada [/B][/COLOR][/QUOTE]
Uffff ;-) Dobrze, że te moje nie czytają - żrą jak leci, nawet ćwiartki chrupią :-)

[CENTER][B][SIZE=3]:new-bday: dla Ozzulka :BIG:
[/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='wejherstaff']Tu to dopiero mam tyły, aż 17 stron :roll: :lol::lol::lol:
ale oka zmęczone więc zostawiam do jutra ;)[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no co ty ..przecież nic nie pisałyśmy :hmmmm:[/B][/COLOR]

[quote name='Gioco']Uffff ;-) Dobrze, że te moje nie czytają - żrą jak leci, nawet ćwiartki chrupią :-)

[COLOR=Navy][B]Ozzy chrupie ...ale surowe skrzydła [/B][/COLOR]
[CENTER][B][SIZE=3]:new-bday: dla Ozzulka :BIG:
[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Dzięki :calus:[/B][/COLOR]

Posted

Oooo i nawet urodzinki mnie ominęły:wallbash: ;)

Wszystkiego najlepszego dla Ozzulskiego :loveu::loveu::loveu:

[CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday:

:tort::tort::tort::tort:

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

:loveu::loveu::loveu:
[/CENTER]

Posted

[quote name='wejherstaff']Oooo i nawet urodzinki mnie ominęły:wallbash: ;)

Wszystkiego najlepszego dla Ozzulskiego :loveu::loveu::loveu:

[CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday:

:tort::tort::tort::tort:

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

:loveu::loveu::loveu:
[/CENTER][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]
tortu już nie ma ;)

ale dziękuję w imieniu Ozzulka za życzonka :calus:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']Czesc Alutko:loveu:[/QUOTE]

:calus:

[quote name='Obama']A mój zawsze po jabłku ma sranko...:([/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
czasem i sranko wskazane ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu:
Mam nadzieję, że będą foty z dzisiejszej wycieczki na bezludziu ;):razz:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
musowo będą ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='fioneczka']a gdzie fota urodzinowa :roll:

ze tortem albo ze prezentami ??? co synu kupiłaś ... poka :cool3:[/QUOTE][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]

ni ma fot ...ni ma torta ... ty chyba śnisz że uchowały by się składniki do zrobienia foty :roflt:
Przed urodzinami dostał MEGA paczkę ze smierdzielami ...część z dogo część ze sklepu .... takie aromaty to dla niego naj prezencior ;) poza tym dostal obrożę ...kij , ze kolory pomyliłam , ale to sie tylko nosi ;) [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'] dostal obrożę ...kij , ze kolory pomyliłam , ale to sie tylko nosi ;) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

poka pomylone kolory :p

tylko nie mów że różowa bo pierdyknę na łupież :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']poka pomylone kolory :p

tylko nie mów że różowa bo pierdyknę na łupież :diabloti:[/QUOTE]

Pewnie tak, różowa w żółciutkie kaczuszki ...:grin::grin::grin:

Posted

[quote name='fioneczka']poka pomylone kolory :p

tylko nie mów że różowa bo pierdyknę na łupież :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no przecie mówiłam Ci ...miała być czarna a zamówiłam pomyłkowo ciemną zieleń :roll: ale może czarną też zamówię jeszcze ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Grosziwo']Pewnie tak, różowa w żółciutkie kaczuszki ...:grin::grin::grin:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]zapewne ślicznie by wyglądał :loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='fioneczka']i co obiad na łonie natury będzie ? :cool3:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
był :grins:

Najedliśmy się jak bączki ...nawdychaliśmy świeżego powietrza i wróciliśmy do domku ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]no przecie mówiłam Ci ...miała być czarna a zamówiłam pomyłkowo ciemną zieleń :roll: ale może czarną też zamówię jeszcze ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

eeeee myślałam że znowu coś zamówiłaś nie tak :evil_lol:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
był :grins:

Najedliśmy się jak bączki ...nawdychaliśmy świeżego powietrza i wróciliśmy do domku ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

a komary Was nie zżarły ?
bo my dziś spierniczaliśmy do domu w podskokach tak kąsają i to takie małe, chude i latają całymi ekipami :roll:

Posted

[quote name='Basia&Safi'][IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/1/1709_35dziekuje.jpg[/IMG]
za farme :) i za namiar na andzie :):):)[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]nie za ma co ;)[/B][/COLOR]

[quote name='fioneczka']eeeee myślałam że znowu coś zamówiłaś nie tak :evil_lol:
[COLOR=Navy][B]
nie ..na razie nic nie zamawiałam , aczkolwiek chyba tę czarną domówię i potrzebuję smycz przedłużaną ale to może w przyszłym miesiącu [/B][/COLOR]

bo my dziś spierniczaliśmy do domu w podskokach tak kąsają i to takie małe, chude i latają całymi ekipami :roll:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no własnie dlatego wrócilismy o 18 bo zaczynały nas zagryzać :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='fioneczka']eeeee myślałam że znowu coś zamówiłaś nie tak :evil_lol:

bo my dziś spierniczaliśmy do domu w podskokach tak kąsają i to takie małe, chude i latają całymi ekipami :roll:[/QUOTE]

Fionka, chude bo jeszcze mało się obżarły waszą krwią :roll: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Fionka, chude bo jeszcze mało się obżarły waszą krwią :roll: :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]nas też takie komarze noworodki zjeść chciały :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]nas też takie komarze noworodki zjeść chciały :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE]

u mnie też jakiś świeży wylęg tego tałatajstwa :roll: bzyka to koło ucha, a nie widać takie jeszcze małe :roll: