Gioco Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] ja mu czasem wpakuję potarte do żarcia ....tak nie tknie .... jedynie pomidorki zjada [/B][/COLOR][/QUOTE] Uffff ;-) Dobrze, że te moje nie czytają - żrą jak leci, nawet ćwiartki chrupią :-) [CENTER][B][SIZE=3]:new-bday: dla Ozzulka :BIG: [/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='wejherstaff']Tu to dopiero mam tyły, aż 17 stron :roll: :lol::lol::lol: ale oka zmęczone więc zostawiam do jutra ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no co ty ..przecież nic nie pisałyśmy :hmmmm:[/B][/COLOR] [quote name='Gioco']Uffff ;-) Dobrze, że te moje nie czytają - żrą jak leci, nawet ćwiartki chrupią :-) [COLOR=Navy][B]Ozzy chrupie ...ale surowe skrzydła [/B][/COLOR] [CENTER][B][SIZE=3]:new-bday: dla Ozzulka :BIG: [/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Dzięki :calus:[/B][/COLOR] Quote
wejherstaff Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Oooo i nawet urodzinki mnie ominęły:wallbash: ;) Wszystkiego najlepszego dla Ozzulskiego :loveu::loveu::loveu: [CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday: :tort::tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='wejherstaff']Oooo i nawet urodzinki mnie ominęły:wallbash: ;) Wszystkiego najlepszego dla Ozzulskiego :loveu::loveu::loveu: [CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday: :tort::tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :loveu::loveu::loveu: [/CENTER][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] tortu już nie ma ;) ale dziękuję w imieniu Ozzulka za życzonka :calus:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 no jak nie ma już tortu ? kto zeżarł cały tort ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Vectra']no jak nie ma już tortu ? kto zeżarł cały tort ? :diabloti:[/QUOTE] jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - pierwszy obżartuch piątej RP :diabloti: hahaha Quote
Alicja Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [COLOR=Navy][B]Żarłoki :roflt: :roflt:[/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: Mam nadzieję, że będą foty z dzisiejszej wycieczki na bezludziu ;):razz: Quote
fioneczka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a gdzie fota urodzinowa :roll: ze tortem albo ze prezentami ??? co synu kupiłaś ... poka :cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='furciaczek']Czesc Alutko:loveu:[/QUOTE] :calus: [quote name='Obama']A mój zawsze po jabłku ma sranko...:([/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] czasem i sranko wskazane ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: Mam nadzieję, że będą foty z dzisiejszej wycieczki na bezludziu ;):razz:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] musowo będą ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='fioneczka']a gdzie fota urodzinowa :roll: ze tortem albo ze prezentami ??? co synu kupiłaś ... poka :cool3:[/QUOTE][FONT=Arial][COLOR=Navy][B] ni ma fot ...ni ma torta ... ty chyba śnisz że uchowały by się składniki do zrobienia foty :roflt: Przed urodzinami dostał MEGA paczkę ze smierdzielami ...część z dogo część ze sklepu .... takie aromaty to dla niego naj prezencior ;) poza tym dostal obrożę ...kij , ze kolory pomyliłam , ale to sie tylko nosi ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
fioneczka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Alicja'] dostal obrożę ...kij , ze kolory pomyliłam , ale to sie tylko nosi ;) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] poka pomylone kolory :p tylko nie mów że różowa bo pierdyknę na łupież :diabloti: Quote
Grosziwo Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='fioneczka']poka pomylone kolory :p tylko nie mów że różowa bo pierdyknę na łupież :diabloti:[/QUOTE] Pewnie tak, różowa w żółciutkie kaczuszki ...:grin::grin::grin: Quote
fioneczka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 i co obiad na łonie natury będzie ? :cool3: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='fioneczka']poka pomylone kolory :p tylko nie mów że różowa bo pierdyknę na łupież :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no przecie mówiłam Ci ...miała być czarna a zamówiłam pomyłkowo ciemną zieleń :roll: ale może czarną też zamówię jeszcze ;)[/B][/COLOR] [quote name='Grosziwo']Pewnie tak, różowa w żółciutkie kaczuszki ...:grin::grin::grin:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]zapewne ślicznie by wyglądał :loveu:[/B][/COLOR] [quote name='fioneczka']i co obiad na łonie natury będzie ? :cool3:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] był :grins: Najedliśmy się jak bączki ...nawdychaliśmy świeżego powietrza i wróciliśmy do domku ;)[/B][/COLOR] Quote
Basia&Safi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/1/1709_35dziekuje.jpg[/IMG] za farme :) i za namiar na andzie :):):) Quote
fioneczka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]no przecie mówiłam Ci ...miała być czarna a zamówiłam pomyłkowo ciemną zieleń :roll: ale może czarną też zamówię jeszcze ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] eeeee myślałam że znowu coś zamówiłaś nie tak :evil_lol: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] był :grins: Najedliśmy się jak bączki ...nawdychaliśmy świeżego powietrza i wróciliśmy do domku ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] a komary Was nie zżarły ? bo my dziś spierniczaliśmy do domu w podskokach tak kąsają i to takie małe, chude i latają całymi ekipami :roll: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Basia&Safi'][IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/1/1709_35dziekuje.jpg[/IMG] za farme :) i za namiar na andzie :):):)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nie za ma co ;)[/B][/COLOR] [quote name='fioneczka']eeeee myślałam że znowu coś zamówiłaś nie tak :evil_lol: [COLOR=Navy][B] nie ..na razie nic nie zamawiałam , aczkolwiek chyba tę czarną domówię i potrzebuję smycz przedłużaną ale to może w przyszłym miesiącu [/B][/COLOR] a komary Was nie zżarły ? bo my dziś spierniczaliśmy do domu w podskokach tak kąsają i to takie małe, chude i latają całymi ekipami :roll:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no własnie dlatego wrócilismy o 18 bo zaczynały nas zagryzać :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='fioneczka']eeeee myślałam że znowu coś zamówiłaś nie tak :evil_lol: a komary Was nie zżarły ? bo my dziś spierniczaliśmy do domu w podskokach tak kąsają i to takie małe, chude i latają całymi ekipami :roll:[/QUOTE] Fionka, chude bo jeszcze mało się obżarły waszą krwią :roll: :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Caachou_']bry wieczór! :wink:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] Bry :grins:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Iv_']Fionka, chude bo jeszcze mało się obżarły waszą krwią :roll: :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nas też takie komarze noworodki zjeść chciały :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]nas też takie komarze noworodki zjeść chciały :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] u mnie też jakiś świeży wylęg tego tałatajstwa :roll: bzyka to koło ucha, a nie widać takie jeszcze małe :roll: Quote
MM. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Przed chwilą na banerku Alicji usiadł monstrualny samiec komarzy :diabloti: Quote
Recommended Posts