Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]No mam tak mam , ze jak się dorwę do aparatu to nie mam ograniczeń ... :roll: ale musi być spełniony podstawowy warunek ....musze mieć DOBRY NASTRÓJ :)[/B][/COLOR][/QUOTE]

AMEN :)

a 900 fotek to maluuusiooooo :lol: ja wczoraj u missieek byłam - i kotom i psom zrobiłam 730 zdjeć w 2,5 h :evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']oj Alu za wiele nie robię nie mam czasu na porodówce cosik tam zjadziesz ;)[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
widziałam na stronce , ale ja poprosze trzódkę z Polą ;)

Waszka ...to Ty też jesteś niebezpieczna ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa jak to trzódkę? Patki mają sceniacki??????? ja chcę zobaczyć - chcę - gdzie są?[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no przecie że Ruda została Mamą :) ...masz link do stronki w podpisie Patki , a teraz ide szukać na porodówke ;)[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Navy][B]Wiedziałam , ze jak nie dam Ozzulka a jakąś mewkę rozgarniętą to sie zara zlecą :grins: :roflt:

Córcia , a już myślałam , ze po kase na wakacje wpadłas ;)

BYłam - zobaczyłam ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
Córcia , a już myślałam , ze po kase na wakacje wpadłas ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
na to też przyjdzie czas bo jestem spłukana :evil_lol:
miałam dzisiaj np. popłynąć na Hel bimbajem wodnym ale funduszu mi brakuje :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']A gdzie te focie...?

Pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
na starej / nowej galeryjce Tengusiowej ;)[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
miałam dzisiaj np. popłynąć na Hel bimbajem wodnym ale funduszu mi brakuje :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]ile :roll: ???? [/B][/COLOR]:diabloti:

[quote name='Cola'][B]Alicja[/B] pokaż morskiego potwora, który powstał z morskiej piany :evil_lol: dawno go tu nie było[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]nie potffór tylko Afrodytek ;)
publika sie wystraszyła i przestala przychodzić ;) ale wrzucę ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
miałam dzisiaj np. popłynąć na Hel bimbajem wodnym ale funduszu mi brakuje :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

hahaha ja też się tam wybieram bimbajem wodnym, ale dzisiaj to pogoda była do bani....może jutro :grins: a może nie hahaha

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188707-Prze%C5%9Bliczne-breloczki-na-chor%C4%85-bokserkow%C4%85-babulink%C4%99-Grani!-KUP-TERAZ-do-18.07[/url]

Posted

[quote name='Alicja']
[COLOR=Navy][B]ile :roll: ???? [/B][/COLOR]:diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no wiesz tak przy wszystkich wstydzę się mówić o pieniądzach :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Cola']hahaha ja też się tam wybieram bimbajem wodnym, ale dzisiaj to pogoda była do bani....może jutro :grins: a może nie hahaha[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzisiaj pogoda całkiem ładna, nie ma upału więc stonki może tyle nie ma :cool3:
byłaś?
[/B][/COLOR][/FONT]