Izabela124. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]a muszą płacic jakieś składki klubowe :hmmmm: .. bo wiesz Ozzy kieszonkowego nie dostaje ;) [/B][/COLOR][/QUOTE]Składki to codziennie jedna fotka he he Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='malawaszka']PMS??? :lol: hahah ja też dzis miałam dzień wściekusa, ale ja dlatego że muszę siedziec na dupie i pisać... nie posty :lol: i zaraz ocipieję...[/QUOTE] nie wiesz co to PMS ? ja od otwarcia powiek , siedzę w kuchni ... upiekłam murzynka, sernik , piaskowca , babe drożdzową , keks , szarlotkę , dwa rodzaje chlebów ... na 3 domy , tak wymiennie w tym roku , każdy coś ... nogi mi wchodzą w dupe od stania .... a jeszcze milion karteczek spamerskich ... Quote
fioneczka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 no to wesołych Świąt !!! ... u Was takich trochę mało jajecznych ;) Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Vectra']nie wiesz co to PMS ? ja od otwarcia powiek , siedzę w kuchni ... upiekłam murzynka, sernik , piaskowca , babe drożdzową , keks , szarlotkę , dwa rodzaje chlebów ... na 3 domy , tak wymiennie w tym roku , każdy coś ... nogi mi wchodzą w dupe od stania .... a jeszcze milion karteczek spamerskich ...[/QUOTE] noo ja wiem wiem co to PMS - doskonale wiem :evilbat: ale napisałaś PSM :errrr: i chciałam się ponabijać... :diabloti: Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='malawaszka']noo ja wiem wiem co to PMS - doskonale wiem :evilbat: ale napisałaś PSM :errrr: i chciałam się ponabijać... :diabloti:[/QUOTE] ponabijaj sobie , guzy na głowce :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Vectra']ponabijaj sobie , guzy na głowce :diabloti:[/QUOTE] to za chwilę bo własnie się dowiedziałam, że mamy jutro jechać do jakeijś ciotki J :shock: qrfa jak ja to kocham... Quote
taxelina Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nie robie ostatnio żadnych fotek , zupełnie odpadam czasowo [/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] Okej! :) Wiem jak to czasami jest z tym czasem a w sumie jego brakiem... Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='malawaszka']to za chwilę bo własnie się dowiedziałam, że mamy jutro jechać do jakeijś ciotki J :shock: qrfa jak ja to kocham...[/QUOTE] to J nabij guza :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jesoooo, Wściekła Vectra tutaj działa... Alicja, az się bojam do Was wchodzić. To tak krótko: wiem, że u Ozzulka jest OK:) Pzdr. Quote
Iv_ Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wesołych Świąt Alu z Ozulkiem :loveu::loveu::loveu: i specjalne miziańce dla Ozula :loveu: :p Quote
Alicja Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Z Ozzulkowymi jajeczkami jest jak najbardziej ok , opuchlizna zeszła , mamy już tylko woreczek , teraz tylko szewki , ale Ozzy zafundował sobie albo anginę albo zapalenie oskrzeli , nie spaliśmy całą noc , a na 12.30 jedziemy do weta . Ozzy kaszle, krztusi się i wykrztusza i zwraca pianą , taką gęstą śliną . Padamy na ryjki . Mieliśmy jechać do mamy , ale niestety zostajemy w domu .Jak nie urok to:angryy:.... niech jeszcze ktoś powie że życie jest piękne :angryy:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Alez Alicjo - życie JEST piękne, tylko czasami dołuje nas na maksa po to tylko, abysmy docenili, jakie ono jest piękne w tych dobrych chwilach:) Może ma zapalenie gardła, może napił się zimnej wody np. z kałuzy... albo coś tam usiadło obcego w krtani... Wet szybciutko zaradzi i wsio będzie OK:) Pzdr. Quote
Grosziwo Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mały nie strasz Alicji ! Będzie oki. :kciuki: Pozdrawiam świątecznie! Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 przerabialismy angine z safi :) bedzie dobrze :) Quote
Cieplutkaa. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Trzymamy Kciuki za Ozulka : )) No i życzymy mimo wszystko cudownych Świąt Wielkiejnocy, spędzonych w gronie najbliższych ludzi i zwierząt oczywiście :) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [B]Alicja[/B] - no i co powiedział wet? Pzdr. Quote
Alicja Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [COLOR=Navy][B]Odespaliśmy nieprzespaną nockę . Ozzy ma podrażnione gardło więc chyba anginka + tkliwa krtań. Dostał 3 mega zastrzyki , wybuliliśmy 70 zł ;) i jak nie przejdzie jutro kontrola , jak będzie lepiej kontrola we wtorek . Teraz Ozzy kaszle już sporadycznie , wymiotywal ostatni raz 2 godziny temu więc myśle że mnie wątpliwa przyjemność świątecznych wizyt u weta minie . Ozzy to kochane psisko ,u weta w gabinecie mieszka kotka rezydentka , znaczy czeka na adopcje ale nie ma chętnych , pan troche miałobawy ale Ozzy nawet na nią uwagi nie zwrócił. Dzieki Wam za kciukaski :calus:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ...bo nam trzeba wierzyć:) Spokojnego reszty dnia:) pzdr. Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 o ranyyy Ozzy aleś wymyślił!!!!! :kciuki: za zdrówko!!!! i to w święta :mdleje: Quote
agaga21 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 szaliczek na szyjkę to mu pewnie zapominaliście nieraz założyć przed spacerem, co?:mad: Quote
Recommended Posts