Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']PMS??? :lol: hahah ja też dzis miałam dzień wściekusa, ale ja dlatego że muszę siedziec na dupie i pisać... nie posty :lol: i zaraz ocipieję...[/QUOTE]
nie wiesz co to PMS ?
ja od otwarcia powiek , siedzę w kuchni ... upiekłam murzynka, sernik , piaskowca , babe drożdzową , keks , szarlotkę , dwa rodzaje chlebów ... na 3 domy , tak wymiennie w tym roku , każdy coś ...
nogi mi wchodzą w dupe od stania .... a jeszcze milion karteczek spamerskich ...

Posted

[quote name='Vectra']nie wiesz co to PMS ?
ja od otwarcia powiek , siedzę w kuchni ... upiekłam murzynka, sernik , piaskowca , babe drożdzową , keks , szarlotkę , dwa rodzaje chlebów ... na 3 domy , tak wymiennie w tym roku , każdy coś ...
nogi mi wchodzą w dupe od stania .... a jeszcze milion karteczek spamerskich ...[/QUOTE]

noo ja wiem wiem co to PMS - doskonale wiem :evilbat: ale napisałaś PSM :errrr: i chciałam się ponabijać... :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']noo ja wiem wiem co to PMS - doskonale wiem :evilbat: ale napisałaś PSM :errrr: i chciałam się ponabijać... :diabloti:[/QUOTE]
ponabijaj sobie , guzy na głowce :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ponabijaj sobie , guzy na głowce :diabloti:[/QUOTE]

to za chwilę bo własnie się dowiedziałam, że mamy jutro jechać do jakeijś ciotki J :shock: qrfa jak ja to kocham...

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nie robie ostatnio żadnych fotek , zupełnie odpadam czasowo [/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
Okej! :)

Wiem jak to czasami jest z tym czasem a w sumie jego brakiem...

Posted

[quote name='malawaszka']to za chwilę bo własnie się dowiedziałam, że mamy jutro jechać do jakeijś ciotki J :shock: qrfa jak ja to kocham...[/QUOTE]
to J nabij guza :diabloti:

Posted

[COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Z Ozzulkowymi jajeczkami jest jak najbardziej ok , opuchlizna zeszła , mamy już tylko woreczek , teraz tylko szewki , ale Ozzy zafundował sobie albo anginę albo zapalenie oskrzeli , nie spaliśmy całą noc , a na 12.30 jedziemy do weta . Ozzy kaszle, krztusi się i wykrztusza i zwraca pianą , taką gęstą śliną . Padamy na ryjki . Mieliśmy jechać do mamy , ale niestety zostajemy w domu .Jak nie urok to:angryy:.... niech jeszcze ktoś powie że życie jest piękne :angryy:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

Alez Alicjo - życie JEST piękne, tylko czasami dołuje nas na maksa po to tylko, abysmy docenili, jakie ono jest piękne w tych dobrych chwilach:)

Może ma zapalenie gardła, może napił się zimnej wody np. z kałuzy... albo coś tam usiadło obcego w krtani... Wet szybciutko zaradzi i wsio będzie OK:)

Pzdr.

Posted

[COLOR=Navy][B]Odespaliśmy nieprzespaną nockę .
Ozzy ma podrażnione gardło więc chyba anginka + tkliwa krtań. Dostał 3 mega zastrzyki , wybuliliśmy 70 zł ;) i jak nie przejdzie jutro kontrola , jak będzie lepiej kontrola we wtorek . Teraz Ozzy kaszle już sporadycznie , wymiotywal ostatni raz 2 godziny temu więc myśle że mnie wątpliwa przyjemność świątecznych wizyt u weta minie . Ozzy to kochane psisko ,u weta w gabinecie mieszka kotka rezydentka , znaczy czeka na adopcje ale nie ma chętnych , pan troche miałobawy ale Ozzy nawet na nią uwagi nie zwrócił.

Dzieki Wam za kciukaski :calus:[/B][/COLOR]