LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Gaduły! Dobrego peirożka to i ja bym zjadła, ale takeigo z mięskiem! Ja juz sie ciesze, ze jest po świetach., Teraz czekam na Sylwestra:) Do rpacy nie ide, bo mam wolne (chyba ze cos sie "urodzi" ale jak nie to dopiero 2 stycznia sie pojawie w biurze). W takmi razie do zobaczenia na dogo:) Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='PIKA']To kiedy moge wpaśc na pierozki? 8)[/quote] [B]Jeżeli wytrzymają do jutra i same nie wyjdą z miski, to choćby i jutro! :bigok: [/B] Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='dbsst']a ja dzis mialam goraczke kaszel kichanie i systko mnie bolalo a ltarz chce mi sie spac a nie moge bo TZ i kolega graja w hokeja :nonono2:[/quote]no to się nie dziwie że jesteś chora jak masz w domu lodowisko :puppydog: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100'][B]Jeżeli wytrzymają do jutra i same nie wyjdą z miski, to choćby i jutro! :bigok: [/B][/quote]najwyżej spotkasz je po drodze jak wyjdą z miski :jumpie: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']najwyżej spotkasz je po drodze jak wyjdą z miski :jumpie:[/quote] [B]Najpierw to je poczuję :-?[/B] [B]Ale tak żeście mi nagadały o tych pierogach, że właśnie zjadłam jednego na zimno :eating: [/B] Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 kurcze a ja jadłam kolację o 18 i jesteeeemmmmmmm głodna przez te wasze pierogi :puppydog: .Muszę cos zjesc :sadCyber: Quote
LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze a ja jadłam kolację o 18 i jesteeeemmmmmmm głodna przez te wasze pierogi :puppydog: .Muszę cos zjesc :sadCyber:[/quote] Bądź twarda i nie jedz na noc!:lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='LAZY']Bądź twarda i nie jedz na noc!:lol:[/quote]ale mnie zasysa .Może jedną małą mandarynkę :puppydog: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze a ja jadłam kolację o 18 i jesteeeemmmmmmm głodna przez te wasze pierogi :puppydog: .Muszę cos zjesc :sadCyber:[/quote] [B]Alu, już nie płacz, specjalnie dla ciebie :-D :eating: [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/pier.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100'][B]Alu, już nie płacz, specjalnie dla ciebie :-D :eating: [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/pier.jpg[/IMG][/quote]:eating: o jesu teraz to mnie aż pociekła ślina po klawiaturze , ale pychotkowato wyglądają .A jakby je jeszcze na oleju podsmażyć , miodzioooooooo Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100'][B]Najpierw to je poczuję :-?[/B][/quote] zepsuły się? :o Quote
LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100'][B]Alu, już nie płacz, specjalnie dla ciebie :-D :eating: [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/pier.jpg[/IMG][/quote] Oj tym to Ty jej wcale Maga nie pomagasz:lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Zostaję wywalona od komputera :sadCyber: Ale jutro będę :ylsuper: Quote
Patka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A ja nic cały dzień nie jhadłam i czuję sie szczęśliwa :) a to dlatego ze cos mi wczoraj zaszkodziło ... Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='PIKA']zepsuły się? :o[/quote] [B]Chyba jeszcze nie, zobaczę jutro :lol:[/B] [quote name='LAZY']Oj tym to Ty jej wcale Maga nie pomagasz:lol:[/quote] [B]niee? :puppydog: [/B] Quote
Lucy* Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Nie wiem co się zepsuło.. :hmmmm: ale chyba nie pierogi :jumpie: Nie zdążyły co ?? :jumpie: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Lucy*']Nie wiem co się zepsuło.. :hmmmm: ale chyba nie pierogi :jumpie: Nie zdążyły co ?? :jumpie:[/quote] [B]ale one jeszcze SĄ 8)[/B] Quote
Lucy* Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100'][B]ale one jeszcze SĄ 8)[/B][/quote] No co Ty ?? ale zaproszenia nie mają :lol::lol::eating: Quote
PIKA Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][quote name='Patka']A ja nic cały dzień nie jhadłam i czuję sie szczęśliwa :smile:[B]a to dlatego ze cos mi wczoraj zaszkodziło[/B][/quote] [/SIZE][/FONT]:hmmmm: na pewno nic konkretnego, ale pewnie to wszystko na raz :lol: [SIZE=2] [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][quote name='Maga100'] [FONT=Times New Roman][quote name='Lucy'] [FONT=Times New Roman]Nie wiem co się zepsuło.. :hmmmm:[/FONT]ale chyba nie pierogi :jumpie:[FONT=Times New Roman] Nie zdążyły co ?? :jumpie:[/FONT] [/quote][/FONT][B][FONT=Times New Roman]ale one jeszcze SĄ :cool:[/FONT][/B][/quote] i czekają aż się zepsują i wyjdą :roll: Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A u mnie pierogi się skończyły, a zrobiliśmy ok 250 na 4 osby już na drugi dzień po wigili ich nie było:lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ło matko 250 pierogów na 4 osoby to wychodzi 62 pierogi na osobę. Żołądeczek bez dna 8) 8) przyznać się hi hi :eating: :eating: :lol:. Ja tylko namiętnie jadłam Karpika :) Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Hihi jak przez cały rok nie robilismy pierogow, bo sie nie chcialo nam meczyc to ochota przyszla i tak jakos zeszlo8) Tak wiec wszystko jeszcze zostalo z wigilijnego stolu, ryby itp.a pierozki znikly8) A jeden talarz pies zjadl, bo wskoczyl na stol co moj brat na rozpaczal z tego powodu:lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='KaRa_TC']Hihi jak przez cały rok nie robilismy pierogow, bo sie nie chcialo nam meczyc to ochota przyszla i tak jakos zeszlo8) Tak wiec wszystko jeszcze zostalo z wigilijnego stolu, ryby itp.a pierozki znikly8) A jeden talarz pies zjadl, bo wskoczyl na stol co moj brat na rozpaczal z tego powodu:lol: :lol: :lol:[/quote] :talker: :talker: :talker: Dobre z tym psem; no to chyba pierogów macie dosyć na cały rok ;) Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='sylwiaskalska']:talker: :talker: :talker: Dobre z tym psem; no to chyba pierogów macie dosyć na cały rok ;)[/quote] Taaa do nastepnych swiat pierozkow nie zjem8) Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 KaRa , nawet jeden ci nie został :icon_roc: / my na Wigilię nie robimy pierogów tylko uszka do barszczyku , a ja tak kocham pierożki mniammmmmmmm/ Karpika mam jeszcze 1 kawałek , ale na szczęście 3 pstrągi mrożą się w szufladce 8) Maga , pierożki u Ciebie jeszcze leżą czy już idą 8) A ja dziś to chyba pizze zrobię :roll: Quote
Recommended Posts