Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy ma leżanko :roll: ale śpi głównie w naszy łóżku :diabloti: zresztą ja nie mam z nim problemów w domu , nie grandzi :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

nie żebym miała problemy z Jokerem, ale czasami jak mu palma odbiła :angryy: i latał po mieszkaniu z zabawkami..tak teraz ni ma psa :diabloti: nawet rano nie przychodzi się przywitać jak to miał w swoim zwyczaju i wymuszać spacer poranny (nawet jeśli był 4h wcześniej :mad:) jak TZ wraca do domu to pyta się "Gdzie jest pies?" :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']nie żebym miała problemy z Jokerem, ale czasami jak mu palma odbiła :angryy: i latał po mieszkaniu z zabawkami..tak teraz ni ma psa :diabloti: nawet rano nie przychodzi się przywitać jak to miał w swoim zwyczaju i wymuszać spacer poranny (nawet jeśli był 4h wcześniej :mad:) jak TZ wraca do domu to pyta się "Gdzie jest pies?" :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]z Ozzym jakoś tak od początku udało sie zgrać ,że szaleństwa na podwórku a w domeczku spoko ;)
Fajnie ze Jokerowi przypasowało spanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']dzien dobry cioteczka :grins:[/QUOTE][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

doberek :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='kataryna18']a ja t odkryłam super wątek:diabloti: same asy hehe:evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a witamy ;) tu asiory całym pyszczkiem ;)[/B][/COLOR][/FONT]
A ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]
A ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

trzymamy kciukaski za Ozzulka no i my jutro z Bolusiem do kontroli jedziemy :roll: a w sobote poznam Grosie i Klocusia :multi::multi::multi: i zjem sernika i dwie kapustki i kotlecika :sabber::eating::sabber:

Posted

[quote name='Tengusia']trzymamy kciukaski za Ozzulka no i my jutro z Bolusiem do kontroli jedziemy :roll: a w sobote poznam Grosie i Klocusia :multi::multi::multi: i zjem sernika i dwie kapustki i kotlecika :sabber::eating::sabber:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak Cię nie zostawię pod Billą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

szczymaj szczymaj ...i My za Was trzymamy :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak Cię nie zostawię pod Billą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

szczymaj szczymaj ...i My za Was trzymamy :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ty pamietaj ze jutro jest piatek a nie sobota co bys tam pod ta Billa jutro na mnie nie czekala :roflt:

Posted

[quote name='Tengusia']ty pamietaj ze jutro jest piatek a nie sobota co bys tam pod ta Billa jutro na mnie nie czekala :roflt:[/QUOTE]

:eviltong::eviltong:[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:eviltong: jutro od weta prosto do Madzi pomykam :p[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agaga21']a to już jutro zabieg?[/QUOTE]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]o 11 jedziemy na kontrolę i zobaczymy jaka będzie decyzja ... a że wet w Jastrzębiu to nie wracam do domu tylko będę czekać u Magdy [/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Cola']czyli impreza była :p Joker niedawno dostał zaległy prezent urodzinowy (ta większa część prezentu ma się rozumieć), czyli nowe legowisko...i co się stało? psa nie ma :diabloti: cały czas leży i śpi, śpi i leży, ani myśli z niego wyłazić :diabloti: ewentualnie wychodzi na jedzenie i spacer :evil_lol:
jeśli chcesz mieć spokój zrób Ozzulkowi podobny prezent ;) :evil_lol:[/QUOTE]

O,i wlasnie mi przypomnialas co jeszcze mialam kupic....
Poka to legowisko,ktore zatrzymuje rozpedzonego psa:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] A[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=red] ja dziś zaszalałam ... napisałam sprawozdanie z diagnozy grupy , całoroczny plan pracy wyrównawczej dla dzieci , upiekłam sernik , ugotowałam 2 rodzaje kapustki ;)...jutro z Ozzulkiem na zabieg a w sobotę z Tengusią do Madzi pomykamy [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Trzymamy lapy za Ozzulka.

Posted

Ozzulek wywinal sie spod noza :multi: narosl sie zmniejszyla. Ozzulkowi zalozyli ponownie petle i za tydzien ma isc do kontroli :p a my trzymamy kciuki dalej :thumbs: podczas gdy Ala z Madzi i Grosia spaceruja w sloneczku :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']Ozzulek wywinal sie spod noza :multi: narosl sie zmniejszyla. Ozzulkowi zalozyli ponownie petle i za tydzien ma isc do kontroli :p a my trzymamy kciuki dalej :thumbs: podczas gdy Ala z Madzi i Grosia spaceruja w sloneczku :loveu:[/QUOTE]

:multi: super.....Ozzulek nie musi być krojony :multi:
może jakieś fotki Ala przywiezie? :cool3:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]z Ozzym jakoś tak od początku udało sie zgrać ,że szaleństwa na podwórku a w domeczku spoko ;)
Fajnie ze Jokerowi przypasowało spanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Joker na podwórku też lubi poszaleć, ale wiek robi swoje (już 7 latek) i czasami rzuca mu się palma na mózg :diabloti:

[quote name='agbar']O,i wlasnie mi przypomnialas co jeszcze mialam kupic....
Poka to legowisko,ktore zatrzymuje rozpedzonego psa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

nic specjalnego, ale na mojego sierściucha podziałało :evil_lol:
kupiłam w kolorze brązowym :p
[url]http://x.garnek.pl/ga3089/f463d0c91fda1ca7412688a3/7412688.jpg[/url]

Posted

[quote name='Cola']

nic specjalnego, ale na mojego sierściucha podziałało :evil_lol:
kupiłam w kolorze brązowym :p
[URL]http://x.garnek.pl/ga3089/f463d0c91fda1ca7412688a3/7412688.jpg[/URL][/QUOTE]

Tez bym chciala w brazowym....Faktycznie,wyglada zachecajaco..:grins:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:jestem już jestem ...
dziękujemy za :kciuki: widać pomogły bo Ozzulkowi się narośl zmniejszyła i czekamy jeszcze tydzień , może unikniemy narkozy i cięcia
a ja korzystajac z pięknej pogody wyciągnęłam dziewczyny i Klocka na psacerek po Jebiu i tak spędziłam z nimi dzionek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']i masz zdjecia?[/QUOTE]

[quote name='Cola']:placz::placz::placz: nie ma zdjęć[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no nie ma ...ale postaram się jutro coś cyknąć ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: super wiadomość ale nadal kciukam za Ozzulca

i mam nadzieję że wyściskałaś ode mnie Klocków :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaga21']ala, co za lek ozzy dostawał na tego wrzoda? znacznie się zmniejszył?[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to jednak NAJPRAWDPODOBNIEJ jest brodawczak , a że to wirusowe więc pomógł lek LYDIUM , wiem , że stosuje się go też u koni ..podawałam go w 4 dawkach co 2 dni w formie zastrzyku podskórnego ...udało mi się tak podać że gulka nie została :multi:...i mam nadzieję że bąbel na fafelku zniknie do końca :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]