bonita Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [B][I][COLOR=blue]Czeeeee SiS :loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Gdzie łazisz?[/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='deer_1987']0 stopni wieczorem bylo...........[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas teraz zero :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Dzien dobry..jesiennie:diabloti: Nawet cieplo,slonko wylazi niesmialo...Pewnie bedzie cieplusio:loveu: Ale na wiesc o Twoich wiesciach B. mi zimowki przywiozl do Hondzi:roll:I kazal prognoze pogody ogladac zeby jak cos Glutowi tez tez zmienic....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobry B. :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']pociesze was ze u nas moze nie zimno ale chlodno, nie ma szans na siedzenie na plazy bo wtedy robi sie zimno :placz: ale od czwartku ma sie ocieplic :modla:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas coraz zimniej :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']Alu czy ty spać nie możesz :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie moge :diabloti: bo o 5 do pracy wstaje :diabloti: ale za to odespałam po pracy ...spałam do 17 :diabloti:od 15[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]ona przed pracą, po pracy, cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, przed północą ze dwa razy i nad [FONT=Arial][COLOR=Red][FONT=Verdana][COLOR=Black]ranem jeszcze raz :diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][FONT=Arial][COLOR=Red] skadś znam ten text :diabloti:..........................:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaaaa mi zupełnie wiosna w głowie :loveu::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zielono Ci :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]już dalej chcesz się rozmnażać? :crazyeye:[/B] [B]poczekaj, niech chociaż ten jeden się wykluje :diabloti:[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ma dziołcha parcie na rozmnazanie :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B]Boszsz, czemu ja znowu tylko z tobą gadam? :roll: I to w dodatku WSZĘDZIE :angryy:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to wy może same 2 na dogo [/B][/COLOR][/FONT]:hmmmm: [quote name='WeronikaM'][SIZE=4]foty[/SIZE] [SIZE=4]!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie ma ....są tylko Grosinkowe u Klocka [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sylwiaskalska']Dzień Doberek wszystkim szczególnie mizianko dla Ozziego :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Sylwiu :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='e.v.a']oj.... oj dobrze czy oj źle???:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobrze dobrze :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Czeeeee SiS :loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Gdzie łazisz?[/COLOR][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a po dogo se pląsałam :p BERUŚ :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]skadś znam ten text :diabloti:..........................:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]nie wiem skąd, skoro ja go wymysliłam właśnie :crazyeye::diabloti::diabloti:[/B] [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]to wy może same 2 na dogo [/COLOR][/FONT][/B]:hmmmm: [/quote] [B]ona mi wypełza zewsząd :placz:[/B] Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mówiłam juz od kwietnia o zimie stulecia MÓWIŁAM :diabloti: Quote
Vectra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']mówiłam juz od kwietnia o zimie stulecia MÓWIŁAM :diabloti:[/quote] czarownica :diabloti: Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Vectra']czarownica :diabloti:[/quote] raczej zapylona :diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 przyszłam złożyć Ci życzenia w dniu Twojego świeta :loveu: - wiem z programu popularnonaukowego jakim jest DD TVN :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]nie wiem skąd, skoro ja go wymysliłam właśnie :crazyeye::diabloti:[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czytałam w Twoich myślach :p[/B][/COLOR][/FONT] [B]ona mi wypełza zewsząd :placz:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]może masz ten tego ...te ...zwidy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']a jutro ma padać śnieg :placz:[/quote] [quote name='dbsst']mówiłam juz od kwietnia o zimie stulecia MÓWIŁAM :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] JUZ PADA :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']czarownica :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to u nas rodzinne :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']raczej zapylona :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to stan przejściowy :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']dzien dobry ciocia :hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek hAmerykaneczko [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']foty, foty, foty :D[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B] na razie nie mam NIC :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Vectra']a jutro ma padać śnieg :placz:[/QUOTE] uu mnie już [url]http://images41.fotosik.pl/210/b65809eef50d9174med.jpg[/url] :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']przyszłam złożyć Ci życzenia w dniu Twojego świeta :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]DZIĘKUJĘ KOCHANA SIS :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] - wiem z programu popularnonaukowego jakim jest DD TVN :loveu::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bardziej popularnego ....mniej naukowego :diabloti: pamiętam tam kiedyś program o pieskach :p tysz była burzliwa polemika :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='WeronikaM']uu mnie już [URL]http://images41.fotosik.pl/210/b65809eef50d9174med.jpg[/URL] :diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zajrzałam na fote i mnie teraz telepie :diabloti::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie też pada :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A u nas drugi i ostatni dzien slonca :D Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 u mnie była sikupa na raz :cool3: czy Wasze psy znaja takie sztuczki :cool3: Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']u mnie była sikupa na raz :cool3: czy Wasze psy znaja takie sztuczki :cool3:[/quote] tak jak pada to _Sherry tak umie :p Quote
jbk Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dzień dobry Alusiu :) Przyszłam się przywitać i zapytać, skąd się ten śnieg wziął za oknem, nie wiesz? Poza tym życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta :) Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='deer_1987']tak jak pada to _Sherry tak umie :p[/quote] hahahahaha nie jesteśmy same :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst'] - wiem z programu popularnonaukowego jakim jest DD TVN :loveu::diabloti:[/quote] [B]a nie z forum? :crazyeye:[/B] Quote
lolka75 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Alutka wszystkiego najlepsiejszego!!!!!:multi::loveu: :popcorn::drinking::BIG: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]a nie z forum? :crazyeye:[/B][/quote] na forum tej wiadomosci nie było więc to jest tylko moje doświadczenie :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']u mnie była sikupa na raz :cool3: czy Wasze psy znaja takie sztuczki :cool3:[/quote] Mój poprzedni pies umiał ,ale Brutek nie kapuje ocb :P może też dlatego, że on lubi jak piździ :) Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Rinuś']Mój poprzedni pies umiał ,ale Brutek nie kapuje ocb :P może też dlatego, że on lubi jak piździ :)[/quote] to napewno nie pies TO CYBORG :eviltong: Quote
Recommended Posts